Edel shungite Orgone hanger

Sale

Top

Edel shungite Orgone hanger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 15,00€   19,99€
  • Excl. BTW: 12,40€

Korte beschrijving:

Edel shungite stenen ingewikkeld in geanodiseerde aluminium kleurdraad. Deze metaal wikkelingen versterken tevens het zogenoemde orgone energie effect. Mooi, uniek en functioneel juweeltje eventueel als een geschenkje. Edel Shungite, ook silver of elite Shungite genoemd, is een vorm van shungit..

Edel shungite stenen ingewikkeld in geanodiseerde aluminium kleurdraad. Deze metaal wikkelingen versterken tevens het zogenoemde orgone energie effect. Mooi, uniek en functioneel juweeltje eventueel als een geschenkje.

Edel Shungite, ook silver of elite Shungite genoemd, is een vorm van shungite dat 10 tot 20 maal het aantal fullerenen bevat dan het standaard shungite. De werking is dan ook vele malen sterker. Het is veel zeldzamer en de vraag in Rusland is groot waardoor de prijs relatief duurder is.

Het soortelijk gewicht is lager en het heeft een unieke glans. Het geeft ook geen zwart stof of zoals het ongepolijste 'normaal' shungite. Het wordt voornamelijk gebruikt voor waterbehandeling en om juwelen te maken. Omdat het in lagen is opgebouwd kan het niet bewerkt worden en zul je 'echte' edel shungite nooit in vormen zoals bollen en piramides vinden.

Meer informatie over Edel of Elite shungite

Algemene informatie over Shungiete mineralen vind je hier.

Orgone effect

Orgone energie wordt opgewekt door de combinatie van organisch (shungite) en metalen (aluminium draad) waardoor de levenskracht of nulpuntenergie wordt aangetrokken en opgewekt. Ook wordt nog eens de energie van de shungite door de metalen wikkels versterkt zoals bij een mobius of een Tesla coil.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha