Unakiet Edelsteen doorboord + Halskoordje

Top

Unakiet Edelsteen doorboord + Halskoordje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 12,00€
  • Excl. BTW: 9,92€

Korte beschrijving:

De combinatie van de groene epidoot en oranje orthoklaas veldspaat maakt van unakiet een prachtige steen met een unieke energie. De zeldzame combinatie van groen en oranje van Unakiet stimuleert twee chakra's. Ten eerste activeert het je sacrale chakra, dat het centrum is van creativiteit, sensualit..

De combinatie van de groene epidoot en oranje orthoklaas veldspaat maakt van unakiet een prachtige steen met een unieke energie. De zeldzame combinatie van groen en oranje van Unakiet stimuleert twee chakra's. Ten eerste activeert het je sacrale chakra, dat het centrum is van creativiteit, sensualiteit en harmonieuze interactie. Het groen resoneert met het hartchakra, het centrum van liefde en overvloed. Daarom helpt unakiet ons om nieuwe ideeën en relaties te ontwikkelen en ze de liefde te geven die ze nodig hebben om te groeien. .

Sterkt de geest, geeft geduld. Voor betere conditie, sterkt de lever en de milt. Tegen galtekort, tegen braakneigingen. Maag versterkend. Geneest het hart. Laat je weer genieten van het leven. Zorgt ervoor, dat je gaat uiten, loslaten wat je op je lever hebt.

Gaat goed samen met Bachbloesems: Agrimonie, omdat Unakiet helpt om te gaan met conflict en om innerlijk vrede, kracht en vreugde te voelen.
Astrologie:

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha