Bol Kristal 15 cm ULE Woon Ontstoring Pakket

Top

Bol Kristal 15 cm ULE Woon Ontstoring Pakket
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 495,00€
  • Excl. BTW: 409,09€

Korte beschrijving:

De United Light Energy is een woonbiologie methode om straling te neutraliseren. De werking is gebaseerd op een interactieve of 'intelligente bron' en een 'connectie' naar een kristallen bol. Deze bol zet een positief krachtveld in je woning en zal alle invloeden positief omzetten. Niet alleen ..

De United Light Energy is een woonbiologie methode om straling te neutraliseren. De werking is gebaseerd op een interactieve of 'intelligente bron' en een 'connectie' naar een kristallen bol. Deze bol zet een positief krachtveld in je woning en zal alle invloeden positief omzetten.

Niet alleen de woning wordt dan een lichtplek maar je krijgt ook een krachtige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je ziel en het hogere bewustzijn. Steeds meer mensen blijken gevoelig te zijn voor omgevingsfactoren zoals straling en negatieve energie.


Lees ook over 5G en extra update programmering via ULE.

Wanneer je last hebt van straling heeft dit ook een invloed op je gezondheid, je persoonlijke ontwikkeling en contact met de ziel.
Een goede neutralisatie van alle omgevingsfactoren kan daarbij oplossing bieden.

De United Light Energy kristallen (kristalglas) bol is geprogrammeerd met informatie die de invloed van straling en allerlei negatieve invloeden neutraliseert. Alle binnenkomende stralingsfactoren in je huis of bedrijf worden onmiddellijk omgezet naar positieve energieën.

Wij geven de mogelijkheid om gratis op proef 1 week de kwaliteit van onze ULE kristallen bol eerst te ervaren. Zo kan je nadien beslissen of een aanschaf zinvol is. Mail ons voor deze gratis proefweek. Mensen die gevoelig zijn voor stralingsinvloeden merken direct het verschil en voelen zich op verschillende niveau's beter worden.

De meest voorkomende negatieve omgevingsfactoren zijn: Elektromagnetische velden, alle elektrische apparaten en bedrading, alle communicatienetwerken, hoogspanningsleidingen, radio en tv straling, geopathische invloeden, aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen, sfeerbelasting, entiteiten en astrale invloeden, ...enz. Meer info over entiteiten hier.

Een samengesteld pakket zorgt voor een complete neutralisatie garantie van de woning. De United Light Energy kristallen bol met formaat 15 cm heeft een werkingsstraal van 16 meter. Daarmee kan je een huis of een gebouw neutraliseren tot maximum 32 op 32 meter. In het pakket zitten ook nog 2 bollen van 5 cm die extra geplaats worden met een meegeleverde handleiding hoe deze te gebruiken.

Voor de meeste woningen is dit bereik dus meer dan voldoende en kan men de bol plaatsen waar men die zelf het mooiste vind. Door het grote bereik kan de bol eventueel ook een deel van de tuin mee neutraliseren.

Meer informatie over United Light Energy woonbiologie vind je hier.


Kostprijs United Light Energy Neutralisatie pakket voor woningen

465.00 euro met gratis verzending voor België en de buurlanden, voor andere landen neem best eerst contact met ons op.

Bestelknop boven of onderaan deze webshop pagina. Overzicht alle ULE producten hier.

Meer informatie over United Light Energy woonbiologie vind je hier.

Stel een vraag over de United Light Energy kristallen bol.
 

Gebruikerservaringen United Light Energy


Lees wat onze gebruikers met de ULE kristallen bol hebben ervaren.
Misschien herken je jezelf ook in deze verhalen wat het betekent om bvb stralingsgevoelig te zijn en de mensen die een oplossing hebben gevonden in United Light Energy. Aarzel dus niet om je verhaal met ons te delen...
 

Aangenaam verrast , enorm geholpen

Beste Erik, Paméla, mijn zus Sofie, mijn dochter Sarah en ik zijn een paar maanden geleden in jullie winkel op bezoek geweest en wij waren echt aangenaam verrast, wij kwamen van Waregem, u hebt mij dan enorm geholpen om mijn huis te beschermen tegen de stralen van de elektriciteit, ik woon er pal onder de hoogspanning en de elektriciteitcabine is een 100 meter verder dan waar ik woon. U had dan ook aan mij gevraagd om daar verder onderzoek naar te doen. Nu ben ik weer waar ik moet zijn, innerlijk. 07 01 2019

 

Huis voelt warmer en vogels in de tuin

Allereerst dankjewel voor het verbinden van mijn woning. Het eerste wat opviel was dat het huis warmer, comfortabeler aanvoelde. Ook mijn dochters kwamen meer naar beneden en communiceerden meer met mij. Ook hele persoonlijke dingen. Voor de rest kwamen er vogels in de tuin, 6 verschillende soorten! Dit hoopte ik al heel erg lang en heb dan ook een ruigere tuin dan de buren maar er kwamen tot nu toe geen vogels. Dus dat is een grote verandering! Ook kwamen er heel wat inzichten op gang bij mezelf.  Karina Beerland 29 11 2018

 

Meer dan ooit 'thuis' en 'in tune' met mijn eigen bron


"Dank voor het fijne contact aan de telefoon! Het is alweer een tijdje geleden dat onze woning verbonden werd met de bron van United Light Energy. Dat was een heel positieve ervaring, het ‘verslagje’ volgt hieronder. Door verblijf in het buitenland heb ik de aankoop uitgesteld.

De verbinding met de "United Light Energy bron" was een positieve, harmoniserende ervaring. De energie in huis voelde verzachtend en rust brengend, alsof je ‘gebed’ wordt in een omgeving van veiligheid en vertrouwen die het gezinsleven vloeiender, positiever en van-zelf-sprekender maakt. m.a.w.: het huis voelde ‘meer’ dan ooit thuis…

De verbinding gaf een grotere helderheid in mijn hoofd, een diepere slaap, een gevoel van ‘kwikheid’ die het nemen van beslissingen eenvoudiger en makkelijker maakt. Het viel me ook sterk op, dat tijdens de energetische tekenlessen die ik geef in mijn atelier de energie veel intenser was, de deelnemers dieper verbonden met zichzelf en er (onverwachte) emoties en inzichten vrijkwamen die ook ikzelf makkelijker en zachtmoedig duidelijk kon communiceren.

Het leek of iedereen meer ‘in tune’ was met de eigen bron! Heel fijn om te ervaren! Zo fijn zelfs dat ik dit niet meer wil missen! Hartelijke groet." Adinda Saelens - 11 september 2018.
 

De wereld plots mooier en aangenamer

Ervaringsverslag van A.d.V uit Gent 9 juli 2018

 

Verassende vooruitgang en oplossingen

Ervaringsverslag van Kathleen uit Roeselare. 25 Juni 2018


Heerlijk om nu thuis te zijn

Ik heb jullie site gekregen van een tetahealer. Ik had cursus in men appartement en zij had kleine 5cm ULE bollen mee. Vanaf ik ze zag voelde ik deze ongelooflijke energie. Heel vreemd gevoel, dit heb ik nog nooit zo sterk gehad bij kristallen. Deze United Light Energie bolletjes hebben 2 dagen in mijn appartement gestaan en ik moet zeggen dat ik deze energie toen erg miste. En dat waren nog maar de kleintjes. Daarna heb ik de gratis week verbinding gedaan en de eerste dagen had ik kriebels in men buik. Voelde enorm goed! Na dag drie had ik wat last van hoofdpijn en darmen deden vreemd door de eerste reacties. Maar nu is het beter. Het voelt heerlijk om thuis te zijn. Ik vind dit ongelooflijk! Echt. Dus ik ben heel benieuwd naar de grote bol. ~ Bénédicte Marie ~ 11 juni 2018

Een hogere vibratie en lichtenergie

Ervaringsverslag van Sandra Saelens met United Light Energy


Esther ervaart meer liefde, energie en kracht


Jan Hendrik onze mede ontwikkelaar van onze United Light Energy doet zoals gewoonlijk een (gratis) diagnose vooraf en tijdens de periode dat iemand zijn woning is geneutraliseerd door het ULE krachtveld. Hier onder de reactie van Esther toen Jan Hendrik haar woning en haar familie heeft begeleid.


Jan Hendrik: “Ik kreeg toen ik Esther haar woning aan het verbinden was, een soort ring om mijn hoofd. Ook een beetje oorsuizen. Oorsuizen houdt in dat de woning belast is van straling. Er zit ook sfeer belasting. Sfeerbelasting heb ik in de woning ingevoeld dat er iets is geweest met timmerlieden die een forse ruzie hadden onder mekaar of met de bewoners.”  Hierna volgt de reactie van Eshter.....
 

Eshter: “Het was wel interessant om te horen wat Jan Hendrik zegt, omdat mijn man last van oorsuizen heeft en ik veel last van migraine heb inderdaad het gevoel of er een ring om mijn hoofd zit. Wat ULE partner Jan Hendrik heeft getest tijdens onze gratis ULE proefperiode voor 1 week was heel helderziend! Dus ik begreep het wel en ook dat wat betreft de timmerlieden klopt ook de vorige eigenaars waren de ouders van mijn man en de pap heeft ruzie gehad met de timmerlui dus knap gezien hoor. Verder wat ik voel en opmerk is dat ik me lichter voel en alerter net of ik in het 'nu' word getrokken. alles is helderder qua beeld. Het lijkt of ik meer lucht krijg ik voel tintelingen rond mijn hoofd. Als ik angst krijg verdwijnt het sneller in liefde. Het voelt alsof mijn energieveld krachtiger is. Je weet dat ik onthaalmoeder ben en ik heb een nieuwe baby in de opvang die veel huilt en normaal voelt dat voor mij heel intens en ik voel het als het ware door mijn hele lijf gaan, maar nu raakt het mij minder. Net alsof ik krachtiger word??? Ik kwam voordien ook slecht in slaap en sliep niet zo goed door, maar nu is het net of ik opeens meer energie heb. Normaal ben ik tegen 22.00 moe en ga ik al naar bed nu ga ik gelijk met mijn man om 23.00. (veel gezelliger hihi).”
 

Vriendelijke groeten Esther – Lanaken - 20 september 2017
 

Sprong in ontwikkeling en hoge boviswaarde


“Het is al even geleden dat we contact hebben gehad. Wij hebben een paar jaar geleden het ULE "pakket" bij jullie aangeschaft. Nog steeds zeer tevreden! Ik heb het idee dat ik en mijn man (mede door de ULE bol) een sprong in onze ontwikkeling hebben gemaakt. Nog leuk om te melden is dat ik afgelopen najaar bij een bekende pendelaarster ben geweest, ik heb toen water vanuit ons huis meegenomen omdat ik benieuwd was naar de Bovis-waarde in verband met de ULE bol, volgens haar is de Bovis-waarde 170.000!” - Sabine van de Belt – 28 juli 2017.
 

Alles veel lichter en minder stress


Hoi Erik, Ik heb bij u mijn kristallen bol aangekocht met united light energy. Ik voel me na 2 dagen beter meer energie. Ik heb 10 dagen zo een hoofdpijn gehad met nekpijn en schouders die veel pijn deden. Mijn zicht was door veel stress slecht en wazig en vandaag kan ik u zeggen dat ik alles terug beter zie, klinkt raar maar het is zo, alles lijkt veel klaarder. Zelfs mijn poezen zijn meer actiever merk ik. Ik voel me lichter niet in kilo's maar in mijn hoofd, niet meer dat zware gevoel. Gisteren was ik van huis weg en voelde het verschil in energie, het winkelcentrum gaf mij energieverlies en ik verlangde naar de ULE energie in mijn huis. Toen ik thuiskwam werd dit meteen bevestigd en duidelijk merkbaar ik voelde meteen de volle energie ondersteuning, ik was zo verrast dat ik je dit graag wilde melden. Ik ben zeer blij dat je mij een United Light Energy kristallen bol hebt aangeraden en zeer fijn hebt uitgelegd. Hartelijk bedankt groet Murielle.
 

Boodschap van een lichtwezen voor het ULE project


Dit is een verslag van een gechannelde boodschap die Peter Kupers heeft doorgekregen tijdens zijn bezoek op 4 april 2017 aan Kamperfoelie. Peter liet ons weten dat hij gecontacteerd werd door een lichtwezen dat vanuit de binnenaarde contact wilde maken met hem en voor ons project. Met dank aan Peter Kupers.

Klik hier op de pdf voor de tekst met boodschap van het lichtwezen. (link tijdelijk buiten werking)

Meer positiviteit, gezondheid en levenskracht

"Sinds ik een ULE bol in mijn woning heb veranderd er hier heel veel positief in mijn woning. Mijn man gaat ook minder vaak van huis weg om dwangmatig te gaan fitnessen. Hij zegt "..dat is niet normaal hoe alles hier groeit de planten in de woning en in de tuin ..en ik voel me hier ook zo goed, ..mijn haar is ook veel gezonder". Ook onze dieren zijn gezonder en hun vacht groeit duidelijk dikker. Hoe is dit mogelijk?! Telkens mijn zus op bezoek komt met haar man voelen ze een diepe rust over hen heen komen en worden zelfs slaperig. Ik ervaar ook veel meer weerstand en positieve energie, net alsof alles en wijzelf meer licht en levenskracht uitstralen, ik ben helemaal to-in met het ULE project." Heidi Dreesen Lanklaar. 8 april 2017

Hondje Louka bevrijd van depressie

"Beste Erik Ik wil jou mijn ervaringen van voorbije weken meegeven. Ik heb jullie raad opgevolgd en Louka met een kleine kristallen bol behandeld van zijn trauma's door zijn overleden baasje. Dit hebben we heel positief ervaren mijn hond herleefde en sliep als een roos. Vorige week zaterdag was laatste dag van behandeling. Die dag was Louka opnieuw down en was triestig. Ik heb enkele dagen gewacht en werd niet beter. Ik ben dan twee dagen geleden opnieuw gestart met glazen bol met twee x per dag en opnieuw succesvol. Alvast bedankt en nog fijn weekend. Een dikke poot van Louka en warm dankjewel van Rita " 4 november  2016. 

Alles gaat zoveel beter met mij

"Een 3-tal weken geleden bij Kamperfoelie het United Light Energy pakket gekocht! Voelde mij al maanden rotslecht (2 ziekenhuisopnames in 2 maanden tijd). Ik raakte niet eens hersteld van de eerste opname toen ik al opnieuw een zware infectie had.... maar wat gebeurt er nu sinds enkele weken....ik voel me terug veel alerter worden! Ik voel me ook mentaal veel sterker en positiever...mijn dokter die mij opvolgt is verast en hij staat er voor open dat ik geloof in mijn kristallen bol. Ik hou jullie verder op de hoogte van mijn positieve evolutie....(.en ik ben heel kritisch hoor!! ;-)"  16 april 2015. Annie Vanlaer - Leuven.

Bevrijd van entiteit (huisgeest)

Beste Erik, Graag wil ik je laten weten dat wij heel tevreden zijn met de plaatsing van ons ULE neutralisatie pakket in onze woning. De negativiteit afkomstig van een entiteit waar we al een hele tijd veel last van hadden hebben wij direct gevoeld dat die verdween, de sfeer in de woning voelde meteen beter en mijn man die eigenlijk niet af wist wat de bol deed zei zelf dat hij zich nog nooit zo goed had gevoeld de laatste dagen, en hij slaapt ook veel beter en zelf voel ik mij ook veel opgewekter en energieker. Mijn verwachting van de United Light Energy is meer dan ingevuld waarvoor dank. Maria van Beringen, Maastricht. 30 11 2016

Meer info over: "Hoe omgaan met entiteiten?"

Heel blij en vol levenslust, en al mijn plannen worden realiteit

"Hallo Erik , hier mijn verhaal van mijn ULE bol neutralisatie pakket. Heel blij dat de ULE bol in mijn leven is gekomen. Ik heb mij net voor Kerstmis mijzelf een United Light energy bol cadeau gedaan. Was zelf heel benieuwd hoe deze ULE bol mijn leven zou veranderen. Ik kwam heel fier met deze prachtige bol thuis, en gaf hem een mooie plaats. En dacht nog bij mezelf,  nu afwachten wat er gaat gebeuren. Het was heel vreemd maar na de derde dag viel het mij al op dat ik heel blij en vol energie allerlei dingen begon te doen. Anders was het altijd zo van, oooh doe het morgen wel. En nu wat in mijn gedachten op kwam daar begon ik aan. Dingen die ik al zo lang wilde doen werden opeens realiteit. Het gebeurt gewoon. Voel mezelf vol energie , blij , en toch innerlijk heel rustig en zoveel meer....

Het is niet te omschrijven wat hier thuis en in mij naaste omgeving allemaal gebeurt. Deze bol brengt zoveel positiviteit op alle vlakken. En iedere dag opnieuw beleef ik nieuwe dingen. Mijn gezondheid gaat er zelf op vooruit. Ik raad iedereen zo’n ULE bol aan. Want over wonderen gesproken. Deze bol brengt het in mijn leven. Ik ben echt heel dankbaar dat ik dit mag meemaken. En wil dit niet meer kwijt. Zou willen dat iedereen dit mag beleven. Dank aan degenen die er mij mee in contact heeft gebracht. En zou zeggen succes verder. En zeker doorgaan. PS: Ik zal zeker de positiviteit wat deze bol mij brengt zeker door geven, zodat meer mensen er zich van kunnen overtuigen." Met vriendelijke groeten Lydia uit België 02/01/2015

Met ULE op de Catwalk

Mijn mooiste ervaring ...iets raar...figuurlijk het licht zien. Eindelijk wat duidelijkheid. Verheldering. Rustiger. Veel meer gerelativeerd alles opnemen en bekijken en dat na slecht enkele sessies met mijn glazen bol. Geen angsten meer. Eindelijk vind ik terug rust in de nachten. Geen gewoel meer. Verleden weken waren voor mij weken vol stress op voorbereiding naar een finale wedstrijd toe en als kers op de taart heb ik die dan ook nog gewonnen.. Dit is iets wat hoorde zo te zijn.  Een begin...van iets moois! Dank aan de persoon die mij deze bol heeft leren kennen en die het kanaal was. Bedankt Engelen! Hiermee werk ik verder.  Dit laat ik nooit meer los. liefs Isha Frederickx 21 11 2014

"ULE hanger doet geweldige dingen voor mij!"

Dag Erik, Ik reageer graag even met mijn bevindingen met de nieuwe ULE edelsteen hanger.
De eerste dagen, hoeveel precies kan ik je niet navertellen, heb ik een gevoel van opgejaagdheid, onrust in mijn lijf gehad, alsof ik niet was wie ik moest zijn. Ik heb Jan Hendrik laten weten wat ik voelde en Jan Hendrik heeft mijn steen extra bij geprogrammeerd en dat is sindsdien zo prettig. ( Erik voegt hier aan toe: United Light Energy is een Bron waarmee alle ULE producten zijn verbonden en kan door de ontwikkelaars met extra krachtmiddelen bij geprogrammeerd worden indien nodig zodat het ook doorwerkt voor alle ULE-producten) Ik voel me er heel goed bij, alsof ik herboren word. Klinkt misschien heel gek maar zo voelt het. Hoofd en gedachten zijn helder. Mijn herstelproces vordert zonder problemen (echt te gek!!), de dagen van onrust zijn minimaal, heb overzicht van de dingen die hierbij nodig zijn, het is super! Probeer mijn leven in te delen c.q. te sturen naar zo ik het graag zou willen zien en ik word daarbij ook nog van boven af bij geholpen. Ik heb vele gesprekken achter de rug met mijn revalidatietherapeut, arboarts, werkgever en instanties. Ik voel me rustig en weet precies wat ik wil en wil vertellen. Tijdens de gesprekken ben ik zo rustig van binnen, alsof dit zo moet zijn! Mensen luisteren ook aandachtig en dat geeft me een extra rustpunt en stimulans. Ik weet eigenlijk niet goed wat me overkomt. Ik draag/heb de steen 24 u.p.d. bij mij. 's Nachts ligt ie onder mijn kussen en sindsdien slaap ik prima en zonder nekklachten. Echt, de steen doet geweldige dingen, laat je door de "opstart problemen" niet tegenhouden want dat zou zonde zijn. Je moet soms wel even door de zure appel heen bijten denk ik; de aanhouder wint. Dat je lichaam reageert is een goed teken. Het geeft (naar mijn idee) aan waar de bottleneck in je lichaam zit. Ik gun iedereen hetzelfde resultaat als wat ik heb mogen ondervinden. Het zal met de tijd wel meer gaan groeien, daarvan houd ik je op de hoogte. Met vriendelijke groeten, Willeke uit Friesland. 30 Juli 2012.

"Woow, wat een heerlijk gevoel!"

Hallo Erik, Jan Hendrik heeft me over jullie project met de kristallen bollen verteld, weet niet eens meer wanneer dat was, maar ergens wist ik dat er iets ging komen komen, geen idee waarom ik dit wist... Waarom ik je nu schrijf? ik heb sinds twee en half weken de kristallen ULE pakket ( bol 15 cm en 4cm) in mijn huis, en dat voelt heerlijk!! En de kleine kristallen bol op de waterleiding, het water is zo veel zachter van smaak, wat is dat toch lekker! De grote kristallen United Light Energy bol.... WOW!!! Hoe kan ik dat zeggen... ik heb een wonderbaarlijk rustig gevoel in me, kan heerlijk in mijn eigen kracht blijven, de eerste dagen had ik weinig slaap nodig, van een beetje slaap was ik heel uitgerust, mijn overgangsklachten zijn zo goed als verdwenen, ik heb wel heel erg last van mijn gewrichten, heb een moment nog aan reuma gedacht, toch heb ik vanmiddag met Jan Hendrik gesproken en hij dacht dat die klachten als het goed is over een week verdwijnen, ik weet het komt goed. ik slaap weer langer en lekker. Mijn "thuissituatie" is niet makkelijk, maar toch is het op dit moment heel rustig en ik weet dat dit zeker met de positieve energie te maken heeft die de kristallen bollen hebben weten te leggen, te verbinden.... fantastisch dat jullie dit hebben ontwikkeld, dank je! Ja ik ben heel dankbaar en blij met deze heerlijke kristallen bol, ik dacht ik schrijf jou dit even. ik wens jullie heel veel succes met alles wat jullie doen, vooral doorgaan!!! lieve groeten, ook aan je vrouw Patricia.  Hildegard van Kralingen, uit Duitsland 2012

ULE hanger werkt wonderlijk

Dank voor de snelle zending. Ik vind de ULE hangers heel mooi. Ik draag, heel kort de ULE tijgeroog hanger.
Het werkt zo sterk in dat ik er zorgvuldig mee om moet gaan. Dus heel langzaam een beetje overdag en s'nachts het ULE testbuisje onder mijn hoofdkussen. Werkt wonderlijk!
Een vriend van mij kwam langs en heeft de hangers ook nog eens getest. Bijzonder ook dat ik de ULE edelsteenhangers niet hoef te reinigen.  Hoe dan ook, ze zijn beide bijzonder mooi en Ik heb voor ULE eigenlijk geen woorden. Dank voor het enthousiasme dat ik ook merk bij jullie.  Beste groeten Marie Victoire Jaquet.

" ...die vrouwelijk zachtheid, net die kracht die onze maatschappij nodig heeft "

" Hey Erik, Ik wou het nog even hebben over jullie United Light Energy kristallen bol pakket die ik en mijn moeder hebben mogen invoelen. De woorden die in me opkwamen waren sereniteit, harmonie, kwetsbaarheid, fragiel, vrouwelijkheid, zo fijn dat je het niet kan omvatten je kan je vinger er niet opleggen, energie zoals moeder Maria, zachtheid, het verlichten van de ruimte rondom je. Een soort van innerlijke harmonie en balans. Een verzachting van de aura, openheid, dingen proberen te openen. Vooral gebeurd er veel op de achterkant van het lichaam en de voorkant van het hart. Het is alsof jullie bol binnenkomt naar de voorkant van het hart en dat eerst opentrekt als dat nodig is om daarna de aandacht te gaan verplaatsen naar de kruin en zo een kroon vormt rond het voorhoofd en het achterhoofd tegelijkertijd om dan verder te gaan werken aan de achterkant van het lichaam. Wat zeer apart is, want bij vele mensen werken enkel en alleen op de voorkant en vergeten de achterkant. En de achterkant staat meer in verbinding met het vrouwelijke, de vrouwelijke energie zoals bij het hart daar de ontvangende kant zit. Het voelt ook aan voor het verder ontwikkelen van de chakra’s aan de achterkant, de rug.
De kristallen bollen zullen zeker een succes zijn omdat ze iets brengen wat we eigenlijk te weinig kennen in ons leven namelijk zachtheid. Zeker als je denkt dat de maatschappij van nu zeer stressvol is zonder houvast en volledig in disharmonie is." Lesley.T Spiritueel medium uit Haacht.

Hoe mijn vader kennis maakte met de energie van de ULE bol

"Ik kon gisteren meteen zien hoe mijn vader een grotere doorstroming vrouwelijke energie kreeg, wat grappig om te zien!... En aangezien mijn vader op zich helemaal geen greintje vrouwelijke energie uitstraalt begon de verandering van de energieën alvast in hem. De overdosis vrouwelijke energie maakte hem vrouwelijker wat op zich zeer grappig was voor mijn moeder en ik zelf. Aangezien de vrouwelijke energie bijna nihil aanwezig is in mijn vader en nu een dosis vrouwelijke energie moest zijn systeem hier wel even aan wennen om de nodige balans te vinden tussen zijn eigen mannelijke en vrouwelijke energie.  Maar dat is nu weer volop in orde. Deze verandering is gewoon ontstaan door de ULE bol 15cm in de woonkamer/de living op tafel te zetten zonder dat mijn vader ook maar zelf de bol heeft aangeraakt." ..Van een tevreden familie.

De ULE bol versterkt onze gebeden

" Wanneer iemand een gebed/prayer doet naar het goddelijke en hulp vraagt dan krijg je een vele sterkere respons vanuit het hartchakra. De ULE bol zorgt ervoor dat het hartchakra genoeg energie krijgt en dat het openblijft en ontvankelijk is. En een goede prayer of gebed verloopt altijd via je intentie en vanuit het hartchakra. Dus de ULE bol versterkt de intentie's vanuit het hart met als gevolg dat je meer goddelijke energie ontvangt van de lichtwereld van GOD, van onze Bron of hoe jij de universele energie ook noemt. Wij ervaren dus meer contact tussen onze eigen Goddelijke kern en met de Bron zelf. De ULE bol zorgt dat je prayers/gebeden veel sterker worden, er meer Goddelijke energie via de kruinchakra naar de hartchakra gaat waar je goddelijke kern gelegen is. Wij ervaren dat je je zo meer kan richten naar je intentie's, je noden, je wensen voor jezelf of je geliefden."  Ervaring gemeld door een gebedsgenezeres.

De ULE kristallen bol brengt een diepere integratie met jezelf

Wanneer je jezelf verbind met de ULE bol dan blijkt persoonlijk voor me dat de ULE bol zich in de eerste paar dagen zeer sterk zijn energie probeert door te drukken, neer te zetten in huis en dieper tot je in laat vloeien. Na een aantal weken waren de personen in ons huis meer op de ULE bol pakket 15cm + 5cm afgestemd en ook op elkaar waardoor de reacties rustiger en meer geintegreerd plaatsvinden in onszelf en met anderen in de omgeving, ons huis.  Geschreven door: Anoniem.

Beter omgaan met klanten en verwerken van eigen blokkades

Een klant meld ons het volgende.. Een vrouw die rijschool les geeft  en ook hoogsenstief is houd de 5cm ULE bol constant bij haar in haar handtas en ervaart ve

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
Gerelateerde producten
Top

Tachyon Kristal Bol Buddha
De kristallen energiebollen zijn zeer geschikt om ruimten te zuiveren van negatieve invloeden en b..
Op voorraad
26,00€ Excl. BTW: 21,49€
Top

Hart Resonator Staaf met United Light Energy + HOESJE
De hartresonator staaf met United Light Energy is een krachtige activator, generator en resonator ..
Op voorraad
115,00€ Excl. BTW: 95,04€
Top

Handpads met Shumann frequenties
In dit toestel zit alle elektronica in de roestvrijstalen handcilinders ingebouwd samen met edelsten..
Op voorraad
329,00€ Excl. BTW: 271,90€
Top

Vitaliet Lichtkracht Bol RVS
Vitaliet Lichtkracht bollen in RVS verhogen een hogere trilling in je woning en in je aura naar meer..
Op voorraad
25,00€ Excl. BTW: 20,66€