Persoonlijke Bachbloesem Mix 50 ml

Top

Persoonlijke Bachbloesem Mix 50 ml
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 34,99€
 • Excl. BTW: 33,01€

Korte beschrijving:

Ik kan een specifieke combinatie van Bachremedies samenstellen afgestemd op jouw persoonlijke situatie, gevoelsleven. Je kan contact met mij hebben waarbij ik de tijd neem  voor jouw verhaal. Daarbij stel ik jou enkele vragen waardoor ik een goed beeld zal krijgen welke levensinstellingen en gedach..

Andere opties

Ik kan een specifieke combinatie van Bachremedies samenstellen afgestemd op jouw persoonlijke situatie, gevoelsleven. Je kan contact met mij hebben waarbij ik de tijd neem  voor jouw verhaal.

Daarbij stel ik jou enkele vragen waardoor ik een goed beeld zal krijgen welke levensinstellingen en gedachtenpatronen jou persoonlijk uit balans hebben gebracht. Het resultaat zal zijn dat ik jou heel gericht zal kunnen verbinden met de kracht van de Bachbloesemremedies.

Verder is het dan aan jou om consequent de gepersonaliseerde Bachbloesemremedie samenstelling te gaan gebruiken. Wanneer je bij het gebruik vragen hebt kan je ook altijd terecht voor begeleidend advies per mail of per telefoon.

Als je per mail mij contacteert beschrijf dan welke levensinstellingen en welke gevoelens jou parten spelen. Daarbij kan je ook wat je situatie schetsen en welke wensen je hebt of hoe je jou situatie verbeterd wil zien, welke karaktereigenschappen je van negatief naar positief wil zien veranderen, bijvoorbeeld; ik wou dat ik meer moed had om mijn faalangst te overwinnen voor...., enz..

Even op een rijtje waar je op mag rekenen:

 • Bachbloesem combinatie voor jou persoonlijk samenstellen.
 • Vakkundig geadviseerd door Erik – ervaring sinds 1989;
 • Mijn inlevingsvermogen voor je verhaal, klachten, jouw karakter, jouw behoeften.
 • De juiste Bachremedies op jou afgestemd.
 • Je gericht verbinden met de kracht van Bachremedies.
 • Jouw consequent gebruik resulteert in snelle werking en goed resultaat.
 • Emotionele voldoening, balans en Harmonie, in je eigen kracht.
 • Verbetering van jouw vitaliteit en levenskwaliteit.

Opgelet!!: Wij zijn niet bevoegd om psychologische steun te verlenen, Bachbloesems worden enkel ter ondersteuning gebruikt en niet ter vervanging van medicatie voorschriften van de arts of proffessionele steun van een psycholoog. Wij zijn niet verantwoordelijk als de gebruiker deze raad negeert. Lees onderaan verder aub.

Je kan hier ook kiezen voor 2 x 50 ml flesjes plus gratis een flesje Resceu druppels.

De Bachbloesem mix zal bij bestelling in de webshop nog dezelfde dag nieuw gemaakt en verzonden worden, uiteraard na contact. Met 1 flesje van 50 ml kom je ongeveer een maand toe. Gebruik 4 tot 6 maal per dag 4 druppels in wat water of rechtsreeks onder de tong. Je kan positieve reacties al na enkele dagen of zelfs uren verwachten, ook op langere termijn zullen gunstige verbeteringen ervaren worden.

Heb je interesse voor een persoonlijke Bachbloesem mix? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op per mail info@kamperfoelie.com Of bel: 089 20 32 86

Bachbloesemremedies hebben geen bijwerkingen en werken nooit verslavend.

Bewaar Bachbloesems nooit op een te warme plaats of direct in het zonlicht, gewoon bij kamertemperatuur binnen handbereik plaatsen.

Meer info over het gebruiksadvies klik via deze link.

BELANGRIJK!!

Vraag echter eerst advies aan uw arts indien u twijfelt of Bachbloesems voor u het juiste traject is om te volgen, bloesems werken ondersteunend en zijn niet bedoeld als vervanging van uw arts of een psycholoog. Een 'Bachbloesem mix' wil geen professionele hulp van medici of therapie uitsluiten doch kan wel als een zinvolle en complementaire, aanvullende ondersteuning gezien worden. De werking Bachbloesemremedies varieert van persoon tot persoon, en is door de gewone wetenschap nooit bewezen. Disclaimer.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha