Colloïdaal Zilver 20PPM 250 ml Getachyoniseerd

Top

Colloïdaal Zilver 20PPM 250 ml Getachyoniseerd
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 15,00€
  • Excl. BTW: 14,15€

Korte beschrijving:

Colloïdaal zilver is zeer goed gekend als desinfectie middel, je kan bij ons getachyoniseerd kopen op deze pagina. De niet getachyoniseerde vind je via deze pagina link. De zilveratomen in het Colloïdaal zilver hebben een hoog opslagcapaciteit om tachyon energie op te laden en vast te houden. Het ge..

Colloïdaal zilver is zeer goed gekend als desinfectie middel, je kan bij ons getachyoniseerd kopen op deze pagina. De niet getachyoniseerde vind je via deze pagina link. De zilveratomen in het Colloïdaal zilver hebben een hoog opslagcapaciteit om tachyon energie op te laden en vast te houden. Het gebruik is hetzelfde als het niet getachyoniseerde 'zilverwater' maar met tachyonen is het energetisch vermogen en mogelijkheden veel breder. Het creëert op gebruik van uitwendige oppervlakten een kwalitatief energetisch buffer of veld die enige tijd wordt vastgehouden door de zilverdeeltjes die op de oppervlakten achter blijven.

Allerhande materialen en huishoudelijke objecten kunnen behandeld worden met dit getachyoniseerd zilverwater zodat het heel wat gunstige vermogens heeft om omgevingsfactoren energetisch te verbeteren.

Het kan bijvoorbeeld ingezet worden voor bewaartechnieken wanneer je verpakkingen van voedsel uitwendig behandelt naast de desinfecterende vermogens. Je kan er kleding mee behandelen om tachyon energie deeltjes mee te dragen. Behandelen van dieren nesten als desinfectie maar ook om energetisch veld te maken waarin dieren meer gezondheid en weerstand behouden. En verder: ..

- 5% toevoegen ontsmetting bij alle drinkwater van dieren: honden, katten, duiven, koeien, paarden, konijnen, kippen, enzoverder.

- zweetvoeten: besproei s'avonds de kousen die je de volgende dag wil gebruiken; s'morgens zijn ze gedroogd en de zilverdeeltjes zijn in het weefsel gedrongen. Hetzelfde met inlegzolen voor schoeisel.

- langer houden van snijbloemen.

- toevoegen bij plantenwater

- ontsmetten van keukenaanrecht, badkamer, toilet, ...

- Gebruik in de tuin voor planten, moestuin, bomen, vijvers, dierenhokken, ...,

Meer info over het  gebruik van Colloïdaal zilver vind je ook op deze pagina.

OPGELET: Wegens de wetgeving in België mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

De voordelen van Tachyon Energie

Tachyonenergie is de primaire vorm van creërende energie die voort komt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is. Getachyoniseerde materialen zijn antennes van tachyonenergie geworden, het zijn prachtige tools om lichaam en geest in contact te brengen met ons hoogste potentieel en ontwikkelingsmogelijkheden.

"Tachyonisatie" vind plaats tijdens een 14 dagen durend proces waarbij de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor deze een antenne van tachyonenergie worden. Getachyoniseerde materialen hebben een indrukwekkend positief effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert; pijn, veroudering, ziekte,...

Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap van de tachyonen als "neg-entropie" bestempeld d.w.z de omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde. 

Zo ervaren we een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energiepijl en intensere ervaringen tijdens meditatie. Bij een heel spectrum van fysieke toestanden zijn er prachtige resultaten: blokkades die verdwijnen. Gunstige invloed bij helingssprocessen na verwondingen, letsels en operaties, verdwijnen van chronische vermoeidheid en ondersteunen van allerlei ongemakken en heftige fysieke verschijnselen. Disclaimer.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha