United Light Energy Kleipoeder 250 gram

Top

United Light Energy Kleipoeder 250 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,95€
  • Excl. BTW: 14,10€

Korte beschrijving:

Dit ULE kleipoeder is bekrachtigd met energie-informatie en neutraliseert de schadelijke invloed afkomstig van omgevingsfactoren.  Hiermee kan je alle straling en negatieve invloed omzetten naar positieve energie. Het helpt de aura te zuiveren en weer in balans te brengen. De werking blijft gegara..

Dit ULE kleipoeder is bekrachtigd met energie-informatie en neutraliseert de schadelijke invloed afkomstig van omgevingsfactoren.  Hiermee kan je alle straling en negatieve invloed omzetten naar positieve energie. Het helpt de aura te zuiveren en weer in balans te brengen. De werking blijft gegarandeerd door de verbinding met de ULE-bron en de regelmatige energetische updates.

Kleipoeder bevat van nature een aantal mineralen zoals; spoormineralen, calcium, magnesium, kiezelzuur, ijzeroxide, kalium , fosfor, ..enz en is gekend als een alternatief natuurmiddel ter ondersteuning van vele levensprocessen zoals bij herstel, beschermend, verzorgend, zuiverend, voedend.

De mineralen in kleipoeder versterken de United Light Energy. Het is in resonantie met alles wat organisch is; planten, dieren en de mens.

Het ULE kleipoeder kan gebruikt worden bij breed toepasbare mogelijkheden zoals waterzuivering, zuivering, aurabescherming en zuivering, verzorging van de huid door kleipleisters, als verbeteraar van de bodem, vijvers ..enz ..

De meest mensen ervaren meer kracht na inname van ULE kleipoeder of gewoon door een zakje ULE kleipoeder in je buurt te houden. Veel mensen gebruiken een zakje om healingsprocessen te ondersteunen. In veel gevallen helpt het gewoon door een zakje op je lichaam te plaatsen om herstel te helpen ondersteunen en werkt het verzachtend (reuma, artritis, kiespijn, napijn van operatie). Disclaimer.

Gebruik

  • Zuivering. / Klei gemengd in een glas water, ongeveer 1 koffielepel per keer, 2 - 3 x per dag is geschikt voor de voedende mineralen.
  • Kleipleisters. / Een dik kleipapje maken en op de huid aanbrengen, eventueel een bandage omwikkelen om gedurende nacht heliingsprocessen te laten tot stand komen. Trekt gifstoffen en onreinheden uit de wonden en geeft mineralen af die tot het herstel kunnen bijdragen.
  • Bodemverbeteraar. /  Een kleine hoeveelheid van ongeveer 25 gram op 50 Kg basis potgrond mengen en verstrooien over de bodem.
  • Vijvers. / 25 gram op 10 liter water mengen en toevoegen aan de vijver.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha