Peridoot edelsteenhanger met koordje

Top

Peridoot edelsteenhanger met koordje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 20,55€
  • Excl. BTW: 16,98€

Korte beschrijving:

Peridoot, ook bekend als Olivijn en Chrysoliet, is een kristal van regeneratie dat je helpt om de obstakels uit het verleden weg te nemen en naar nieuwe niveaus van prestatie te streven. Het stelt je in staat je te distantiëren van invloeden van buitenaf en je eigen leven te leiden geleid door je ei..

Andere opties

Peridoot, ook bekend als Olivijn en Chrysoliet, is een kristal van regeneratie dat je helpt om de obstakels uit het verleden weg te nemen en naar nieuwe niveaus van prestatie te streven. Het stelt je in staat je te distantiëren van invloeden van buitenaf en je eigen leven te leiden geleid door je eigen wijsheid en ervaring. Peridoot helpt je je grenzen te kennen en 'nee' te zeggen als dat nodig is. Het helpt u uw fouten toe te geven en zelfverwijt en een schuldig geweten te overwinnen. Dit kristal is beschermend wanneer het zich in de wildernis bevindt, en iedereen die een peridoot draagt, heeft het vermogen om te communiceren met de elementwezens van de aarde - zoals kabouters, elven en dwergen.

Beschermt mediamieke mensen bij het werken. Verlicht geestelijk problemen zoals overspannenheid en angst voor controleverlies. Verscherpt nieuwe bewustzijnsniveaus. Leert verantwoording te nemen over je eigen leven. Bij wratten, bij luchtpijpaandoeningen, bij rugpijn. Beschermt tegen uitputting door anderen. Bij haaruitval, goede hulp bij prostaat problemen.  geeft energie.

Chakra: Hartchakra, Solar Plexus

Horoscoop: Leeuw, maagd, Vissen, Waterman

Bachbloesems: Walnoot, 1000guldenkruid, Kamperfoelie, Den, kerspruim, Bachbloesem Mix: Trouw aan Jezelf,

Gaat samen met edelsteen: Amethist bij loskomen verslavingen, Rodochrosiet voor het genezen van geestelijke overspanning.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha