Lapis Lazulli Edelsteenhanger met koordje

Top

Lapis Lazulli Edelsteenhanger met koordje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 18,00€
  • Excl. BTW: 14,88€

Korte beschrijving:

Mooie Lapis Lazulli versterkt het derde oog (6de Chakra) en bevorderd daardoor de intuïtie en het zelfvertrouwen in eigen inzicht. Voor de spirituele adept die de blauwe parel van het 5de stadium van verlichting wil integreren. Lapis laat de drager waarheid zien horen en spreken door moedig ..

Mooie Lapis Lazulli versterkt het derde oog (6de Chakra) en bevorderd daardoor de intuïtie en het zelfvertrouwen in eigen inzicht. Voor de spirituele adept die de blauwe parel van het 5de stadium van verlichting wil integreren. Lapis laat de drager waarheid zien horen en spreken door moedig en eerlijk te zijn. Het helpt kwaliteiten te ontwikkelen zoals communicatie en rechtvaardigheid. Helpt mensen met een depressie en zorgt voor innerlijke vrede.

Vriendschapssteen, geeft naaste liefde, bij slapeloosheid, epilepsie, angsten. Geeft mensenkennis en inzichten in situaties en onszelf. Waar ben ik mee bezig en wat moet ik veranderen. Is confronterend. Zorgt ook voor handelen. Voorkomt depressie. Geeft ook inzicht in omgeving en werk.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha