Biotona Phyto-Detox super food 200 gram

Top

Biotona Phyto-Detox super food 200 gram
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 18,00€
  • Excl. BTW: 16,98€

Korte beschrijving:

Phyto-Detox Biotona Bio Phyto-Detox® is een synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel ondersteunen de lever in zijn ontgiftende en reinigende werking. Curcuma of geelwortel, ondersteunt de vetvertering. Chlorella is een oe..

Phyto-Detox

Biotona Bio Phyto-Detox® is een synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel ondersteunen de lever in zijn ontgiftende en reinigende werking. Curcuma of geelwortel, ondersteunt de vetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg, met een felgroene kleur te wijten aan het aanwezige chlorofyl. De alg bevat verder ook een schat aan fytonutriënten. Net zoals het poeder van tarwegrassap. Paardenbloemwortel draagt bij tot de inwendige zuivering en venkelzaad draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Yacon, of Boliviaanse zonnewortel, bevat meer dan 40% inuline (oplosbare vezels). Artisjokblad ondersteunt de lever en de detoxificatie. Biotona Phyto-Detox® is aangewezen in ons dagelijks eetpatroon dat vaak vetrijk en erg belastend is of kan dienen voor een ontgiftende kuur.

Gebruik

Voeg Biotona Bio Phyto-Detox® toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten • Koel, droog en in het donker bewaren • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Ingrediënten

poeder (100%) van mariadistel*, geelwortel*, chlorella*, paardenbloem*, tarwegrassap*, venkel*, yacon*, artisjok*.
**(Silybum marianum, Curcuma longa, Chlorella pyrenoidosa, Taraxacum officinale, Triticum aestivum, Foeniculum vulgare, Smallanthus sonchifolius, Cynara scolymus)   *biologische teelt**

Kostprijs Phyto-Detox 200 gram

18.00 euro exclusief verzendkosten 4.00 euro.

Video: Maken van een Green Smoothie

Dit recept is een voorbeeld hoe jeextra Phyto Detox poeder kan toevoegen aan elk smoothie recept
 Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha