Chakra energie armband

Top

Chakra energie armband
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,99€
  • Excl. BTW: 12,39€

Korte beschrijving:

Geprogrammeerde rekbare siliconen armbandjes met in elkaar lopende chakra kleuren. Deze armband geeft je energie, meer in balans. Naast het gebruik als armband tegen elektrosmog, zijn de verkrijgbare setjes ook goed te gebruiken om zelf om je eigen drankglazen en flessen te wikkelen om water te v..

Geprogrammeerde rekbare siliconen armbandjes met in elkaar lopende chakra kleuren. Deze armband geeft je energie, meer in balans.
Naast het gebruik als armband tegen elektrosmog, zijn de verkrijgbare setjes ook goed te gebruiken om zelf om je eigen drankglazen en flessen te wikkelen om water te vitaliseren.

Siliconen armbandjes zijn heel goed te impregneren omdat ze veel silicium dioxide (=bergkristal) poeder bevatten. Door de grote hoeveelheid aangekochte bandjes hebben wij goede prijzen bekomen en kunnen wij ze aan zeer democratische prijzen aanbieden. De omtrek is 20 cm (maat M) en zijn zeer rekbaar zodat ze zowel voor mannen en vrouwen geschikt zijn.

Na ontvangst worden ze bij ons geïmpregneerd met frequenties en digitale homeopathie. Voor de frequentie gebruiken wij verschillende antismog frequenties zoals Schumann resonantie en andere en voor de ‘storende’ frequenties (50Hz, 2,4Ghz, enz.) speciale inverse harmonischen.

Homeopathisch middelen tegen belastingen van elektromagnetische straling, wateraders, geopathie, chemtrails, ozonbelasting, radioactiviteit, vaccinaties; Tevens energiebooster, vitalisatie bestanden, welbevinden, antistress, immuunbooster, watervitalisatie, sporenelementen, Schusslerzouten en sommige Bachbloesems.

Een bijkomend voordeel van siliconen bandjes is dat ze negatieve ionen afgeven zoals een ionisator en daardoor ook o.a. anti-bacterieel zijn.

Verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Maat S : 16-17cm
Maat M : 18-19,5cm
Maat L-XL : 20,5-22cm

Toepassingen

Naast gebruik als universele armbandjes voor vitalisatie en energie en tegen elektrosmog, gebruiken wij ze ook om glazen en PET drankflessen die met de 7 gekleurde chakra armbandjes kunnen worden omwikkeld; samen met elite shungite brokjes in de flessen kan men dan zeer sterk gevitaliseerd en antismog water zelf maken of andere dranken ( koffie, thee, frisdranken) vitaliseren en negatieve bijwerkingen neutraliseren. Meet de omtrek van het glas of fles en trek 10 mm af om de juiste maat te bepalen zodat het goed aansluit.

Tevens zijn de bandjes bruikbaar voor chakra heling en balancering. De setjes kun je ook gebruiken om zelf om je eigen drankglazen en flessen te wikkelen.

 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha