United Light Energy Bol

Top

United Light Energy Bol
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Waterleiding Deze Kristallen bol behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy. Deze bol kan dus veelzijdig gebruikt worden. Standaard in onze woonbiologie plaatsen we deze op de waterleiding zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan, daar waar het water de woning binnenkomt b..

Waterleiding

Deze Kristallen bol behoort tot ons gamma van woonbiologie producten: United Light Energy. Deze bol kan dus veelzijdig gebruikt worden. Standaard in onze woonbiologie plaatsen we deze op de waterleiding zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan, daar waar het water de woning binnenkomt bij de watermeter.  We tapen gewoon één bol vast rond de leiding waarmee het water debiet energetisch gevitaliseerd wordt. Voornamelijk de verzwakkende negatieve straling die geabsorbeerd werd in de aflevering van ver buiten de woning wordt het water op energetisch niveau volledig geneutraliseerd. Tevens wordt het water gevitaliseerd door de positieve krachtmiddelen van onze  United Light Energy bron die in verbinding blijft met de kristallen bol.

Meer informatie over woonbiologie en United Light Energy vind je hier.

Drinkwater

Aangekocht flessenwater of kraantjeswater kan men ook impregneren met de ULE energie door een bol in de waterkruik te leggen. Hiermee kan je planten, dieren en mensen gevitaliseerd water schenken. Doe er zelf testen mee en meld het ons!

Meditatie

Ideaal zijn deze United Light Energy bollen om er mee te mediteren. Neem 2 bollen (of één) in je handen en laat de armen ontspannen naast het lichaam liggen terwijl je de energie er van opneemt.  De United Light Energy zal je immuunsysteem versterken, vooral mensen die hyper sensitief  (HSP) zijn voor straling en allerlei invloeden ervaren dat er meer natuurlijke rust in hun energiesysteem (aura) komt. Het helpt letterlijk om van electrostress af te kicken.  Sommigen melden dat overtollige energie uit het hoofd wegzakt en beter aard.  Wanneer je minstens 2 x per dag 5 á 10 mediteert zal de ontspanning geleidelijk aan dieper opgebouwd worden.

In de auto

Leg een ULE bol in de wagen om alle negatieve straling te neutraliseren. Met name in wagens met veel vernuftige electronica is er een overmaat aan straling die een verzwakkende invloed heeft op de bestuurder. Bestuurders melden dat ze minder vermoeid zijn na hun reis en meer gefocust blijven tijdens het rijden.

De ULE energie eerst zelf uittesten om kennis te maken

Wanneer je overweegt om je woning volledig te neutraliseren met de ULE 15cm bol of met een volledig ULE neutralisatie pakket dan wil je vooraleer je deze investering overweegt zeker zijn of de energie van ULE iets voor jou is dat werkt. Je kan dan best eerst eens een ULE bol aanschaffen en ervaren hoe de energie bij jou aansluit. De meeste mensen worden verrast dat het echt werkt!

Stel een vraag over de ULE Kristallen bol

Wat onze klanten ervaren

Een klant meld ons het volgende.. Deze vrouw die rijschool les geeft  en ook hoogsenstief is houd de bol constant bij haar in haar handtas en ervaart veel minder stress om leerlingen te begeleiden waardoor het prettiger is om les te geven. Zij merkt het verschil wanneer zij de ULE bol niet bij in haar handtas heeft en leerlingen 'lastiger' zijn en haar veel energie kosten. Ook als ze gaat slapen kan ze de ULE bol niet missen en slaapt pas in als zij haar handtas bij haar in de kamer zet. Ze neemt de bol ook mee in bad om dieper te ontspannen. De bol werkt dan op haar solar plexus en haar keel en ze voelt dan letterlijk onderdrukte woede en verdriet naar buiten trekken en verwerken..

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha