Colloidaal Zilver 20PPM 500 ml

Top

Colloidaal Zilver 20PPM 500 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met een plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine ( 60 - 70 nanometer) atomisch..

OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen.


Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met een plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine ( 60 - 70 nanometer) atomisch zilverdeeltjes genereert. Dit proces maakt 90% atomisch zilver en 10% ionisch. Het heeft een amber-gele kleur. De concentratie is 20 ppm waarvan 70% zilverrionen en 30% zilverpartikels. 10PPM is de ideale concentratie voor algemeen gebruik zonder te moeten opletten voor nauwkeurige dosering.

Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

Het is kleurloos en smaakloos. Het zit in een plastic PET fles van 1/2 liter. De bewaartijd is langer dan 1 jaar als het niet langdurend aan hevig licht wordt blootgesteld. "Niettegenstaande onze stevige verpakking en 'Breekbaar' labels hadden wij toch nog regelmatig breuk door onzorgvuldige behandeling van de postdiensten, vooral in België. Daarom zijn wij overgeschakeld naar bruine ecologische PET flessen. PET flessen (voedingsgekeurt) geven geen gifstoffen af en omdat ons atomisch zilver neutraal is ontstaan er ook geen andere chemische reacties. Het gewicht is ook lager en gemakkelijker te hanteren. Het wordt ook zowel in België als in Nederland gerecycleerd. Personen die toch absoluut glazen flessen willen kunnen deze kopen in de apotheek en overgieten; onze afsluitstop past ook op glazen flessen."

TIP: 5 PPM is de ideale werkzame verdunning om te gebruiken zonder op de nauwkeurige dosis te moeten letten. Je kan dit zelf gemakkelijk maken door bij de apotheker een bus van 5 liter Aqua Purificata (=medisch gedistilleerd water) te kopen en dit in de verhouding 1/4 met ons 20PPM zilverwater te vermengen.

CZ is ook ideaal voor alle sanitaire uitwendige mogelijkheden bij huisdieren: katten, honden, vogels,... .

Disclaimer

Wegens strikte regelgeving in de medische wetgeving kunnen wij onze producten slecht vermarkten voor uitwendig gebruik en als water desinfectiemiddel.

Kostprijs Colloïdaal Zilver 20PPM 500 ml

25,00 euro voor 500 ml in een PET fles. Exclusief verzendingskosten. Bestelknop boven of onderaan deze webshop pagina.

Stel een vraag over Colloïdaal Zilver.

Op deze video zie je het einde van het plasmon productieproces. Dit is nog met de vorige productie van 500ml bokaal; nu wordt gewerkt met 2,2 liter bokalen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha