ULE 'EMF & 5G PROTECT' sticker 35 mm

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 8,99€
  • Excl. BTW: 7,43€
  • Kortingen:
  • 4 of meer 8,09€
  • 8 of meer 7,19€
  • 16 of meer 6,29€

Korte beschrijving:

Deze gouden hologram sticker van 35 mm doormeter is onze laatste ontwikkeling voor bescherming en neutralisatie tegen alle mogelijke elektromagnetische straling (EMF) inclusief 5G. Te kleven op achterzijde van GSM, tablet of laptop en alle andere elektronische apparaten maar ook..

Andere opties

Deze gouden hologram sticker van 35 mm doormeter is onze laatste ontwikkeling voor bescherming en neutralisatie tegen alle mogelijke elektromagnetische straling (EMF) inclusief 5G. Te kleven op achterzijde van GSM, tablet of laptop en alle andere elektronische apparaten maar ook op andere objecten ter bescherming en neutralisatie van elektrosmog en versterking van het immuunsysteem.

Deze stickers zijn geprogrammeerd met onze bron van United Light Energy woonbiologie. Deze sticker helpt de drager te beschermen tegen de overal aanwezige 3D energie afkomstig van straling en negatieve astrale invloeden en zet deze om naar 5D energie. 5D is een hogere vibratie niveau die gelijk is met Aquarius energie. De stickers kunnen veelzijdig gebruikt worden, bijvoorbeeld op je GSM, op je laptop, tablet, WIFI modem, PC, en alle andere elektronische apparaten maar ook op andere objecten ter bescherming en neutralisatie van elektrosmog en versterking van het immuunsysteem. Je kan deze ook gebruiken op een glazen fles en hiermee water opladen en vitaliseren. Ook op edelstenen kan je een stickers plakken om de energie van 3D naar 5D om te zetten. De eerste reacties van gebruikers zijn; duidelijk meer kracht voelen, opgetrokken in een hogere trilling, voelt heel fijn, kijken naar de sticker voelt al trillingverhogend, rust voelen, ... enz.

De volgende technologieën zijn geïntegreerd:

1. Verguld hologram

Deze zijn gemaakt met de laatste photolithography techniek op basis van een aluminium 3D layer op polyester folie waarop een ultradunne 12 karaat goudlaag is opgedampt; hierdoor ontstaat o.a. een Fresnel effect dat het licht weerkaatst afhankelijk van de kijkhoek en lichtinval.
Door de holografisch effect is een hologram niet correct te fotograferen of te scannen en wordt het daarom veel gebruikt voor het beveiligen van documenten, paspoorten en creditcards. De door ons hier weergegeven foto's zijn dus een benadering en in werkelijkheid is het een goudkleur.

Foto rechts een voorbeeld die iets meer de reële goudkleur weergeeft:

2. Integratie van heilige geometrie

In het beeld zitten 5 sterke geometrische symbolen:

- Bloem des levens
- Fruit des levens
- 5 platonische lichamen
- Metatron
- Merkaba

Tekst met intentie: 'EMF & 5G PROTECT' woorden werken volgens het Emoto symbolenkracht en frequentietherapie principes. De zuiverste bron van het universum is bewustzijn en één van de expressies is geometrie die dan weer de basis vormt voor materie.

3. Integratie van ULE

ULE staat voor United Light Energy om je aura in harmonie te brengen met tal van omgevingsfactoren die ons verzwakken en zorgt er extra voor dat ons immuunsysteem en herstelvermogen daardoor krachtiger wordt. Deze stickers worden door onze klanten besteld om de energie van United Light Energy te testen en te voelen alvorens een ULE kristallen bol woonbiologie pakket te bestellen.

De volgende intenties zijn met ULE neergezet in de stickers:


- Elektrosmog neutralisatie van elk apparaat zoals GSM, laptop, PC, printer, microgolfoven, lampen, keukenapparaten, koptelefoons, muziek apparaat of instrument, enz.
- Ook toepasbaar op flessen water, opbergdozen voor voeding, medicatie, enz.
- Op edelstenen, deze worden meer naar 5D energie omgezet waardoor ze bijna nooit meer hoeven gereinigd te worden,
- Eigen persoonlijke intenties (transmuteren) kunnen worden toegevoegd door deze luidop uit te spreken, best in contact met de sticker.
- Kleven op foto's van mensen, dieren, plantgoed, natuur, landbouw, enz.
- De geometrische symbolen worden versterkt door de ULE bron.
- Kijken (of mediteren) naar het symbool verhoogt het contact met het hogere.
- Mogelijke reacties, bijwerkingen, ontgifting worden meteen positief getransmuteerd
- De sticker werkt volledig vanuit 5D energie en zet 3D energie om in 5D energie
- ja komt gemakkelijker in contact met de lichtwezens of engelen van 6D
- Wanneer nog intenties bij geprogrammeerd worden, ook al zijn de stickers al verkocht, worden deze ge-update door de blijvende verbinding met de ULE bron.

Voor grotere toestellen raden wij aan om meerdere stickers te kleven: bijvoorbeeld 2 voor tablet en 4 in de hoeken van een laptop.

Korting bij grotere hoeveelheden;

10 % korting vanaf 4 stuks
20% korting vanaf 8 stuks
30% korting vanaf 16 stuks
Groothandel kortingen voor handelaars en verenigingen bij een minimum afname vanaf 500 stuks. Contacteer, mail ons voor prijzen.

Extra informatie

Meer info over 5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie.

Meer info over 5G straling, de uitdaging om je lichtkrachten te versterken.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha