Wat zijn Bachbloesemremedies?


Bachbloesems zijn natuurlijke remedies afkomstig van bloesemextracten van planten, bomen en struiken die in staat zijn om negatieve emoties en gemoedstoestanden te harmoniseren.

Dokter Edward Bach (1886 - 1936) die deze remedies ontdekte heeft zijn methode gebaseerd op holistische principes. Volgens Dr Bach is onze gezondheid en levensgeluk afhankelijk van het in harmonie zijn met lichaam, geest en ziel.

Deze Bloesemextracten in de vorm van druppeltjes zijn mild en veilig en behandelen enkel de persoonlijkheid en dus geen ziekten of  symptomen. Ze kunnen zonder enig nadeel gecombineerd worden met elke andere behandelingsmethode of medicijn en hebben er geen enkele nadelige invloed op. Disclaimer.

Wil je meer info over de achtergrond en filosofie van Dokter Edward Bach lees dan de originele tekst "Bevrijd uzelf".  Bach schreef eerst dit boekje 'Bevrijd uzelf' en daarna schreef hij de tekst "Genees uzelf" welke meer is gekend, "Bevrijd uzelf" werd nooit gepubliceerd.

Voor mensen die de principes van Holistische heelwijzen beter willen begrijpen kan ik deze tekst aanraden eens te lezen. Klik hier voor het pdf boekje: "Bevrijd uzelf" van Dr Edward Bach.

Lees meer: "Hoe werken Bachbloesemremedies?"

Aanbevolen! Persoonlijke Bachbloesem Remedie Mix

BELANGRIJK!!

Vraag echter eerst advies aan uw arts indien u twijfelt of Bachbloesems voor u het juiste traject is om te volgen, bloesems werken enkel ondersteunend en zijn niet bedoeld als vervanging van uw arts of een psycholoog. Bachbloesem remedies wil geen professionele hulp van medici of therapie uitsluiten doch kan wel als een zinvolle en complementaire, aanvullende ondersteuning gezien worden. De werking Bachbloesemremedies varieert van persoon tot persoon, en is door de gewone wetenschap nooit bewezen. Disclaimer.

Gerelateerde producten

Opmerkingen

Schrijf commentaar