Tijgeroog doorboorde edelsteen met zwart halskoordje

nieuw

Tijgeroog doorboorde edelsteen met zwart halskoordje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 12,50€
  • Excl. BTW: 10,33€

Korte beschrijving:

Tijgeroog beschermd jezelf tegen misleiding of oneerlijkheid van anderen, je kan terug op je intuïtie en instinct vertrouwen of de intenties van anderen naar jou oprecht of oneerlijk zijn. Dit geeft jou bescherming op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Tijgeroog helpt om beslissingen te nemen v..

Tijgeroog beschermd jezelf tegen misleiding of oneerlijkheid van anderen, je kan terug op je intuïtie en instinct vertrouwen of de intenties van anderen naar jou oprecht of oneerlijk zijn. Dit geeft jou bescherming op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Tijgeroog helpt om beslissingen te nemen vanuit buikgevoel en niet meer te twijfelen eens de beslissing is genomen. Als je onzeker bent en bevestiging en raad bij een ander vraagt bestaat altijd het gevaar om misleid te worden, "ik had beter moeten weten, of ik wist het eigenlijk zelf al maar toch ben ik misleid". Voor mensen met onzekerheid, paniek en angst voor handelen en spreken. Versterkt de darmwerking, spijsvertering en weerstand. Het helpt om goede balans te vinden tussen de keuzes voor jezelf , wat is goed voor mij versus wat is goed voor anderen zodat we onszelf niet teveel verliezen of wegcijferen. Voor mensen die moeilijk kunnen kiezen wat bij hen hoort of nee kunnen zeggen als het niet bij hen past.

De gouden glans van Tiger's Eye helpt je uit het slop te komen. Het fungeert als een beschermende spiegel en leidt schadelijke en ongewenste beïnvloeding van je af. Tegelijkertijd verhoogt het je vibratie, tilt het je op uit alle lopende cycli die je hoogste goed niet dienen, en laat ze voor eens en voor altijd in het verleden achter. Tijgeroog geeft je kracht en laat je passies herleven, waardoor je de drive en energie krijgt om succesvol te zijn in het leven. De gouden gloed trekt succes en fortuin in je leven, waardoor het een geweldige bondgenoot is voor interviews, zakelijke bijeenkomsten of elk ander moment waarop je moet schitteren.

Astrologie: Kreeft
Bachbloesems: Loodkruid, Hardbloem, Gentiaan, Ruwe Dravik, Zonneroosje.
Polariteit: De wilspool, onderpool = het juiste willen, het juiste handelen, het juiste spreken.
Mineraaltekort: Calcium, teveel Magnesium breek calcium af!
Chakra: 1, 2 en 3.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha