Biotona Rode Biet 100% poeder 200 gram

Top

Biotona Rode Biet 100% poeder 200 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,96€
  • Excl. BTW: 22,60€

Korte beschrijving:

Rode Biet ~ Red Beet 100% Rauw sap poeder De rode biet wordt erkend als een supergroente, en is die naam méér dan waard. Het intens magentarode rode bietensap voor het Biotona poeder, is afkomstig van 100% biologisch geteelde rode bieten. Na de oogst wordt het sap vrijwel direct via een h..

Rode Biet ~ Red Beet

100% Rauw sap poeder

De rode biet wordt erkend als een supergroente, en is die naam méér dan waard. Het intens magentarode rode bietensap voor het Biotona poeder, is afkomstig van 100% biologisch geteelde rode bieten.

Na de oogst wordt het sap vrijwel direct via een hoogtechnologisch proces gedehydrateerd, waarbij door middel van lichtgolven (infrarood) de watermoleculen verdampt worden. Dit zorgt er voor dat de aanwezige fytonutriënten, vitaminen, mineralen en enzymen uit het verse materiaal intact blijven en zo een 100% puur, smaakvol en raw poeder wordt verkregen.

Het heeft een lichte, maar excellente smaak, zoet en tegelijk rijkelijk vol en verfrissend. Rode bietensap zit boordevol fytonutriënten. Alle stappen, van het zaaien tot de verwerking, resulteren in de superieure kwaliteit van het Biotona Rode Bietensappoeder!

Gebruik

Voeg Biotona Bio Rode Bietensappoeder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, melk, yoghurt of water als tussendoortje. Ter info: 25 g poeder = 250 ml vers rode bietensap (= 5 rode bieten) • Koel, droog en in het donker bewaren.


Ingrediënten

Rode bietensappoeder* (Beta vulgaris) (100%) uit de VS (*biologische teelt)

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha