Biotona Bio Tarwegrassappoeder 200 gr

Top

Biotona Bio Tarwegrassappoeder 200 gr
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,49€
  • Excl. BTW: 18,39€

Korte beschrijving:

Biotona Bio Tarwegrassappoeder 100% raw juice powder Beschrijving Biotona Bio Tarwegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van tarwe, die geoogst worden net vóór de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebbe..

Biotona Bio Tarwegrassappoeder

100% raw juice powder

Beschrijving

Biotona Bio Tarwegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van tarwe, die geoogst worden net vóór de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben.  Het poeder wordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slechts 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slechts 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het tarwegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine!  

Gebruik

Voeg het Biotona Bio Tarwegrassappoeder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, melk, yoghurt of water als tussendoortje • Koel, droog en in het donker bewaren.

Inhoud: 200 g

Ingrediënten: tarwegrassappoeder* (Triticum aestivum) (100%) uit de VS (*biologische teelt)

Kostprijs Biotona Bio Tarwegrassappoeder 200 gr

19.50 exclusief verzendkosten. Bestelknop boven of onderaan deze webshop pagina.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha