Tester voor echte shungiet

Top

Tester voor echte shungiet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 9,80€
  • Excl. BTW: 8,10€

Korte beschrijving:

De geleidbaarheid voor stroom is een van de unieke eigenschappen van shungiet. Met dit setje en een standaard 9V batterij kan men eenvoudig de echtheid van shungiet testen. Door de 2 scherpe punten kun je ook onze geverniste en andere gecoate shungiet producten testen. Je kan ook de weerstand ..

De geleidbaarheid voor stroom is een van de unieke eigenschappen van shungiet. Met dit setje en een standaard 9V batterij kan men eenvoudig de echtheid van shungiet testen.
Door de 2 scherpe punten kun je ook onze geverniste en andere gecoate shungiet producten testen.

Je kan ook de weerstand testen met een multimeter op Ohm maar velen missen deze kennis.

Opgelet: onze producten met een mix van shungietpoeder en hars en onze in hars ingegoten Edel shungiet producten geleiden niet; ook onze shungiet siliconen armbanden zijn niet geleidend.

Momenteel wordt goedkoop niet geleidend antraciet (dat je kan kopen voor 16€ per zak van 25kg) door verschillende edelsteengroothandels verkocht als Edel shungite aan prijzen lager dan 10€ per kg. Alhoewel het ook meer dan 90% koolstof is en een glanzend uiterlijk heeft zijn het geheel andere koolstof verbindingen en bevatten geen fullerenen en heeft het ook niet de energetische en anti-elektrosmog eigenschappen.

Deze groothandels verkopen het naar de kleinhandel, winkels en webshops die het dan weer met de nodige marges doorverkopen als Edel shungiet.

Wees daarom altijd sceptisch als je Edel shungiet aangeboden ziet aan prijzen lager dan 0,4€ per gram voor kleine en lager dan 1-2€ voor grotere formaten (20-50 gram).
Gebruik dit setje om te testen en maak een foto met het fake gekochte item en gebruik deze om de producten te retourneren.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha