Moringa Super Food 200 gram Biotona

Top

Moringa Super Food 200 gram Biotona
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,00€
  • Excl. BTW: 22,64€

Korte beschrijving:

Moringa Super Food Biotona Bio Moringa Raw bestaat uit de bladeren van de Moringa oleifera, een snelgroeiende boom die goed gedijt in (sub) tropische gebieden in India en Afrika, op droge zanderige gronden. Bijna elk deel van de boom kan gebruikt worden als voedsel (ingrediënt) en hij wordt dan..

Moringa Super Food

Biotona Bio Moringa Raw bestaat uit de bladeren van de Moringa oleifera, een snelgroeiende boom die goed gedijt in (sub) tropische gebieden in India en Afrika, op droge zanderige gronden. Bijna elk deel van de boom kan gebruikt worden als voedsel (ingrediënt) en hij wordt dan ook terecht een “wonderboom” genoemd. Zelfs in de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde, wordt moringa beschreven als een natuurlijk middel bij talrijke aandoeningen. Recentelijk werd moringa herontdekt door de wetenschap en de Westerse wereld en door velen gedoopt tot de meest ideale en complete voedselbron op aarde. De moringabladeren hebben een breed nutritioneel profiel, zijn rijk aan proteïnen en bevatten een schat aan fytonutriënten. Biotona Moringa is gemaakt van 100% biologische moringabladeren uit Afrika, die na het oogsten en een zorgvuldige reiniging in de buitenlucht en in de schaduw worden gehydrateerd, zodat hun nutritionele waarde gegarandeerd bewaard blijft.       

Gebruik

Voeg Biotona Bio Moringa Raw toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten • Koel, droog en in het donker bewaren.

Ingrediënten

poeder van moringabladeren* (Moringa oleifera) (100%) uit Malawi / Senegal / Zambia.  (*biologische teelt)

Kostprijs Moringa Superfoods 200 gram

24.00 euro exclusief verzending

Video over Moringa

We kunnen veel voordeel halen uit de Moringa boom/plant voor een optimale gezondheid met mutli vitaminen en werkt accuratief en preventief bij vele kwalen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha