Salie Huiszuivering Pakket

Top

Salie Huiszuivering Pakket
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 34,99€
  • Excl. BTW: 28,92€

Korte beschrijving:

Met dit pakket heb je alle standaard tools om je ruimten te zuiveren.  De brandende salie wordt op een albone schelp gedragen terwijl men de ceremonie pluim gebruikt om de wierrook te verspreiden in de ruimten of om de aura van iemand te helpen zuiveren. Californische Witte Salie De echte Ca..

Met dit pakket heb je alle standaard tools om je ruimten te zuiveren.  De brandende salie wordt op een albone schelp gedragen terwijl men de ceremonie pluim gebruikt om de wierrook te verspreiden in de ruimten of om de aura van iemand te helpen zuiveren.

Californische Witte Salie

De echte Californische witte salie met goede kwaliteit en prijsverhouding. Kan gebruikt worden in Sjamanistische rituelen, gebed en meditatie. Sjamanen gebruiken deze salie om negatieve energie, geesten en demonen te verwijderen uit huizen en weer rust te brengen. Reinigt de aura van negatieve invloeden en men komt dieper tot rust. Geschikt bij meditatie en voor meditatieruimten te zuiveren.

Ceremonie Pluim

De Ceremonie Pluim is samengesteld uit 2 aan elkaar gebonden en bijzondere smudgeveren (zwaan) in de stijl van de Native Indianen. De Ceremonie Pluim is afgewerkt met grof wol en bijzondere materialen, waaronder een houten kraal. De kleur van de kralen en materialen kan afwijken van de afbeelding. Handig voor het smudgen van Palo Santo, salie of andere kruiden. Te gebruiken om aura's en chakra's schoon te maken.

Albone Schelp

Wordt gebruikt als natuurlijke wierookhouder om Salie of Wierook in op te branden. Vergeet niet houtskool te gebruiken voor de kruiden te kunnen verbranden.

Meer informatie op deze pdf folder: "Hoe kan je een Salie Smudge Ceremonie doen?"  

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha