Shungiet waterzuiverings kit 75 gram

Top

Shungiet waterzuiverings kit 75 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 11,50€
  • Excl. BTW: 9,50€

Korte beschrijving:

Verpakking van 75 gram shungite schilfers voor de reiniging en vitalisatie van drinkwater.  Extra getachyoniseerd die de werking nog versterkt. Met behulp van Shungit kunt u schoon, levend water bekomen! Naast zijn porositeit absorbeert en neutraliseert het schadelijke verontreinigingen veel effec..

Verpakking van 75 gram shungite schilfers voor de reiniging en vitalisatie van drinkwater.  Extra getachyoniseerd die de werking nog versterkt.

Met behulp van Shungit kunt u schoon, levend water bekomen! Naast zijn porositeit absorbeert en neutraliseert het schadelijke verontreinigingen veel effectiever dan actieve kool!

Voorbereiding

Was de stenen en kook ze gedurende 1 minuut. Neem een liter tot twee liter bokaal en vul deze met kraanwater. Laat deze stenen 3 dagen erin liggen. Dit eerste water niet drinken omdat het te geconcentreerd is. Het is wel te gebruiken voor uitwendige toepassingen en voor planten. Dan vul je de bokaal terug en vanaf de volgende dag kun je het consumeren. Vul het verbruikte water elke dag terug aan. De schungite geraakt na een bepaalde hoeveelheid water verzadigd. Om de week of per veertien dagen is het best het shungite eruit te halen, op een bord te leggen en enkele uren in de open lucht en best in de zon te leggen. Daarna kan het terug normaal gebruikt worden.

Uitwendig gebruik

Shungit water heeft helende en verjongende effecten op het lichaam.
Het reinigt het gezicht, verzacht rimpels, irritatie, jeuk, acne, eczeem.
De huid wordt meer elastisch en soepel.
Shungit water maakt je haar sterk, de roos verdwijnt en je haar krijgt een gezonde glans!
Tevens goed te gebruiken als gietwater voor planten.

Meer informatie over schugiet en zijn wonderlijke eigenschappen.

De Voordelen van Tachyon energie

Tachyonenergie is de primaire vorm van creërende energie die voort komt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is. Getachyoniseerde materialen zijn antennes van tachyonenergie geworden, het zijn prachtige tools om lichaam en geest in contact te brengen met ons hoogste potentiel en ontwikkelingsmogelijkheden.

"Tachyonisatie" vind plaats tijdens een 14 dagen durend proces waarbij de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor deze een antenne van tachyonenergie worden. Getachyoniseerde materialen hebben een indrukwekkend positief effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert; pijn, veroudering, ziekte,...

Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap van de tachyonen als "neg-entropie" bestempeld d.w.z de omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde. 

Zo ervaren we een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energiepijl en intensere ervaringen tijdens meditatie. Bij een heel spectrum van kwaaltjes zijn er prachtige resultaten: blokkades die verdwijnen, snelle helingssprocessen na operaties, verdwijnen van chronische vermoeidheid. Disclaimer.

Meer informatie over tachyonen energie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha