USB Schumann Ionisator

Top

USB Schumann Ionisator
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 59,00€
  • Excl. BTW: 48,76€

Korte beschrijving:

USB Schumann Ionisator USB Ionisator met ingebouwde Schumann resonator zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit door negatieve ionen en afstemming op de harmoniserende aarde Schumann frequentie 7.8 Hz. Lees eerst de informatie over de werking en nut van ionisatoren. Klik hier op pdf link. ..

USB Schumann Ionisator

USB Ionisator met ingebouwde Schumann resonator zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit door negatieve ionen en afstemming op de harmoniserende aarde Schumann frequentie 7.8 Hz.

Lees eerst de informatie over de werking en nut van ionisatoren. Klik hier op pdf link.

Deze ionisator wekt via een borsteltje met vele kleine koolstof 'haartjes' negatieve ionen op (ongeveer 1 miljoen/cm3)

Extra is ons Schumann-printje ingebouwd met een Tesla en Möbius spoeltje zodat het toestel nog krachtiger wordt tegen de elektrosmog door zowel de ionisator als de spoeltjes te moduleren met de Schumann resonantie. Omdat het magnetisch veld van de spoeltjes sterker is dan de storende EMF straling (Wifi, elektronica, Bluetooth, ...) heeft het veel minder invloed op het lichaam.

Een groen Ledje knippert op de Schumann resonantie en een verstelbaar kapje beschermt bij transport.

Ideaal om rechtstreeks op een USB poort van de PC aan te sluiten, maar ook direct op een stopcontact aan te sluiten of in de auto met een USB netadapter of een USB autoconnector. Beiden (Op de foto te zien) worden niet meegeleverd, deze kan men apart aanschaffen voor enkele euro's bij de Action.

Wat doen negatieve ionen

Alle deeltjes in de lucht een positieve of negatieve lading. Negatieve ionen hebben de eigenschap stofdeeltjes aan te trekken. Dit zorgt ervoor dat het positieve stofdeeltje zwaar wordt en naar beneden valt. Het proces zorgt dus voor schonere lucht en voorkomt ook moeilijkheden met ademhalen en gezondheidsproblemen voorkomt. Het deeltje dat naar beneden valt wordt eenvoudig verwijderd bij het stofzuigen. Mochten er bij het stofzuigen weer deeltjes in de atmosfeer komen, worden deze opnieuw geladen door negatieve ionen en herhaalt het proces zich.

Voordelen extra negatieve ionen in de lucht

- de lucht binnenshuis wordt schoner en dus gezonder,
- verminderd drastisch de stofmijt,
- de weerstand van het lichaam wordt groter,
- minder allergieën door inhalatie van stof en andere allergenen,
- minder problemen door angst en depressie,
- minder ziekte.

Ook in de wagen bruikbaar via een USB adapter en tevens op het net met een USB netadapter.

Kostprijs USB Schumann Ionisator

59.00 euro exclusief verzendkosten. Bestelknop boven of onderaan deze webshop pagina.

Klanten lieten weten

Van Nathalie Nathalie Datum toegevoegd: donderdag, 19 maart 2015:
Werkelijk een fantastische product! ik slaap al nachten als een roosje, en heb echt het gevoel van 'frisse lucht' in mijn slaapkamer en word wakker zonder hoest of slijm. Ook iets nieuws ! . En het mooiste van alles ik wordt vrolijker en minder versuft wakker dan normaal. Ik ben zeer te spreken over dit product, werkelijk nodig in deze tijd. Chapeau !

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha