Groene Opaal Handsteen + - 110 - 140 gram

Top

Groene Opaal Handsteen + - 110  - 140 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 18,00€
  • Excl. BTW: 14,88€

Korte beschrijving:

Groene Opaal is een steen die ons helpt om onverwerkte gevoelens te helpen aarden die telkens weer getriggerd worden. Wanneer een trigger buiten onszelf ons van binnen raakt dan wordt een onderbewuste programmering aangegrepen zodat we op een standaard manier reactief gaan reageren. Gevoelsmatig raa..

Groene Opaal is een steen die ons helpt om onverwerkte gevoelens te helpen aarden die telkens weer getriggerd worden. Wanneer een trigger buiten onszelf ons van binnen raakt dan wordt een onderbewuste programmering aangegrepen zodat we op een standaard manier reactief gaan reageren. Gevoelsmatig raak je dan uit balans en je bent niet in staat om je authentiek vrije zelf te zijn. Iedereen heeft bepaalde knopjes waardoor je 'aan' gaat staan en vanuit een bepaalde (onverwerkte) emotie standaard gaat reageren. Diepe programmeringen hebben de kracht om je leven steeds op dezelfde manier te beïnvloeden en oude patronen in stand te houden. Ook mensen kunnen op deze reactieve gevoelens inspelen of gebruiken voor manipulatie als ze aanvoelen dat je een bepaalde zwakte hebt. Groene opaal helpt om emoties die herhalend getriggerd worden beter te aarden en om deze opnieuw te gaan verwerken zodat we niet meer aangestuurd worden en situaties uit de hand laten lopen. 

Enkele voorbeelden van oude reactieve trigger emoties:

- "Als ik nieuws hoor van mishandelde kinderen dan schiet ik in mijn boosheid"
- "Als iemand op een bepaalde toon tegen mij praat schiet ik in mijn angst, vlucht of verdediging".
- "Ik wordt beïnvloed door geesten die met mijn (onverwerkte) emoties spelen".
- "Ik moet de nieuwsberichten nog maar horen en mijn bloeddruk schiet al omhoog".
- "Telkens als de buren hard lawaai maken heb ik het gevoel dat ze mij willen pesten"
- "Ik wordt steeds getriggerd door dezelfde persoon, we lijken wel spiegels van elkaar".
- "Ik wordt steeds van slag gebracht door eenzelfde gebeurtenis en kan daardoor niet meer helder reageren of handelen".

Opaal werkt via de hartchakra en het middenrif chakra, werkt helend, versterkt de nieren en de longen en het hart. Groene Opaal brengt innerlijke vrede en een gevoel van veiligheid. Helpt om je meer geaard en veilig te voelen tussen andere mensen om meer jezelf te blijven. Groene Opaal gaat goed samen met de groene Chakra disc.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha