Purperen Plaatjes 13/8cm

Top

Purperen Plaatjes 13/8cm
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 33,00€
 • Excl. BTW: 27,27€
 • Kortingen:
 • 2 of meer 32,00€
 • 3 of meer 31,00€
 • 4 of meer 30,00€
 • 6 of meer 29,00€
 • 9 of meer 28,00€

Korte beschrijving:

Purperen Plaatjes functioneren als ontvangers en zenders van kosmische levensenergie. Ze creëren een positief energieveld rond zichzelf en doordringen elke materie. Purperen plaatjes wekken kosmische levensenergie op en zijn zeer heilzaam voor alle leven, voor mens, plant en dier. Verwacht een wo..

Purperen Plaatjes functioneren als ontvangers en zenders van kosmische levensenergie. Ze creëren een positief energieveld rond zichzelf en doordringen elke materie. Purperen plaatjes wekken kosmische levensenergie op en zijn zeer heilzaam voor alle leven, voor mens, plant en dier.

Verwacht een wonder!

Stel je eens voor dat je een voorwerp bezit dat de kracht heeft om de kwaliteit van je drinkwater te verbeteren, en ook het voedsel dat je eet. En dat zelfs de mensen om je heen zomaar besmet worden met positiviteit. Dit kan misschien lijken op een film van 'X-files' of 'Harry potter' maar er bestaan overtuigende getuigenissen en ervaringen van mensen die reeds een “purperen plaatje” hebben gebruikt. Deze Tesla-geïnspireerde energieplaatjes, ook wel “purperen harmonie plaatjes” genoemd zijn sinds 1973 wereldwijd in gebruik en beginnen meer en meer herkenning te krijgen in deze nieuwe tijd van wonderen en spiritualiteit.

Kosmische levensenergie

De purperen plaatjes transformeren heel wat positieve levensenergie en doordringen iedere materie en levend wezen: mens, dier, water, plant en materie waarmee het in aanraking komt. De purperen plaatjes helpen de mens zichzelf te ontwikkelen door zijn levensvibratieniveau omhoog te brengen. De atoomstructuur van deze purperen aluminium platen zijn gewijzigd zodanig dat ze voor altijd resoneren in toonaard met de basis-levensenergie van het universum.

De platen zijn niet opgeladen met 'iets'. Ze functioneren als ontvangers en zenders van kosmische levensenergie of Prana - zoals dit genoemd wordt in de yoga-filosofie -. purperen plaatjes zijn transformatoren van deze vrije levensenergie -nulpuntenergie- die voor altijd door deze platen blijven stromen. Het energieveld dat deze purperen plaatjes rond zichzelf creëren doordringen iedere vorm van materie.

Kosmische levensenergie is de kracht die het hele universum doordringt. Wanneer deze levensenergie ons lichaam verlaat sterven we. Als we een appel van de boom plukken zal de levensenergie niet meer in de appel worden aangevoerd en het rottingsproces begint.

De purperen platen zijn zeer goed in staat om allerlei voeding die wij aankopen langer te voorzien van deze levensenergie. Wanneer je een grote purperen plaat gebruikt in je koelkast, zal je voeding tot 4 maal langer dan gewoonlijk bewaard blijven door het levensenergieveld rondom de purperen plaat. Deze met levensenergie verrijkte voeding zal het energieniveau van de mens versterken waardoor het immuunsysteem verbeterd en het lichaam gezonder blijft.  Disclaimer

“Alle materie komt voort uit een primaire substantie, de lichtrijke ether” - Nikola Tesla

Nikola Tesla was de grootste uitvinder aller tijden en hij wist dat de kosmos gevuld is met energiedeeltjes en dat geen enkele materie in stand gehouden kan worden zonder deze harmonische energiedeeltjes. De fysieke materie om ons heen is niets anders dan deze sterk verdichte energiedeeltjes. Wij leven dus letterlijk in een oceaan van energie waarvan ook wijzelf als mens een deel van zijn en dit tot in iedere cel van ons lichaam.

Recente inzichten in de kwantum-wetenschap bewijzen dat materie in feite illusie is. De kern van iedere atoom in materie is materieloos. Wat er daar overblijft is energie of informatie, het specifieke concept over de aard van de materie. De door levenskracht doordrongen materie zou je kunnen benoemen als bewustzijn of “god” als je het zo wil noemen. En God is liefde. Liefde is positieve energie. Materie is een illusie, oneindige liefde is het enige ware achter de schepping.

Hoe het verder werkt en gebruikt wordt

Cleve Backster een Amerikaans leugendetectie-expert heeft met zijn leugendetector, de polygraaf bewezen dat planten zeer gevoelig reageren wanneer je ze positieve energie of “liefde” geeft door aandacht. De purperen plaatjes werken op dezelfde manier en doen bvb hetzelfde voor een plant. Planten groeien beter en bloemen leven langer.

Wanneer een kind zich pijnlijk bezeert zal het onmiddellijk naar zijn moeder toe rennen. Zij zal automatisch haar liefde - positieve energie - projecteren naar haar kind en zal haar handen op de pijnlijke plaats leggen. Hierdoor brengt zij automatisch positieve levensenergie – Prana - over op het kind en de pijn verzacht of verdwijnt. Een purperen plaatje doet hetzelfde wanneer je er eentje plaatst op een gekwetste plaats bij een mens, dier of plant.

Wanneer iemand zich verbrand, veranderd zeer vlug het vibratieniveau van de huid en men lijdt pijn. Door de verbrande huid te behandelen met een purperen plaatje gaan de huidcellen onmiddellijk naar hun normale vibratiefrequentie en de huid zal daardoor vlugger herstellen.

Wanneer je gespannen of angstig bent kun je een plaatje tussen je 2 handen vasthouden ter hoogte van je hart. Hiermee worden alle innerlijke grieven en onrust opgeruimd en ben je vlug terug in een liefdevolle harmonie. Liggend kom je tot diepere ontspanning.

De plaatjes hebben nog nooit iemand schade berokkent. Veel mensen zetten hun boodschappentas met voedsel op een grote plaat gedurende 15 minuten. Dit verlengd de versheid en verbeterd de kwaliteit. Een glas drinkwater zal energetisch opgeladen zijn na 2 of 3 minuten plaatsen op een plaatje. Mensen op reis merken vaak dat ze ziek worden van het water in het buitenland, maar dat gebeurt niet als dat water 2 of drie minuten de energie van een Purperen Plaatje kan opnemen.

Sommige mensen slapen beter met een Purperen Plaatje onder hun slaapkussen. Stress verdwijnt en men wordt fitter wakker zelfs als de nacht te kort is. Andere mensen kunnen niet slapen op een plaatje omdat ze dan te veel energie krijgen.

Hoe dan ook door het dragen van een plaatje overdag ervaren de meeste mensen veel energie, de vermoeidheid verdwijnt. Soms is het beter om de plaatjes een kortere periode te gebruiken, bijvoorbeeld 30 minuten of 1 uur per keer en dan 1 of 2 maal per dag. Dit is afhankelijk per persoon wat men ervaart.

Een plaatje geplaatst onder een glas wodka martini zal de smaak van martini sterk beïnvloeden. De smaak van koffie veranderd en de zure smaak van ananas veranderd in zoet.

Er is reeds enkele keren getuigd dat een plaatje zomaar “verdwijnt” werkelijk gedematrialiseerd... Hoe en waarom dit gebeurd is niet geweten. Het doet sterk vermoeden dat de hoge vibratie van het plaatje raakvlak heeft met een hogere dimensie en daarin kan verdwijnen.

Purperen magie en wonderen

Met een purperen plaatje mag je mogelijk wonderen verwachten! Je kan je eigen purperen magie bedrijven door met een plaatje in je handen je te richten door intentie op je wens en deze te visualiseren. Het purperen plaatje brengt jou in een staat van opperste geluk en een gevoel van liefde en dankbaarheid. Het is belangrijk dat je een wens of visualisatie op deze wijze positief richt, alsof je reeds in het bezit bent en een dankbaar gevoel koestert voor dat wat je verlangt. Dan zal de kosmische wet van aantrekking zorgen dat het naar je toekomt zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken hoe de kosmos dit tot stand zal brengen. Je kan je leven veranderen en wensen wat je verlangt: geluk, gezondheid, voorspoed, liefde, relatie('s), ..enz.

Natuurlijk moet je eerst helder krijgen wat je zelf echt wilt in je leven en dan, doe het en... wees overtuigd, vertrouw er op dat wat je verlangd reeds in je bezit is. Een purperen plaatje zal je snel in die kosmische vibratie brengen van aantrekking en voorspoed. Het belangrijkste hierbij is dat je je hier en nu gelukkig en dankbaar kan voelen over wat je al hebt in je leven zodat er altijd nog meer naar je toe kan komen en wat ook aansluit bij jouw ontwikkeling.

Wil je meer te weten komen en je verdiepen in hoe de wet van aantrekking voor jou kan werken, raad ik je aan het boek: The Secret te lezen van Rhonda Byrne.

Doe beslist ook eens de volgende test, een afstandsbehandeling: leg een foto van een persoon op een purperen plaatje, ongeveer niet langer dan een uur. De houding van die persoon tegenover je zal veranderen of die persoon overwint zijn moeilijkheden; een operatie, sollicitatie, examen, ziekte en onwel voelen, ongeluk, depressie, trauma,.. De persoon die je hiermee helpt zal positieve energie ontvangen. Het is niet mogelijk om iemand kwaad te berokkenen door het gebruik van de Platen. Verwacht een Wonder!..

Spirituele Groei

Spirituele groei is onze ultieme doel en reden waar ieder mens zijn leven toe leid. Je bent je hiervan bewust of niet. Ieder mens leert op zijn manier de 'levensenergie' te benutten voor constructieve doelstellingen. Constructief en positief handelen helpt je bewustzijn steeds hoger te ontwikkelen. Het verhoogt je vibratie of frequentieniveau. Ieder mens heeft een verschillend vibratieniveau.

Spiritueel groeien vereist ook het overwinnen van al onze negatieve gedachten omdat deze onze vitale levenskracht doet afnemen. Soms zijn we zelf verantwoordelijk voor de problemen die we creëren in ons leven door allerlei negatieve gedachten. Door positieve gedachten, en dit is heel belangrijk, zijn we in staat om positieve ervaringen aan te trekken.

De levensenergie van de Purperen Plaatjes helpt je vibratieniveau omhoog. Door regelmatig een Purperen Plaat te gebruiken ben je in staat om veel sneller tot spirituele ontwikkeling te komen.

Verhoog je trillingsniveau

Purperen plaatjes resoneren met een hogere trillingsenergie waardoor bij gebruik je eigen trillingsniveau stijgt. Wanneer je trillingsniveau, energie of frequentie stijgt dan verhoog je ook je scheppingskracht en kom je dichter bij je eigen essentie, oorsprong of goddelijke bron. Een hogere trillingsniveau helpt krachtig je spirituele groei omdat je bewustzijn omhoog getild wordt binnen de energie van de vijfde dimensie in het huidige aquarius tijdperk en daardoor ga je sneller en vlotter in je eigen spirituele groei.

De hogere trillingsfrequentie van purperen platen helpt snel in verlichtingsprocessen door transmuteren van negatieve energie naar positieve energie en kan daarom ingezet worden bij healingsprocessen op fysieke, geestelijke, emotionele, karmische en spirituele niveaus. Omdat we al van de derde naar de vijfde dimensie zijn overgegaan worden mensen die al verder staan ook opgetrokken naar het trillingsniveau van de zevende dimensie.

Met een purperen plaat voel je je snel in de flow met de liefdevolle energie van het universum, je ervaart meer creativiteit, harmonie, genezing, synchroniciteit, wonderen, god en liefde.

Mijn verhaal over hoe ik zelf de Purperen Plaatjes ontdekte

In 1990 is mijn natuurwinkel ontstaan. In die periode, niet lang daarna kreeg ik van een vriendin de suggestie om eens het boek “sterretekens” van de astrologische schrijfster Linda Goodman te lezen. Linda Goodman bespreekt in haar boek over haar eigen ervaringen met spirituele en metafysische onderwerpen op een openhartige wijze. Dit boek wekte enorm veel interesse bij me op.

Het boek vertelt precies hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daardoor steeds geleid wordt in je eigen handelen. Wanneer je je hart volgt kom je precies tegen in je leven wat je nodig hebt. Dit is hoe je tot hogere bewustwording en zelfrealisatie komt. In het boek stond er een metafysische wet geschreven wat me vanaf dan is blijven fascineren en dit was: ”Als de leerling klaar is, verschijnt de meester”. En dit is dan ook echt gebeurd, lees maar verder.

In die tijd verkocht ik komboecha-drank in mijn winkel, een gezonde ferment-drank die ik zelf bottelde. Op een dag kwam er een dame in de winkel en zij vroeg of ik deze drank verkocht. Natuurlijk antwoordde ik we maken die zelf. De vrouw haar interesse was gewekt en toen we aan het praten raakte merkte ze op dat ik over dezelfde interesses spreek zoals haar zoon.

Ja maar hij woont nu in Amerika, in Colorado vlakbij de Rocky Mountains. Is dat zo vroeg ik, toevallig toch niet in Cripple Creek dichtbij Pike's Peak? Hoe weet jij dat schrok de vrouw? Wel, ik ben een boek aan het lezen van een astrologische schrijfster Linda Goodman die daar woont. Ja dat was het zegt de vrouw, zo is mijn zoon door dat boek in Amerika terechtgekomen!

Meteen voegde zij hieraan toe, luister, hij heeft ginder iets ontdekt dat 'Purperen Plaatjes' noemt. Ja inderdaad, ik heb daar over gelezen in dat boek waar een gans hoofdstuk is aan gewijd. Zegt de vrouw, dit is toch allemaal heel toevallig dat ik hier moest terechtkomen voor die komboechadrank die men mij heeft aangeraden. Ik zal jou eens zo'n Purperen Plaatje brengen, dan kun jij dat ook eens uitproberen. Ik geloof dat er thuis nog eentje ligt.

Enkele dagen later kwam die vrouw opnieuw voor haar komboechadrank en gaf ze mij het “Purperen Plaatje” in bruikleen. Ik voelde meteen heel snel dat door het dragen van dit plaatje mij onnoemelijk veel positieve energie werd verschaft. Alsof er een licht in mijn hele wezen aan ging en ik mij heel creatief begon te voelen. Ik ben toen allerlei experimenten gaan uitvoeren zoals beschreven in de bijsluiter.

Ik herinner mij dat ik ook mijn eerste foto-experiment had gedaan voor Annelientje een klein meisje dat aan valse kroep leed. Haar moeder die ik goed kende was zeer bezorgd en vroeg me of ik een remedie kende. Annelientje werd ondertussen opgenomen in het ziekenhuis. Ik stelde voor of ik een foto van Annelientje mocht gebruiken. Nadat ik de foto op het plaatje legde verklaarde de moeder dat de aanvallen als bij 'wonder' waren opgehouden.

Ondertussen had ik schriftelijk contact met die vrouw haar zoon in Colorado. Hij stuurde mij nu regelmatig bestellingen van Purperen Plaatjes naar België, mijn winkel. Zo is het uiteindelijk gekomen dat ik zelf naar Colorado ben gereisd. Ik ben ook naar Pikes Peak mountain geweest waar Nikola Tesla boven op de berg zijn experimenten met elektriciteit en vrije energie deed.

Tesla bouwde daar een grote toren, the Warden Cliff tower die moest dienen om de “vrije energie” uit de ether te transformeren om de ganse wereld hiervan gratis te voorzien. Hij had er 5 zulke torens wereldwijd gepland, maar duistere regeringen hebben zijn plannen gedwarsboomd en nu nog steeds want anders waren we niet meer afhankelijk aan betalende energie abonnementen. Op Pikes Peak heeft Tesla zijn bekende experiment gedaan met een windvlieger waarmee hij bliksemstralen opving en zomaar lampjes deed branden die hij in de modder had gedraaid.

Tesla werd geïnspireerd door goddelijke en zelfs buitenaardse ingevingen en had zijn creatieve geest zo sterk geoefend dat hij in staat was om eerst zijn vrije energie machines uit te vinden, te testen en te hermoduleren puur vanuit zijn voorstellingsvermogen en daarna pas in de perfectie te bouwen. Hij bereikte een staat waarin hij zijn wilskracht, inspiratie, wens en materialisatie kon bundelen tot pure magie waardoor hij de status van een onsterfelijke kreeg en zodoende nog meer tot leven zal komen in de uitvindingen van de toekomst.

Een mooi voorbeeld van geleid worden en werken voor een goddelijk doel om de mensheid te dienen is te vinden in het toeval dat Nikola Tesla zijn reeks experimenten in de Pike's Peak bergketen in Colorado begon op 2400 meter meter hoogte.

Het was precies deze plaats die door de Hopi indianen als de spirituele liefdeschakra van de aarde werd gezien. Vlakbij onderaan de bergketens heb je een speciale krachtplek, de "Garden of the Gods" de enige plaats in de verre omstreken waar een rode rotsen formatie is te zien in een magische opstelling. Er hangt een liefdevolle krachtige energie waar vele jonge mensen nog steeds hun huwelijk voltrekken. De Hopi en andere indianen stammen lieten er enkel mensen toe die in vrede waren met zichzelf en anderen.

Deze reis naar Colorado, Pike's Peak en the Garden of the Gods, de oude woonplaats van Linda Goodman en vele andere magische plaatsen heb ik er bezocht. Je ervaart er een hogere trilling en zelfs na bijna 30 jaar na deze reis komen er nog steeds mensen en toevalligheden op mijn weg alsof deze reis van toen op een spiritueel niveau nog steeds verder doorgaat. Vele zaken over metafysische kennis heb ik in Colorado leren kennen en ik werd meer intuitiever en geleid door synchroniciteit.  En zo kwam het dat die spreuk uitkwam: ”Als de leerling klaar is, verschijnt de meester..” ~ Erik Pauwels ~

Door de Purperen Plaatjes heb ik ook veel vrienden gemaakt, dankzij de kleine en grote wonderen die het heeft verricht. Zo was er ook eens een jonge man Nico die in mijn winkel binnenkwam. Hij vroeg of ik een middel had voor zijn grootvader die platte rust moest nemen vanwege een pijnlijke rug. Dit hield hem al 14 dagen tegen om zijn keukenvloer met tegels verder af te werken. Ik stelde voor dat hij zijn grootvader een Purperen Plaatje gaf om de pijn weg te nemen.

Enkele dagen later kwam Nico terug. Mijn grootvader zijn keukenvloer is helemaal klaar nu!. En dankzij jouw Purperen Plaatje! De hele buurt waar de grootvader woonde wist dat hij zijn werk moest staken en waren nu verbaasd dat hij terug zo energiek rondliep met de kruiwagen. Dit bracht voor mijn winkel een kettingreactie teweeg want die grootvader begon reclame te maken voor mijn Purperen Plaatjes.

De hele buurt van grootvader kwam een Purperen Plaatje kopen in mijn winkel. Ondertussen kreeg ik allerlei reacties zoals: Ik voel mij fantastisch met die platen, ik voel mij super, ..mijn bloemen groeien ongelooflijk mooi, ..mijn depressie is plots weggegaan!, ..mijn man is terug goed gezind op mij, ..mijn kniepijn is weg, ..ik zie alles veel positiever, ..mijn zieke kat is plots genezen... enzovoort. ~ Erik Pauwels ~

Het verhaal van Ralph Bergstresser, de uitvinder van de PP's

Lees hier de commentaar van Ralph Bergstresser, de uitvinder van de Purperen Plaatjes en hoe hij de sleutel tot kosmische levensenergie heeft ontdekt.

Ervaringen met Purperen Platen die gebruikers hebben ontdekt

Purperen Plaatje 8x13 cm

 • Draag een plaatje in je zak voor meer energie. Vrouwen dragen een Purperen plaatje in hun handtas. - lichaamscontact is niet nodig -.
 • Plaats een plaatje op een pijnlijke plaats om genezing te bespoedigen. Nek en rugpijn, krampen, hoofdpijn, verbranding, spierpijn, wonden – operatiewond -, snijwond, enz..
 • Een plaatje vasthouden tussen je handen kan je zeer snel tot ontspanning brengen en doet vermoeidheid verdwijnen. Zitten op een plaatje helpt om dieper te mediteren. Een plaatje helpt opnieuw de energie te doen stromen op plaatsen in het lichaam waar die geblokkeerd zit. Wanneer je spanning of angst ervaart stimuleert een plaatje tussen je handen jouw hartcentrum te openen. De spanningen transformeren en men ervaart opnieuw positieve energie en liefde.
 • Leg een Purperen Plaatje onder een waterkruik of een glas water. Hiervan drinken of je voeding bereiden geeft je meer energie. Bloemen en planten blijven langer gezond.
 • Een Purperen Plaatje onder een zieke plant of onder het nest van een ziek huisdier, helpt het herstel.
 • Een Purperen Plaat helpt je beter te concentreren wanneer je een boek leest. - plaatje op bladzijde ernaast - Ook tijdens het computeren verlies je minder focus en raak je niet zo snel vermoeid.
 • Slapen met een plaatje onder je hoofdkussen brengt een vitale nachtrust. Zelfs als je nacht te kort was. Sommigen kunnen echter niet slapen met een plaatje vanwege de hoge energievibratie's.
 • Regelmatig gebruik van de Purperen Plaatjes brengt jouw persoonlijke vibratieniveau omhoog en helpt je daardoor tot hogere zelfontwikkeling. Sommige mensen ondervinden de beste resultaten door de Purperen Platen voor een kortere periode te gebruiken. Bvb 2 maal per dag 30 minuten of een uurtje. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. De behoefte is voor iedereen anders.
 • Met een Purperen Plaatje kun je mogelijk wonderen verwachten! Je kan je eigen Purperen magie bedrijven door met een plaatje een wens of een intentie te versterken. Doe beslist eens de volgende test: leg een foto van een persoon met de afbeelding naar beneden op een Purperen Plaatje. - niet langer dan een uur! - De houding van die persoon tegenover je zal veranderen of die persoon overwint een moeilijk moment: Een operatie, sollicitatie, examen, onwel voelen, ongeluk, Trauma,.. Probeer het en... verwacht een wonder!!

De Grote Purperen Plaat 30cm x 30cm

 • Om groter werk mee te verrichten, levert meer energie.
 • De boodschappentas met voeding gedurende 15 minuten bovenop de plaat plaatsen. 
 • Voeding blijft langer vers en de kwaliteit en de smaak verbeterd. 
 • Je kan een grote Purperen Plaat in de koelkast plaatsen.
 • Op een plaat zitten verhoogd je energie bvb tijdens het werk. 
 • Bij Meditatie: laat het bewustzijn toenemen en verhoogt het vibratieniveau.
 • Vee en landbouwers gebruiken een grote plaat. 
 • Een grote plaat wordt onder een zak veevoeder of kiemzaden geplaatst.
 • Een grote plaat onder een grote waterreservoir voor als drinkwater voor dieren gezond te houden of water voor groeigewassen. 
 • Radionicatoepassing: Foto's van dieren of groeivelden kunnen af en toe eens op een plaat gelegd worden.

Lees hier meer over de grote Purperen Platen.

Wij geven een “niet tevreden, geld terug garantie” voor 30 dagen. Wanneer je om gelijk welke reden niet tevreden bent stuur je ons het Purperen Plaatje terug en wij betalen jou het geld terug.

“Verwacht een Wonder!”

 (volgens de magie & mystiek uit het boek: Sterrentekens van Linda Goodman)

Meer over Nikola Tesla

Over het leven van Nikola Tesla is er een zeer interessante korte documentaire te zien. Genaamd 'The lost Wizard'. Wat veel mensen niet weten en wat nooit in de geschiedenisboeken van de scholen heeft gestaan is dat andere uitvinders inspiratie uit zijn documenten hebben weggehaald. Zoals Marconi die de uitvinding van de radio op zijn naam heeft gezet. Aanvankelijk werkte Nikola Tesla voor Thomas Edison.

Edison was zeer hebzuchtig naar publicitaire aandacht en werd zijn meedogenloze concurrent samen met J.P Morgan die hem aanvankelijk wilde helpen investeren maar hem heeft geboycot. Tesla was daarentegen zeer teruggetrokken en liet zich volledig opgaan in zijn werk en was weinig commercieel ingesteld. Een maand na de dood van Nikola Tesla in 1943 werd door de Supreme Court van de VS verklaart dat hij de bedenker was van de draadloze technologie, inclusief de radio.

Nikola Tesla was zijn tijd vooruit en zei zelf ..dat de toekomst voor hem was. Heden zien wij heel veel van zijn ideeën toegepast worden in de moderne technologie. Dit is een belangrijk stukje geschiedenis over een man waarvan uw kinderen later meer zullen horen. U kan helpen door deze pagina aan anderen door te mailen.

Boek Nikola Tesla- De Toekomst is van mij!

Er is nu ook een boek over Nikola Tesla - De Toekomst is van mij! Bijzonder studie materiaal met teksten door Tesla zelf geschreven en vele mooie foto's. Dit boek mag door geen enkele student genegeerd worden, het is de geschiedenis die in zijn oorspronkelijke waarheid in ere hersteld wordt. Klik hier voor de link naar dit boek.

Video: Nikola Tesla The Lost Wizard
The missing secrets of Nikola Tesla 

Meld ons Uw ervaringen met het Purperen Harmonie Plaatje

Wij willen graag nog meer positieve ervaringen van gebruikers met het Purperen Harmonie Plaatje bekend willen maken. Regelmatig komen er meldingen binnen met overtuigende resultaten. Maar we hopen dan altijd dat we zulke verhalen mogen gebruiken om nadien te publiceren. Twijfel dus niet om Uw verhaal in uw eigen spontane verwoording naar ons toe te sturen. Uw verhaal mag kort of lang zijn. Wees er van overtuigd dat U andere mensen hierdoor zal helpen of inspireren. Het is altijd mogelijk dat we enkel de initialen gebruiken om uw privacy te beschermen. Dank bij voorbaat.

Erik Pauwels - Bijgewerkt op: 23 03 09 -

Ervaringen van gebruikers:


"Gisteren had ik die grote purperen plaat eens op mij gelegd voor een halfuur en wat was dat leuk. Een totale ontspanning, ik was bijna mee in slaap gevallen. Ik denk een betere doorstroming aan mijn hartchakra. Als ik het aan mijn keel houd dan ervaar ik een soort massage aan mijn nek en schouders. Uiteindelijk voel ik aan mijn hoofd en mijn voeten goede doorstroming. Mijn zus had ook veel gevoeld en voor haar voelt het aan als een magneet. We hadden gisteren nog van ons alle 2 een foto op de plaat gelegd voor een uur en mijn zus kreeg op hetzelfde moment als mij kriebels aan ons hoofd. Ze voelde ook iets aan haar borstkas ..nog nooit eerder gevoeld. Vandaag als we wakker werden voelden we alle 2 precies of we onze maandstonden moesten krijgen, terwijl het nog maar 2 weken geleden is. Het heeft ook een positieve invloed op mijn stemming en emoties die nog niet verwerkt zijn en die komen naar boven. Ik ervaar ook een beter contact met mijn hogere zelf." Roselien D.B Welle 5 okt 2021

Beste Erik, ik heb die purperen platen ongeveer 20 jaar,en als er "wonderen" bestaan,dan is er hier een. Zo een 9 jaar geleden heb ik een amathist kristal op zo een plaat gelegd,wat is er gebeurd, de energie van die plaat en de energie van die amathist hebben een kleine amathist "gematerialiseerd". Ik kan hier uit besluiten dat materie in feite gekondenseerde energie is, en dat energie in staat is om materie te maken. Je hebt zelf die steen gezien.. Groetjes, Walter Durdin. fc213935@skynet.be


"Van zodra ik het purperen plaatje in mijn broekzak, had ik een algemeen gevoel van rust en sereniteit en een algemeen evenwicht in het lichaam. De purperen platen heb ik al een paar jaar. 4 kleintjes en een groot. De grote ligt permanent onder mijn computer. 2 kleintjes leg ik ‘s nachts onder de slaapkussens van mijn poezen ik zie dat zij dat goed vinden. 1 klein plaatje gebruik ik regelmatig om mijn bach bloesems te activeren, het ander plaatje draag ik op zak. Ik vertrouw gewoon op de werking. Mocht U iets willen publiceren, dan zou ik het echt fijn vinden mocht je dat dan anoniem doen. Waarvoor dank."
 

“Ik gebruik de plaatjes al geruime tijd als ook mijn vrienden en ouders. Het ligt altijd onder mijn kan met gefilterd drinkwater. Ik heb sindsdien geen verkoudheden meer opgelopen…weet niet of het daaraan kan liggen, maar ja..toevalligheden bestaan niet hé ;-) en heb met het PPlaatje velerlei ervaringen van pijnen die vlug wegtrekken; zoals vorige week had ik me erg hard gestoten aan de zijkant van mijn knie, heb direct het plaatje erop gehouden en de pijn trok weg na een paar minuten, heb het er een uurtje laten zitten en had nadien geen blauwe plek -wat er zeker had moeten zijn- er was niks te zien. Bij misselijkheid -avond van tevoren teveel wijn..- een half uurtje op de maagstreek en de misselijkheid trekt weg. Mijn vader had zijn rug bezeerd, met het plaatje achter zijn rug in de zetel trok de pijn vrij snel weg. Mijn hond slaapt heel de nacht sinds een 1,5 jaar al op het plaatje, zij is 16 jaar oud en nog even vinnig als jáááren geleden.” groeten, Ingrid.

“Ik gebruik de plaatjes al geruime tijd als ook mijn vrienden en ouders.
Het ligt altijd onder mijn kan met gefilterd drinkwater. Ik heb sindsdien geen verkoudheden meer opgelopen…weet niet of het daaraan kan liggen, maar ja..toevalligheden bestaan niet hé ;-) en heb met het PPlaatje velerlei ervaringen van pijnen die vlug wegtrekken; zoals vorige week had ik me erg hard gestoten aan de zijkant van mijn knie, heb direct het plaatje erop gehouden en de pijn trok weg na een paar minuten, heb het er een uurtje laten zitten en had nadien geen blauwe plek -wat er zeker had moeten zijn- er was niks te zien. Bij misselijkheid -avond van tevoren teveel wijn..- een half uurtje op de maagstreek en de misselijkheid trekt weg. Mijn vader had zijn rug bezeerd, met het plaatje achter zijn rug in de zetel trok de pijn vrij snel weg. Mijn hond slaapt heel de nacht sinds een 1,5 jaar al op het plaatje, zij is 16 jaar oud en nog even vinnig als jáááren geleden.” groeten, Ingrid.

"Ik heb in het verleden bij jou purperen plaatjes gekocht die we gebruiken met succes. Een vriendin van me legt dit plaatje in haar schoen omdat zij plaatselijke psoriasis heeft en dat neemt de pijn weg." Wouters I..

"Mijn zoon gaf mij zonder uitleg een van deze geweldige wonderlijke platen. Ik voelde meteen een golf van energie de toppen van mijn vingers binnenkomen. Ik had last van pijn in de gewrichten, hart problemen, angst en een heleboel stress a


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha