Yagya Transmutatie Hanger

Top

Yagya Transmutatie Hanger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 30,00€
  • Excl. BTW: 24,79€

Korte beschrijving:

Een Yagya transmutatie hanger is een hanger gevuld met de as van een Yagya vuurceremonie (voorheen Agnihotra). Deze heilige as wordt nog eens versterkt door een inwendige koperen spiraal waardoor een torus energieveld vanuit de hart chakra meervoudig versterkt wordt. Een voelbare vitaliteit en ene..

Een Yagya transmutatie hanger is een hanger gevuld met de as van een Yagya vuurceremonie (voorheen Agnihotra). Deze heilige as wordt nog eens versterkt door een inwendige koperen spiraal waardoor een torus energieveld vanuit de hart chakra meervoudig versterkt wordt. Een voelbare vitaliteit en energie gaat door het lichaam en rondom de aura stromen.

De transmuterende eigenschappen van de as van een heilige Yagya ceremonievuur volgens de Vedische traditie zorgt voor versnelde spirituele groei en ontwikkeling. Negatieve gedachten en emoties worden makkelijker getransmuteerd naar positieve en inspirerende gedachten en gevoelens. De meeste mensen merken meteen een innerlijk warmte die het gemakkelijker maakt om in contact te zijn met gevoelens van liefde, gelukzaligheid, harmonie. Net zoals tijdens een Yagya ceremonie voel je ook bij het dragen van de Yagya hanger meer geestelijke kracht, mentale rust en vrede.

De energie van de Yagya hanger brengt chakra’s meer in balans en versterkt de verbinding met de goddelijke vonk in onszelf.  Door de sterke hart chakra verbinding kan je gemakkelijker in overgave gaan om met je eigen innerlijke conflicten en egostukken om te gaan of deze te verwerken waardoor meer vrede in de plaats komt.

De hanger helpt ook zeer goed bij het mediteren. Het gaat gemakkelijker om naar binnen te keren en er contact te maken met het hogere bewustzijn.

De hanger in de buurt leggen van zieke planten en dieren (ook mensen) helpt het herstel te bevorderen.

De as van een Yagya vuurceremonie wordt ook vaak gebruikt in de landbouw gemengd met de bodem en daarvan is bekend dat de groei en levenskracht enorm versterkt wordt waardoor de opbrengsten optimaal zijn. De kracht in de as werd tot stand gebracht door de speciaal uitgezochte ingredienten met respect voor moeder aarde, van gelukkige koeien, de trillingen van gezongen mantra's, de hulp en blijvende verbinding met de innerlijke bron en de wereld voorbij mindcontrole, en uiteraard de transmuterende werking van het ceremonievuur.

De kleur van de hanger is zilverkleurig.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha