Aurabescherming

Energetische Huisreiniging Engel Isabella

Energetische Huisreiniging Engel Isabella

Hier bij Kamperfoelie werken wij samen met Engel Isabella van het Yapono project die meehelpt kijken voor een unieke huisreiniging op maat voor de client. Er wordt heel grondig onderzoek gedaan naar alle factoren die een rol spelen en Engel Isabella geeft leiding naar de juiste oplossingen, tools en clearing.

Lees verder

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie. Beïnvloeding is een vorm van negatieve dynamiek tussen mensen, een vorm van manipulatie die bewust of onbewust veroorzaakt werd door anderen, je eigen verleden, je vorige leven, je familie, jouw cultuur, door je oversten, je opleiding, je eigen negatieve programmeringen, enz..

Lees verder

Zwarte Magie Schild Connectie

Zwarte Magie Schild Connectie

De zwarte magie schild connectie beschermd je voor alle vormen van zwarte magie, voodoo, vloeken, astrale invloeden zowel bewust als onbewust naar jou gestuurd. Het lost ook jouw innerlijke handvaten op met zwarte magie op een wijze in non-lineair tijd en ruimte, dat wil zeggen zowel van dit leven, vorige levens en toekomstige levens.

Lees verder

Spirituele Coaching Sessie

Spirituele Coaching Sessie

Een spirituele coaching sessie bij Kamperfoelie is gericht op energetische clearing en persoonlijke ondersteuning of ontwikkeling. De benadering is zeer praktisch, intuïtief maar ook discreet en luisterend. Een persoonlijke afstand clearing van je aura tijdens de sessie brengt weer rust, ontspanning of helderheid. Een sessie werkt altijd probleemoplossend gericht op de vragen of problemen waarbij je op dat moment mee worstelt

Lees verder

Aura Clearing en Bescherming

Aura Clearing en Bescherming

Je aura is je persoonlijke blauwdruk die het lichaam alle bouwplannen en eigenschappen geeft die je nodig hebt. De aura-blauwdruk bevat ook specifiek eigenschappen voor je geest, je denken, je willen, je intuïtie. Het bevat zelfs al je opgeslagen persoonlijke ervaringen, karaktereigenschappen, talenten, ..enz. De aura blauwdruk heeft een verbinding met je eigen spirit, je ziel of je kosmische oorsprong en bevat zelfs de opgeslagen informatie uit vorige levens.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5