Zwarte Toermalijn brokjes 20 stuks

Top

Zwarte Toermalijn brokjes 20 stuks
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 49,49€
  • Excl. BTW: 40,90€

Korte beschrijving:

Toermalijn staat bekend voor het oplossen van elektromagnetische straling en elektro stress, het absorbeert de straling waardoor het negatieve effect van straling op de gezondheid wordt opgelost. Deze brokjes van 2 tot 3 cm (15 - 20) gram kan men op zak dragen of het plaatsen op of nabij apparaten..

Toermalijn staat bekend voor het oplossen van elektromagnetische straling en elektro stress, het absorbeert de straling waardoor het negatieve effect van straling op de gezondheid wordt opgelost. Deze brokjes van 2 tot 3 cm (15 - 20) gram kan men op zak dragen of het plaatsen op of nabij apparaten. Ook plaatsing onder het slaapkussen, of op de stoorvelden binnen de woonplaats, de meterkast, de WIFI ontvanger, enz.

Ook de negatieve energie (emoties of stress) van andere mensen kan je hiermee oplossen, leg de brokjes onder een behandelingstafel, draag er op zak, in de wachtkamer, verborgen in bloembakken (verbeterd de plantengroei), op de 4 hoeken van je werkplek, .. enz.

Tegen computer- en energiestraling in ruimten, vermindert negatieve gedachten. Bij stress en zware belasting, werkt ontspannend. Lost blokkades op die door straling zijn veroorzaakt. Geeft doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, aarding en helpt jou om in je kracht te zetten doordat je minder energie verliest door je omgeving. Gebruik zwarte toermalijn als je op het punt staat om een belangrijke onderhandeling aan te gaan met iemand. Je kan hierdoor zelf je positieve invloed op je omgeving neerzetten indien nodig. Zwarte Toermalijn helpt je respect af te dwingen zonder over de grenzen van anderen te gaan. Het brengt balans en rust.

ZUIVERING: Laat om de zoveel tijd de zwarte toermalijn een dagje zuiveren op een bordje zout of op een Purperen Plaatje om de negatieve straling en energie af te voeren, het zout meteen weg gooien zonder aan te raken. Let op met zuiveren met water, de steen kan daardoor afbrokkelen.

Gebruik brokjes toermalijn in je handen om te mediteren of om te ontladen van dagelijkse stress en negatieve energie. Het brengt meteen rust.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha