Lichtwerker Piramide

nieuw

Top

Lichtwerker Piramide
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 54,99€
  • Excl. BTW: 45,45€

Korte beschrijving:

De Lichtwerker Piramide is een werktool voor iedereen die actief piramide energie wil gebruiken voor spirituele healing, transmutatie, manifestatie enz. De in giethars gegoten piramide bevat 4 Vitaliet gevulde buisjes en daarom 4 gewikkelde koperen spiralen. In het midden naar de top gericht zit een..

De Lichtwerker Piramide is een werktool voor iedereen die actief piramide energie wil gebruiken voor spirituele healing, transmutatie, manifestatie enz. De in giethars gegoten piramide bevat 4 Vitaliet gevulde buisjes en daarom 4 gewikkelde koperen spiralen. In het midden naar de top gericht zit een buisje gevuld met Bachbloesem remedies en de Australische Bush Flower remedies. Al deze elementen versterken een transformerend vermogen van deze piramide van 10 cm in de hoogte en 6 cm in de vier zijden van het grondvlak. 

Net zoals bij onze koperen Russische Piramide gebruiken wij het principe van 4 spiralen in de 4 oprijzende zijden. Spiraal energie trekt enorm veel omgeving-orgon-energie aan maar tevens worden de spiralen versterkt door het Vitaliet in de spiralen. Spiralen hebben een ontwikkeling versterkende kracht die evolutie en groei in beweging brengt en ook een fijne hartsenergie en harmonie laat ontstaan. De Piramide vorm zal van nature kosmische energie aantrekken vanuit de punt ontvangend en stromend naar de aarde en de grondvlakken van de piramide. De grondvlakken trekken aarde energie omhoog . De twee krachten van kosmische energie en aarde-energie laten de Pira-Mid (Vuur in het Midden) energie ontstaan en is de vereniging en manifestatie van de twee krachten aarde-energie en kosmische energie. Deze Lichtwerker Piramide is zodoende zowel een ontvanger als een zender en kan daardoor gericht gebruikt worden voor spirituele healing (intentie en bekrachtiging), transmutatie en manifestatie.

Vitaliet brengt zorgt voor een interactieve intelligente werking waardoor de piramide energie zich kan aanpassen volgens intentie van de gebruiker. In de spirituele bron van Yapono waarin de programmering van ons Vitaliet is opgenomen zorgt Vitaliet ervoor dat er tal van helende, transmuterende kwaliteiten naar voor komen zoals Aurabescherming, auraheling, verbinden met de ziel, transmuteren van negatieve invloeden en straling, enz. In feite bevat Vitaliet vanuit zijn Bron een database van oneindig veel positieve kwaliteiten die versterkend, groeiend en helend werkt.  In de bron van Vitaliet worden regelmatig ook nieuwe kwaliteiten toegevoegd en wordt ook automatisch toegevoegd aan reeds alle verkochte Vitaliet producten. 

Bachbloesem remedies en Australische Bush bloesem remedies in het midden buisje zijn bedoelt om een harmonisch, helend en transformerend effect te bekomen. 


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha