ULE Aura Bescherming Armband Regenboog

Top

ULE Aura Bescherming Armband Regenboog
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 10,00€
  • Excl. BTW: 8,27€

Korte beschrijving:

Wanneer je deze armband draagt schakelt hij rondom jou meteen een aurabeschermend veld aan zodat allerlei invloeden en straling geneutraliseerd worden. De armband geeft naast bescherming tegen straling, WIFi, DECT, GSM, elektromagnetisme ook meteen meer energie en vitaliteit. De armband is zo i..

Wanneer je deze armband draagt schakelt hij rondom jou meteen een aurabeschermend veld aan zodat allerlei invloeden en straling geneutraliseerd worden. De armband geeft naast bescherming tegen straling, WIFi, DECT, GSM, elektromagnetisme ook meteen meer energie en vitaliteit.

De armband is zo ingesteld dat als je deze om je pols doet je onmiddelijk een verbinding krijgt met de bron van United Light Energy waardoor er een bolvormig krachveld rond je aura manifesteert. Binnen komende invloeden worden zo geneutraliseerd. Daardoor kan de aura veel meer in zijn kracht komen waardoor vitaliteit toeneemt en ook het weerstandsvermogen verbeterd.

Aurabescherming versterkt de verbinding met de ziel en het hogere bewustzijn en bevorderd spirituele groei en ontwikkeling, omdat tegenwerkende krachten in de aura geneutraliseerd worden. Door dat ULE een spirituele bron of database is in de spirituele wereld is het ook mogelijk om gemakkelijker met bescherm engelen in contact te komen. De armband helpt je daardoor om intuitiever te zijn en meer geleid te worden vanuit het hogere bewustzijn.

Het is zelfs mogelijk door de armband extra voor je te laten werken door te vragen: "Geliefde engelen van de ULE bron, versterk nu voor mij de maximale kracht of bescherming van de ULE armband".

Voor mensen die al onze Kristallen Bol neutralisatie pakket gebruiken met daarbij onze een complete woonbiologie diensten, kunnen met deze armband nu ook buitenshuis beschermd worden tegen de invloeden van straling en invloeden.

Uiteraard kan de ULE Aura Bescherming Armband aangeschaft worden als goedkopere test om te ervaren wat ULE doet.  Daarna kan men beter overwegen of beslissen of men wil investeren in een compleet woonbiologie ULE kristallen bol pakket.

Specificatie ULE Aura Bescherming Armband

Soepele en rekbare armband van 12 mm breedte en 1,9 mm dik met een mix van siliconen en bergkristalpoeder ideaal tegen elektrosmog, voor meer energie, vitaliteit en bescherming. Tevens uniek door de 'United Light Energy' (ULE) connectie.

Wij hebben de voorkeur gegeven aan onbedrukte armbanden omdat de bedrukking na een tijd toch slijt en beschadigd wordt; er kan probleemloos mee gedoucht, gezwommen en het kan gereinigd worden met water en zeep.

Siliconen zijn anorganische producten op basis van silicium (Si) en zuurstof chemische ketens; Si is een halfgeleider die ook gebruikt wordt voor o.a. computerchips en zonnepanelen; Si is het beste materiaal om te programmeren. Het heeft niets te maken met organisch plastiek of rubber; door het te mixen met bergkristal en andere mineralen wordt het ook een orgon straler. Een ander voordeel van siliconen is dat het negatieve ionen afgeeft die o.a. een anti-oxidant werking hebben en vitaliserend zijn.

Beschikbare maten:

- 200 mm is voor mannen en vrouwen met iets bredere polsbreedte

De bandjes kunnen niet alleen gebruikt worden rond de pols maar ook rond je drinkbeker, je smartphone, sleutelbos, portefeuille, ...

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha