Russische Piramide koper - Generator 35cm / 58 cm

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 249,99€
  • Excl. BTW: 206,60€

Korte beschrijving:

Deze koperen Russische piramide kan je gebruiken als (orgon-) generator om krachtig positieve energie op te wekken naar je omgeving of om objecten te vitaliseren, op te laden, voeding, kledij, verzorgingsproducten, cosmetica, water vitalisatie, ..enz. De koperen buizen zijn 15mm dik en zijn gevuld m..

Deze koperen Russische piramide kan je gebruiken als (orgon-) generator om krachtig positieve energie op te wekken naar je omgeving of om objecten te vitaliseren, op te laden, voeding, kledij, verzorgingsproducten, cosmetica, water vitalisatie, ..enz. De koperen buizen zijn 15mm dik en zijn gevuld met Shungietpoeder, EM-Effectieve Micro-organismen poeder en met ons geprogrammeerd zout Vitaliet.

Twee Formaten Russische Piramides 

Basis 35/35 cm; hoogte met kap 57 cm.
Basis 60/60 cm; hoogte met kap 106 cm.
Afgesloten met plexiglas kap van 12 cm basis en 20 cm hoogte.
OPGELET!: voorlopig kunnen we geen plastic kap van12cm/20cm leveren maar wel een kleinere van 6cm/6cm. Deze doet niets af van de werking, de kap is bedoeld om de punt van de piramide bij elkaar te houden.

Volgens sommige onderzoekers zijn (holle) koperen piramides minder effectief dan deze gemaakt van PVC buizen. Door het koper te vullen met ons mineralen mengsel van shungiet-poeder, EM-poeder en Vitaliet-zout  wordt deze onder andere een orgon(iet) straler die veel krachtiger is dan holle PVC buizen. We hebben deze piramide getest en de werkingsstraal van de 35/57cm is 11 meter en 60/106cm 22 meter naar alle richtingen en wordt nog sterker door er bepaalde zaken in te plaatsen die bepaalde energie kwaliteiten kan toevoegen. Bijvoorbeeld gewoon bloemen in plaatsen kan de energie van de bloemen naar de omgeving versterken.

Zo kan je ook edelstenen in plaatsen of bijvoorbeeld onze United Light Energy kristallen bol of een purperen plaat op de bodem leggen voor een hogere trilling.  Het zelf opladen van materialen met piramide energie wordt door veel mensen het meest gewaardeerd. Ook afstandsbehandelingen via foto's van mensen, dieren of zelfs foto's van in de natuur en landbouwgrond heeft een levende invloed op die plaatsen of levende natuur en wezens. Iedereen kan zelf creatieve ideeën ontwikkelen om piramide energie te leren gebruiken als generator, oplader, afstandsbehandelingen, voor healing, vitaliteit, groei, kwaliteit verbetering, kracht, spiritualiteit, geestkracht, meditatie, ..enz.

Mensen die op zoek zijn naar om een piramide om in te mediteren hoeven niet teleurgesteld te zijn in deze kleinere piramide, omdat de piramide 11 meter in radius werkt kan je overal in je woning contact voelen met de piramide en mediteren, de piramide zit als het ware "in jou" ipv dat jij in de piramide zit. Je gaat op termijn de kwaliteiten van deze piramide absorberen en integreren in jouw energiesysteem, kundalini en chakra's.  

Koperen buizen gevuld met..

SHUNGIET POEDER

Shungiet poeder is afkomstig van een minerale gesteente afkomstig van een meteoriet uit een bovengrondse mijn in Rusland Karelië. Shungiet heeft door zijn natuurlijke mineralen samenstelling specifieke energetische kwaliteiten die bijna hetzelfde werkt als tachyon energie. Shungiet heeft ook van nature helende en spirituele capaciteiten, het brengt rust, kalmering, kracht en troost bij emotionele verwerkingen. Het heeft transformerende eigenschappen waardoor het mineraal zelf niet negatief kan opgeladen worden, het zet negatieve energie meteen om in positieve energie. Meer info lees je hier

EM - Effectieve Micro-organismen poeder

De informatie van levende probiotische trillingen worden via het EM keramiek poeder overgebracht op levende elementen zoals mens, dier, water, planten waardoor het de kwaliteit en de weerstand verbeterd. Ook kan met EM Keramiek de kiemkracht van zaden en de groei van planten in positieve zin worden beïnvloed. Bij de aanpak van milieuproblemen, de productie van voedingsmiddelen, besparen van energieverbruik en het verbeteren van gezondheid voor bodem, gewas, dier en mens. Meer info lees je hier.

Vitaliet - Geprogrammeerd zout

Vitaliet is ons meest verkochte product voor bescherming van je aura bij invloeden en straling. Het zout werd opgeladen met een bron van spirituele informatie en doet voor jou wat bij jou past op elk moment. Het past zich aan bij de gebruiker wat jij nu het meest nodig hebt. Het bied heling, vrede, tevredenheid, rust, balans, spirituele ontwikkeling, focus, kracht, zuivering, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, inspiratie, intuïtie, moed, troost, weerstand ...en veel andere positieve kwaliteiten. Het zet vooral negativiteit om in positiviteit. Het versterkt de Russische Piramide vorm en harmoniseert en laat alle elementen van de piramide met elkaar samenwerken. Het zorgt ervoor dat de piramide werkt met vrije wil, zodat het niet manipulerend kan werken maar in afstemming met iemand zijn ontwikkeling. Meer info lees je hier.

UPDATE vernieuwing Russische Piramide 

Sinds enige tijd vullen we onze koperen buizen met een vulbare plastic luchtslang met de mix mineralen die het orgon effect nog meer versterkt. Daarnaast hebben we in de vier opstaande buizen inwendige gevulde luchtslangen met een koperen spiraal winding gemaakt zodat de Piramide veel meer in kracht is toegenomen en ook meer dan 11 meter straal bereik heeft gekregen. Zie foto in de foto-slide banner. Het bereik van de piramide in alle richtingen is nu ongeveer 13 meter straal geworden. Bij de grotere piramide van 60cm/106 cm is de werkingsstraal nu 26 meter naar al richtingen. De Russische Piramide heeft nu extra spiralenkracht en dit heeft een gunstige invloed op de hartchakra, de hartcoherentie, eenheidsgevoel, harmonie, je persoonlijke kracht. 

Russische Piramidekracht

Dr. Alexander Golod, PhD. heeft sinds 1990 Russisch piramide onderzoek gedaan in de voormalige Sovjet Unie. Dit onderzoek omvatte de bouw van meer dan twintig grote piramides op 8 verschillende locaties in Rusland en de Oekraïne. De piramiden werden gebouwd op vele plaatsen waaronder Moskou, Astrakhan, Sochi, Zoporozhye, Voronezh, Belgorod, de Tver Regio, Krasnodar, Tolyatti, Oezbekistan, en Frankrijk.

Alle Russische piramiden zijn gemaakt van glasvezel. De grootste is 44 meter hoog en weegt meer dan 55 ton. Deze Russische piramide is gebouwd voor meer dan 1 miljoen dollar en is een modern wonder.

Er worden veel verschillende experimenten gedaan met deze piramides. Zij omvatten studies in de geneeskunde, ecologie, landbouw, natuurkunde en gezondheidswetenschappen. Wat veelzeggend is aan dit werk is dat het wordt uitgevoerd door topwetenschappers in Rusland en Oekraïne en niet door randfiguren of onbekende uitvinders.

De Piramide werkt als een soort antenne voor spiraal-draaiende magnetische golven vanuit de aarde doorheen de piramide en komt tot een centrale focus en kracht in het midden van de piramide. Er wordt aangenomen dat er ook energie vanuit de kosmos (hemel, kosmisch bewustzijn) in de boventop van de piramide naar het midden in de piramide ontvangen wordt. Piramide of Pir- (vuur) en -amide (midden) betekent 'vuur' in het midden. De piramide brengt dus de hemelse en aardse krachten in evenwicht en helpt daarbij de ontwikkeling van de mens. Het stabiliseert ook de energieën van onze aura.

Korte samenvatting van piramide onderzoeksresultaten
- Immuunsysteem van organismen verbeterd (samenstelling van bloed leukocyten verhoogd).
- verbeterde regeneratie van weefsel
- zaden die gedurende 1-5 dagen in de piramide werden bewaard vertoonden een 30-100% hogere opbrengst
- kort na de bouw van de piramide van het Seliger-meer werd een duidelijke verbetering van de ozon boven het gebied geconstateerd
- seismische activiteit in de buurt van de piramide onderzoeksgebieden zijn verminderd in ernst en omvang
- gewelddadig weer lijkt ook af te nemen in de nabijheid van de piramides
- in Zuid-Rusland (Basjkirië) gebouwde piramiden bleken een positief effect te hebben op de olieproductie: de olie werd 30% minder viskeus en de opbrengst van de oliebronnen nam toe volgens proeven van de Moskouse Academie voor Olie en Gas
- er is een onderzoek gedaan bij 5000 gevangenen die zout en peper innamen dat was blootgesteld aan het piramide-energieveld. De proefpersonen vertoonden een sterk verminderd geweldcijfer en het algemene gedrag was sterk verbeterd.
- standaard weefselkweek testen toonden een toename in overleving van cellulair weefsel na infectie door virussen en bacteriën
- radioactieve stoffen vertonen een verminderd stralingsniveau binnen de piramide
- er zijn meldingen van het spontaan opladen van condensatoren
- natuurkundigen hebben significante veranderingen waargenomen in de temperatuurdrempels voor supergeleiding en in de eigenschappen van halfgeleider en koolstof nano materialen
- het water in de piramide blijft vloeibaar tot min 40 graden Celsius, maar bevriest onmiddellijk als er op een of andere manier aan wordt getrokken of gestoten
- het Russische leger heeft recht boven hun piramides energiekolommen gemeten die kilometers hoog in de atmosfeer gingen en vreemd genoeg verbeterde de toestand van de ozonlaag in de buurt van de piramiden.
- meer info op Alexander Golod www.pyramids.ru 

Het is interessant op te merken dat de resultaten lijken aan te tonen dat een grotere hoogte van de piramide de kwaliteit van de resultaten verbetert.

Levertermijn: de piramides worden op bestelling geproduceerd en de levertermijn is gemiddeld 5 werkdagen. Bij de levering wordt ook een handleiding meegeleverd met uitleg hoe de piramide in al zijn mogelijkheden te gebruiken en ook hoe de piramide te onderhouden.

Heb je nog een vraag, mail ons dan gerust info@kamperfoelie.com  of bel 0032 (0)89 20 32 86


Ervaringen van klanten

"Hallo Erik, de piramide staat hier in al zijn glorie, we ervaren enorm veel energie maar ook een kracht en dat was wel wat aanpassen, we geraken er nu wel aan gewend en we zouden hem voor geen geld meer willen missen. Doe zo voort met je uitvindingen en heb nog veel succes, groetjes." Rudi Herreweghe - Antwerpen

"Hallo Erik, ik ervaar zeer heftige reacties maar wel heel allemaal positief! Totale ommezwaai in vele persoonlijke zaken hier. De energie voelt heel fijn. Ik leg er van alles onder zoals water en andere zaken en voel dat het allemaal werkt. Mijn slaapprobleem is nu ook verbeterd, ik slaap in een beter ritme en ook veel dieper en vast, ik droom nu wel heftiger. Ontzettend veel dank voor jouw uitvinding!" Marina V. 2 juni 2021. Maasmechelen.

"Ik ervaar meer evenwicht in zijn en doen, op een positieve manier ben ik naar buiten gericht en pak ik zaken aan, voel mij minder bij de pakken neerzitten maar weet ook op tijd mijn rust, tevredenheid en meer eigenwaarde te vinden." Anne Raymaekers 25 Mei 2021

"De dag dat ik de piramide geleverd kreeg was ik vooraf heel misselijk en als de piramide gemonteerd werd, was dit gevoel vrij snel over. Ik proef een duidelijke verbetering van het water en andere dingen zoals kruiden blijven langer goed.  Ik voel sneller wanneer ik rust moet nemen. Sinds die piramide krijg ik ook spirituele tekens. Ik voel ook een sterke energie van de piramide. Voor mij voelt het dat ik de energie wel aan kan. Ik heb vannacht heel vast geslapen en mijn eerste droom wist ik nog volledig tot in detail, er kwam ook een geest in mijn droom. Ik denk wel dat dit met de piramide zal te maken hebben. Ik heb vandaag ook veel aan mijn hoofd en druk op mijn derde oog. " Roselien D. Welle 24 september 2021

Video's over Piramides en de Russische Piramides

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
Gerelateerde producten
Top

Vitaliet - Aurabeschermende hanger
Vitaliet is vernieuwd geprogrammeerd zout in een hanger voor aurabescherming tegen straling en invlo..
Op voorraad
33,00€ Excl. BTW: 27,27€
Top

Purperen Hanger Vitaliet
Purperen Hanger Vitaliet Onze Purperen Hanger is gevuld met Vitaliet om je aura te beschermen t..
Op voorraad
33,00€ Excl. BTW: 27,27€
Sale

Top

1 Kg Shungiet brokjes voor ontstoring, water, heling
De geroemde eigenschappen van shungiet ...die het over de hele wereld populair maken zijn onder an..
Op voorraad
22,00€ 44,00€ Excl. BTW: 18,18€
Top

Lichtwerker Piramide 10/6 cm
De Lichtwerker Piramide is een werktool voor iedereen die actief piramide energie wil gebruiken voor..
Op voorraad
54,99€ Excl. BTW: 45,45€