Shungiet Mobius Straler hanger

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

De shungiet Möbius straler hanger combineert twee krachtige elementen, de helende shungiet en met een nulpuntenergie versterkende Möbius spoel. In een donut vorm wordt de geometrische kracht van de Harts energie-torus-veld versterkt, of de achtvormige "oneindige energie" koper Möbius vlecht doorheen..

De shungiet Möbius straler hanger combineert twee krachtige elementen, de helende shungiet en met een nulpuntenergie versterkende Möbius spoel. In een donut vorm wordt de geometrische kracht van de Harts energie-torus-veld versterkt, of de achtvormige "oneindige energie" koper Möbius vlecht doorheen de donut, of de vorm van het medicijnwiel die energetisch wordt opgewekt.

Er wordt samen met de hanger ook een zwart halskoordje met verschuifbare knopen meegeleverd. De Donut vorm heeft een diameter van 3 cm.

Shungiet heeft respons gekregen van mensen die telepathische vermogens ontwikkelen of remote viewing beoefenen. Het versterkt deze vermogens. Wij hebben met dit gegeven ook bedacht om de shungiet drager te versterken door combinatie met krachtige Möbius spoelen rond het juweel te wikkelen. Hierdoor wordt de shungiet versterk in zijn werking zoals ook voor heling, troost en draagt bij aan kracht en energie. Daarnaast is shungiet gekend om zijn straling reducerende kwaliteiten. Een Möbius is een speciaal gewikkelde koperen spoel die het nulpuntenergieveld openmaakt en orgon energie opwekt en genereert. Shungiet heeft van nature een mineralen samenstelling zoals o.a ijzer en silicium waardoor ook alweer levensenergie of orgon aangetrokken wordt.

Ik draag deze hanger al een tijdje en na een aantal uren moet ik hem terzijde leggen, vooral tegen de avond omdat er anders teveel energie vrij komt die mij in actie houd en ik wil balans houden om op tijd tot rust te komen. De Möbius wekt een aparte energie op die een warm gevoel, hartsenergie en gamma hersengolven versterkt waardoor aandacht en heldere focus versterkt wordt.  De combinatie Möbius en Donut versterkt de hart-torus-energie waardoor in kern in het hart een stiltepunt wordt gecreëerd die kwaliteiten van meditatie, stilte, creativiteit en kunstzinnigheid laat ontstaan. 

Een Möbius spoel wekt door zijn specifieke wikkeling de zogenoemde scalaire velden op die het kristal krachtig laat uitstralen naar de gebruiker of omgeving. Vanuit het nulpuntveld vibreren de scalaire velden heen en weer tussen het etherische en het magnetische veld. Deze velden worden dan opgewekt in en door de Möbius spoel en opgeladen in de shungiet als ook uitgestraald in het energieveld van de menselijke aura en naar de omgeving. Daardoor heeft een Möbius een krachtig effect bij de drager om zijn/haar intenties of spirituele kracht te gebruiken.

Meer info over Shungiet vind je hier.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha