Chakra Disc Nr 3 Zonnevlecht 5de chakra

Top

Chakra Disc Nr 3  Zonnevlecht 5de chakra
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Chakra 3 Disc brengt een diepere rust en gevoel van veiligheid in lichaam en geest en is verbonden met de vijfde chakra volgens het 14 chakrasysteem. Deze vijfde chakra is de zonnevlechtchakra wat voorheen de 3de chakra was in het systeem van de 7 chakra's. De Solar plexus is gevoelig bij stress van..

Chakra 3 Disc brengt een diepere rust en gevoel van veiligheid in lichaam en geest en is verbonden met de vijfde chakra volgens het 14 chakrasysteem. Deze vijfde chakra is de zonnevlechtchakra wat voorheen de 3de chakra was in het systeem van de 7 chakra's. De Solar plexus is gevoelig bij stress van buitenaf. Deze chakra disc nr 3 bouwt weer een extra buffer van veiligheid, kracht en energie in je aura waardoor je meer bescherming hebt tegen mentale stress en mentale controle van buitenaf en van psychische aanvallen van andere mensen. Het laat je beter ontspannen om met anderen in je omgeving om te gaan.

Chakra Disc nr 3 bouwt een veilige buffer om je heen waarin anderen het prettig vinden om in je omgeving te zijn. Angst zal veranderen in vertrouwen als je in een veilige buffer kan ontspannen en met anderen kan samenwerken. Wanneer we sociale omgang hebben op een gelukkigere manier dan helpt dit om meer onafhankelijk en autonoom te zijn en te groeien in onze 'spirituele' volwassenheid. Zelfkennis, eigenwaarde en een scherpzinnige intelligentie helpt ons om eerlijk vanuit je intellect en gevoel te communiceren, vanuit een evenwicht tussen voelen en denken. Zoals het spreekwoord zegt, 'denken vanuit een voelend hart' om zo beter in je kracht te zijn en te blijven ontspannen ook al moet je soms omgaan met conflict.

Een krachtige zonnevlecht chakra is een basis om verder te groeien in hogere chakra's terwijl je beschermt bent van stress en lagere astrale energievelden. In de vijfde dimensie is de zonnevlecht chakra 5 losgekoppeld van entiteiten en negatieve astrale beïnvloeding omdat angst geen voeding meer geeft aan lagere wezens. Ook media of mindcontrole heeft geen vat meer op je omdat je meer een verbinding aangaat met liefde, jouw essentie en het goddelijke. Chakra Disc 3 helpt mensen daarom meer geïnspireerd leven en handelen geleid vanuit het goddelijke.

In de vijfde dimensie zal chakra 5 jezelf dieper verbinden met wie je bent, jouw essentie en je zielenkwaliteiten ook die van vorige levens helpen te integreren.. Hierdoor ervaar je meer vrijheid om zelfstandig je eigen ritme te vinden tussen doen en zijn en dat brengt rust, vrede, ontspanning en voldoening.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha