ULE Werkplek Connectie

Top

ULE Werkplek Connectie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 160,00€
  • Excl. BTW: 132,23€

Korte beschrijving:

We brengen veel tijd door op onze werkplek waar meestal veel apparaten en technologie aanwezig zijn waardoor we onder invloed staan van omgevingstraling. Omgevingstraling verzwakt direct ons weerstandsvermogen en veroorzaakt dikwijls vermoeidheid, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Met deze..

We brengen veel tijd door op onze werkplek waar meestal veel apparaten en technologie aanwezig zijn waardoor we onder invloed staan van omgevingstraling. Omgevingstraling verzwakt direct ons weerstandsvermogen en veroorzaakt dikwijls vermoeidheid, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Met deze ULE Werkplek Connectie breng je ook zelf een bijdrage tot een betere harmonie en dynamiek op de werkvloer.

Vaak is het niet mogelijk om het volledige gebouw van je werkplek te neutraliseren met een ULE kristallen Bol. Daarvoor moet je toestemming vragen bij de werkgever en dat is vaak geen haalbare opdracht, laat staan dat je een ULE kristallen bol mag neerzetten op je werkplek. Bij een ULE Werkplek Connectie neutraliseer je jouw omgeving doordat jijzelf een bolvormig ULE krachtveld van 11 diameter rondom je meedraagt ook al veranderd je van werkplek. Dit is een creatieve oplossing die het mogelijk maakt om ook je collega's te laten meegenieten waardoor de werskfeer en dynamiek enorm kan verbeteren. Je respecteert hiermee vrije wil van anderen omdat ULE nooit manipulerend werkt.

Deze ULE werkplek Connectie blijft ook levenslang met jou in verbinding. Ook al verhuis je van werkplek naar een andere lokatie, de ULE Werkplek Connectie verhuist automatisch met je mee.

De ULE Werkplek Connectie beperkt zich in werking tot enkel je werkplek en niet daarbuiten. Als je werkplek zich ook in jouw woonplaats bevind dan zal je woonplaats niet volledig geneutraliseerd worden. Behalve als je kiest voor een ULE kristallen bol pakket dan is de volledige woning als ook de werkplek  geneutraliseerd.

Werking zonder een ULE Kristallen Bol kan dat?

Mensen stellen de vraag of je werkplek neutraliseren wel mogelijk is zonder een ULE Kristallen Bol pakket. En dit is inderdaad mogelijk net zoals we de gratis ULE testweek aanbieden waarbij we geen kristallen bol gebruiken.

Een kristallen bol werkt normaal gezien als drager voor het Untited Light Energy krachtveld. Binnen dit ULE krachtveld wordt alle straling en negatieve invloed geneutraliseerd. In geval van je werkplek wordt deze dan de drager van het ULE krachtveld.

ULE Werkplek Connectie

Na aankoop via de we webshop pagina, stuur je ons een foto van je werkplek met het adres. Zo kunnen wij de ULE Werkplek Connectie tot stand brengen, daarna laten we jou per e-mail weten als de verbinding gebeurd.

Eenmaal geactiveerd blijft de ULE Werkplek Connectie altijd bij jou, zodra je naar een nieuwe werkplek of adres zou verhuizen verhuist de ULE Werkplek Connectie automatisch met jou mee en activeert zich daar ter plaatse. De eerste maal activeren we altijd deze via foto en op adres.
 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha