Hart Resonator Staaf met United Light Energy

Sale

Top

Hart Resonator Staaf met United Light Energy
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 69,00€   115,00€
  • Excl. BTW: 57,03€

Korte beschrijving:

De hartresonator staaf met United Light Energy is een krachtige activator, generator en resonator om ons Hartcentrum te openen en te versterken. Het helpt om ons bewustzijn voor lichaam en geest te vergroten en om meer in overgave te kunnen gaan met alles wat onze levende aandacht en interesse ver..

De hartresonator staaf met United Light Energy is een krachtige activator, generator en resonator om ons Hartcentrum te openen en te versterken. Het helpt om ons bewustzijn voor lichaam en geest te vergroten en om meer in overgave te kunnen gaan met alles wat onze levende aandacht en interesse verdient namelijk ons eigen leven en onze dagelijkse werkelijkheid.

De hartresonator staaf met United Light Energy wordt gebruikt om onze 'zelfverkramping' te overstijgen zodat we in contact kunnen komen met onze ware geluksgevoelens en dit door spanningen en angsten los te laten die onszelf beperken om gelukkig te kunnen zijn. Zelfbeperking als gevolg van zelfverkramping verhinderd ons om energiek en vrij te voelen in ons alledaagse bestaan.

Gebruik

De hartresonator staaf kan fysieke ontspanning brengen waardoor ook blokkades kunnen vrijkomen. De energie gaat weer stromen, waardoor spanning en ongemak gemakkelijk losgelaten kan worden. De hartresonator staaf werkt krachtig wanneer die vastgehouden wordt op de plaats van ongemak. Sommige mensen vinden het zelfs aangenaam om hem s'nachts bij zich te leggen.

De hartresonator staaf helpt ook bij het mediteren door de staaf met beide handen vast te nemen.
Veel healers nemen de staaf bij zich tijdens hun healingswerk. Ook clienten kunnen hem vastnemen terwijl men de harmoniserende impulsen gemakkelijk opneemt.

De hartresonator staaf helpt vooral ons ego los te laten en kan zelfinzicht verhogen door meer vanuit de waarnemer positie te kijken naar jezelf, gevoelens en gedachten processen. Hierdoor groeit het bewustzijn in onszelf en kunnen we ons richten op zaken waar we willen groeien of veranderen, eenvoudig door de kracht van intentie.

Mensen die heel gevoelig zijn raden we dan ook aan om het gebruik van de hartresonator staaf geleidelijk aan op te bouwen indien de uitwerking een te krachtig of te confronterend effect geeft. Soms moet de staaf letterlijk uit de buurt worden gehouden vooral tijdens het slapen omdat er niet teveel energetische onrust ineens zou uitgewerkt worden.

Meer informatie over de Hartresonator Staaf.

Einde voorraad met lichte verkleuringen van de lak.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha