Sleutel van de Bron

Top

Sleutel van de Bron
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 225,00€
  • Excl. BTW: 185,95€

Korte beschrijving:

De Sleutel van de Bron is een tool of een sleutel voor spirituele connectie en herstel met de Bron, diepere persoonlijke ontwikkeling en het richten van het goddelijk licht voor healing. De Sleutel van de Bron activeert de kundalini energie in je lichaam en de zogenaamde Atma Nadi. De Atma Nad..

De Sleutel van de Bron is een tool of een sleutel voor spirituele connectie en herstel met de Bron, diepere persoonlijke ontwikkeling en het richten van het goddelijk licht voor healing. De Sleutel van de Bron activeert de kundalini energie in je lichaam en de zogenaamde Atma Nadi. De Atma Nadi is een eeuwige stroom (shakti) van goddelijk bewustzijn die stroomt tussen de hartchakra en de goddelijke licht-matrix boven de hoofdchakra (sashahara). De Atma Nadi en de kundalini energie is je eigen goddelijk licht dat zich hier in deze realiteit manifesteert vanuit de Bron van je ziel of goddelijk bewustzijn. De Sleutel van de Bron brengt je in contact met deze goddelijke stroom van licht en deze kan gebruikt worden als een tool voor spirituele ontwikkeling of spirituele healing modaliteiten.

De Sleutel van de Bron is op zo een wijze gemaakt dat dit de kracht van Atma Nadi (hartchakra en goddelijk licht) en de kundalini activeert in je lichaam en aura lichtlichaam. De staaf bevat inwendig een Cadeceus spiraal die de Kundalini energie activeert en opwaarts omhoog stuwt naar de "goddelijke licht Matrix" in de inwendige (donut) ronde magneet met spoel aan de top van de staaf of Sleutel van de Bron. In de staaf is de koperen cadeceus gewikkeld rond een gevulde kern van ons product Vitaliet.  In de top magneet met spoel wordt de Goddelijke licht matrix geactiveerd en werkt vandaar op een hogere vibratie trilling door de pulserende kracht die vanuit de spoel naar het midden (in de opening van de donut) van de magneet blijft pulseren. In dit gaatje kan een kristal worden ingebracht om spirituele healing energie te versterken en aan te sturen bijvoorbeeld om op het lichaam te richten. De Sleutel van de Bron werkt zowel met of zonder deze kristal in de donut opening, dus meestal voor spirituele healing met de kristal en zonder kristal voor meditatie, activeren van je eigen kundalini en Atma Nadi of ander spiritueel werk.

De Sleutel van de Bron werkt volledig op het vermogen zoals hier boven beschreven, mede door het geprogrammeerde Vitaliet en de hele bouw van deze tool die een reproductie is van het volmaakte spirituele licht lichaam van de mens genaamd de Atma Nadi en de geactiveerde kundalini energie. We hebben ook een versie van de Sleutel van de Bron gemaakt die ook elektronisch tot een Bioresonantie apparaat is omgevormd. Met deze apparaat versie kan je ook oneindig vele bio frequenties aansturen. Dit product Sleutel van de Bron + Bioresonantie met uitleg vind je hier.

Atma Nadi of Goddelijke Stroom

Atma betekent 'stroom' en Nadi betekent 'het goddelijke' en heeft een grote betekenis in de yogische verlichting traditie.  De Atma Nadi is een eeuwige stroom (Nadi) van stralend (shakti) goddelijk bewustzijn (Atma) die stroomt tussen de hartchakra en naar boven in de hoofdchakra (sashahara) waar de goddelijke licht-matrix zich bevind. De Atma Nadi is de vereniging van de spirituele hartsenergie en de matrix van goddelijke licht boven de hoofdchakra (sashasara). De Sleutel van de Bron wekt deze Atma Nadi op zodra je hem vastneemt en er proactief spiritueel mee gaat werken. Je kan er in transcendente meditatie mee gaan en naar je stiltepunt gaan. Je komt in aanraking met jouw volgende stap in ontwikkeling en kan helpen om dieper te voelen en diepere verwerkingen aan te gaan. De hartsenergie wordt voornamelijk opgewekt door de Cadeceus in de rechte staaf, het goddelijke licht wordt versterkt in de donut. Beide zijn met elkaar verbonden in een oneindige stroom van energie die zelfs bliss en gelukzaligheid kan opwekken. Wat je dan voelt is je eigen staat van verlichting die potentieel het spirituele werk doet om verschillende stadia verder te ontwikkelen.

Caduceus en Kundalini energie

Mijn eerdere Hart Resonator Staaf was een toevallige geïnspireerde uitvinding van mij ergens rond 2003, dit is de basis geweest om nu de Sleutel van de Bron in zijn volgende stap verder te gaan ontwikkelen. De Hart Resonator Staaf was al gebaseerd op een inwendige koperen spiraal rondom een kern van Vitaliet gewikkeld. Deze spiraalkracht gaf overduidelijk een krachtige hartsenergie en helpt ook om dieper te voelen. Spiraalkracht is door meerdere spirituele bronnen bevestigd de kracht die in de kern van de hartchakra zetelt. Het beeld is van een torus energieveld dat vanuit de hartchakra met een spiraalkracht het hele aura energieveld rondom de mens laat stromen en dit is zeer voelbaar met de Hart Resonator Staaf. In de Sleutel van de Bron hebben we bijna hetzelfde gemaakt, maar hier hebben we twee spiralen die vanuit de basis chakra vertrekken in plaats van één enkele spiraal. De Caduceus versterkt niet enkel de hartsenergie maar ook de kundalini.  De caduceus In de Sleutel van de Bron zijn als het ware twee koperen slangen die omhoog spiralen om elkaar in verbinding gaan met de donut waar een magneet en een koperen spoel een energetisch veld creëert. Dit is voelbaar als een lichte energie rondom het hoofd die het ego en denken laat overgaan in transcendente gewaarwordingen.

Vitaliet en Update informatie uit de Bron

De Sleutel van de Bron heeft Vitaliet als basis zoals bijvoorbeeld onze Vitaliet hanger. Vitaliet zit in de kern van de rechte staaf met daar rond de Caduceus koperen winding. Vitaliet is geprogrammeerd zout dat wordt gebruikt voor aurabescherming , bescherming tegen straling en invloeden en werkt met lichtcodes, symbolen en krachtmiddelen die in een spirituele bron is geplaatst. Het zout is dan in verbinding gebracht met deze Bron die wij trouwens Yapono noemen. Onder leiding van godin Isabella worden regelmatig nieuwe updates voor spirituele ontwikkeling en voor aurabescherming toegevoegd aan Vitaliet. Het product Vitaliet wordt sterker met de jaren en sluit perfect aan op de ontwikkeling van het lichtlichaam of de Atma Nadi die hart en licht energie laat stromen en ontwikkelen. Vitaliet versterkt altijd de vorm waarin het werkt. De Vitaliet energie volgt dus de geometrische bouw van de Sleutel van de Bron.

Gebruik van de Sleutel van de Bron

Het is eerst en vooral goed om te begrijpen dat de Sleutel van de Bron op zichzelf zijn werking laat voelen en dat het bewustzijn van de gebruiker hier in ook een tweede grote rol speelt. De Sleutel zal het krachtigste werken als je met duidelijke intenties wil werken. Werken aan je eigen pad en evolutie en een holistische visie begrijpen en toepassen draagt bij aan het succesvol gebruik van de Sleutel. Je hebt hier werkelijk een sleutel in handen voor spirituele ontwikkelen, energetisch transmuteren voor jezelf en anderen, meditaties, remote viewing, aura reiniging, spirituele healing, transcendente spiritualiteit, hoger bewustzijn en dimensies, channelen, hypnose, contact met je gidsen of hogere Zelf, enz.

Je kan de Sleutel vastnemen met beide handen of één hand. Meestal met beide handen op de hartchakra is het meest handige, bijvoorbeeld om dieper te ontspannen of meditatie. Je kan contact maken met je eigen gevoel van blokkades en deze voelen oplossen eventueel in combinatie met jouw eigen technieken. Je kan ook een cliënt de Sleutel laten vastnemen zodat deze een ondersteuning van positieve energie kan voelen en begeleid wordt om meer vanuit gevoel en minder vanuit het hoofd te communiceren.

Healing vanuit het hart met Goddelijk Licht

DISCLAIMER: Dit toestel is gebaseerd op audio frequentie of 'muziektherapie' en kan niet gebruikt worden voor vervanging van medische medicijnen of dokter adviezen. Digitale therapie werd wetenschappelijk nooit bewezen en wordt ook niet erkend door de cabal/deepstate overheersende instituten en  bedrijven die dé consensus van hun reguliere wetenschap en middelen bepalen.  Wie dit toestel gebruikt doet dit enkel op eigen verantwoordelijkheid en enkel voor privé gebruik en recreatie doeleinden. Lees verder onze disclaimer voor energetische middelen of therapieën hier

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha