Levensbloem Sticker 7 chakra kleuren 8cm

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 6,95€
  • Excl. BTW: 5,74€

Korte beschrijving:

Levensbloem sticker met de 7 chakra kleuren met een diameter van 8 cm. De levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum.We verkopen ze via deze pagina per 3 stuks of per 6 stuks, ..

Levensbloem sticker met de 7 chakra kleuren met een diameter van 8 cm. De levensbloem geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum.

We verkopen ze via deze pagina per 3 stuks of per 6 stuks, 9 stuks, 12 stuks of per 24 stuks. Ze komen gemakkelijk los en zijn redelijk waterbestendig. 

Met een levensbloem sticker kan je symbolenkracht toevoegen of verbinden met bijvoorbeeld water. Je kleeft een sticker op een glas water zodat het opgeladen wordt met de energie van de levensbloem (Flower of Life). Ook op andere voorwerpen kan je de stickers kleven, bijvoorbeeld op wenskaarten, of op zelfgemaakte oplaadschijven. 

Levensbloem stickers kan je versterken met Piramide energie, beide versterken elkaar en gaat dus goed samen.

SYMBOLIEK VAN DE FLOWER OF LIFE

de bloem des levens heeft een groot spiritueel vermogen. Het kan niet worden ontkend omdat het symbool ons op een onbewust niveau aanspreekt, schijnbaar magisch.
Het levenszaad wordt gevormd met zeven overlappende cirkels die een meer uniek bloemmotief creëren. Voor sommigen symboliseert dit de 7 scheppingsdagen waarin God het leven schiep.


VERHOOGT HET WELZIJN

Deze symbolen worden beschouwd als spiritueel met ons verbonden, waardoor ons bewustzijn over de omgeving en onszelf wordt vergroot.

MEER INFO VIDEO'S

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha