Kristallen Bol met Tachyonen

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 36,00€
  • Excl. BTW: 29,75€

Korte beschrijving:

Kristallen bol getachyoniseerd in onze Tachyon katalysator met formaten 6cm , 10cm, 12cm en 14 cm diameter. Deze bollen kunnen gebruikt worden om je eigen energiesysteem te versterken via de aura, meridianen. Deze bol kan je plaatsen in je omgeving op een plaats die je wil versterken met tachyon ene..

Kristallen bol getachyoniseerd in onze Tachyon katalysator met formaten 6cm , 10cm, 12cm en 14 cm diameter. Deze bollen kunnen gebruikt worden om je eigen energiesysteem te versterken via de aura, meridianen. Deze bol kan je plaatsen in je omgeving op een plaats die je wil versterken met tachyon energie. Elke bol heeft een bepaalde radius uitsraling in alle richtingen. Je kan hem zo plaatsen waar je zelf het meeste profijt van hebt. Voor sommige mensen is tachyon te krachtig tijdens het slapen en dan moet de bol verder weg van je bed geplaatst worden. Bijvoorbeeld zet de bol dan niet pal onder de verdieping van jouw bed. Geleidelijk aan kan je wel meer gewend geraken dus ondervinding is de beste leerschool. Door vast te houden om dieper te ontspannen en voor meditatie. voor healing te versterken. 

Een kristallen bol van 6cm getachyoniseerd kan gebruikt worden om je eigen energiesysteem te versterken via de aura, meridianen. Door vast te houden om dieper te ontspannen, voor meditatie, voor healing te versterken.  Een bol in water leggen laad het water ook op met tachyonen. Klanten gebruiken ook een bol om te masseren over bepaalde lichaamsdelen voor diepere ontspanning of healing. 

Een glazen voetje wordt bij elke bol meegeleverd zoals op de foto te zien. 

Wat doen de kristallen Tachyon bollen?

De getachyoniseerde kristallen energiebollen hebben een stralende invloed op de omgeving als zowel op alle levende wezens die vertoeven binnen het bereik waar een kristallen energiebol is geplaatst. Levende wezens die in contact zijn binnen deze stralende invloed worden uitgenodigd tot evolueren, herstellen, verjonging, spirituele ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, hoger groeipotentieel, vervolmaking, genezing op fysiek– emotioneel,mentaal- spiritueel niveau,.. enz.  Het holistisch genezingsproces gaat vlotter waarbij blokkades tussen lichaam en geest makkelijker oplossen. Men geneest sneller na een operatie of ontstekingen. Men gaat zich fitter voelen, een groter uithoudingsvermogen bij sport en chronische vermoeidheid is veel minder.

Radius Energie uitstraling per formaat bol

Bol van 6cm  /      2 - 3 meter radius (diameter 6 meter)
Bol van 10 cm /    4 - 6 meter radius (diameter 12 meter)
Bol van 12 cm /    6 - 8 meter radius (diameter 16 meter
Bol van 14 cm /    8 - 10 meter radius (diameter 20 meter)

De Voordelen van Tachyon energie

Tachyonenergie is de primaire vorm van creërende energie die voort komt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is. Getachyoniseerde materialen zijn antennes van tachyonenergie geworden, het zijn prachtige tools om lichaam en geest in contact te brengen met ons hoogste potentieel en ontwikkelingsmogelijkheden.

"Tachyonisatie" vind plaats tijdens een 14 dagen durend proces waarbij de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor deze een antenne van tachyonenergie worden. Getachyoniseerde materialen hebben een indrukwekkend positief effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert; pijn, veroudering, ziekte,...

Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap van de tachyonen als "neg-entropie" bestempeld d.w.z de omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde. 

Zo ervaren we een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energiepijl en intensere ervaringen tijdens meditatie. Bij een heel spectrum van fysieke toestanden zijn er prachtige resultaten: blokkades die verdwijnen. Gunstige invloed bij helingssprocessen na verwondingen, letsels en operaties, verdwijnen van chronische vermoeidheid en ondersteunen van allerlei ongemakken en heftige fysieke verschijnselen. Disclaimer.

Meer informatie over tachyonen energie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha