ULE GSM Protect Connectie

Top

ULE GSM Protect Connectie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 60,00€
  • Excl. BTW: 49,59€

Korte beschrijving:

United Light Energy ULE GSM Protect Connectie bied een optimale neutralisering van straling van je mobiele telefoon. Een ULE GSM Protect Connectie werkt met een directe connectie tussen onze United Light Energy bron en jouw GSM. Jouw mobiele telefoon is dan drager van een ULE krachtveld rondom ..

United Light Energy

ULE GSM Protect Connectie bied een optimale neutralisering van straling van je mobiele telefoon. Een ULE GSM Protect Connectie werkt met een directe connectie tussen onze United Light Energy bron en jouw GSM. Jouw mobiele telefoon is dan drager van een ULE krachtveld rondom je GSM en ook de drager zelf krijgt volledige aurabescherming net zoals bij onze ULE armbanden. De ULE GSM Protect Connectie blijft levenslang van jou dus bij vervanging van een nieuw toestel wordt deze automatisch naar je nieuwe toestel overgebracht.

De invloed van GSM straling op ons biologisch energetisch veld (aura) heeft een enorme negatieve impact op onze gezondheid. Door de toenemende hoog frequente straling die we ontvangen via onze GSM telefoons verzwakken we ons bio energetisch veld (aura) en heeft tot gevolg dat het immuunsysteem en onze lichaamscellen onder extreme druk en intoxicatie staan. Hoog frequente straling is niet verenigbaar met onze cellen en misvormen ons biologisch elektromagnetisch veld (aura). Daardoor worden we veel vatbaarder voor ziekte en tal van klachten zoals infectiegevoeligheid, vermoeidheid, hypersensitiviteit, verwardheid, onrust ..enz

Het werkingspricipe van ULE GSM Protect

De ULE GSM Protect kan niet de zendmasten, de GSM en de zendgolven neutraliseren, dan zou je logischerwijze ook niet kunnen telefoneren en we kunnen nu eenmaal de voordelen van deze communicatievorm niet terug draaien. Het gaat er wel om dat ULE de negatieve velden van straling kwalitatief veranderd zodat de negatieve invloed op het biologisch elektromagnetisch veld (aura) geneutraliseerd wordt. Je lichaam en cellen gaan zich ontspannen door bescherming van je aura en het neutraliseren van de negatieve invloeden. Je aura wordt tevens opgetild op een hogere trilling die de connectie met je eigen natuur en jouw hogere kosmische verbinding herstelt daardoor voel je je ook meer verbonden met jezelf en je omgeving.

Herstel van morele en spirituele vermogens

Straling en de toename van 5G hoge frequentie straling heeft een enorme impact op het afvlakken van ons gevoel van verbondenheid waardoor we de maatschappij zien afdalen naar normen verlies en meer agressie. De verbinding tussen ons voelen en denken wordt uit balans gebracht waardoor mensen immoreel worden en egoïsme nastreven in plaats van verbondenheid en liefde. Onze hersenen worden beïnvloed en zodanig geswitcht dat mensen het contact met hun natuur en geestelijke balans verliezen, waardoor je ook je spirituele vermogens verliest. Door ULE wordt alles herstelt en terug gedraaid waardoor je morele waarden en spirituele vermogens toenemen. Lees meer over Switching van de hersenen.

Update informatie over 5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie

Aanvragen ULE GSM Protect Connectie

Bij het aankopen via de webshop hier van een ULE GSM Protect Connectie stuur je ons een e-mail met een foto van jouw GSM en jouw GSM nummer zodat wij de connectie met de ULE bron kunnen maken. Jij blijft automatisch de eigenaar van deze connectie voor de rest van je leven. Na het verbinden van de ULE GSM Protect Connectie met jouw GSM sturen we jou een smsje dat de connectie is gemaakt.

Eerst op proef ervaren is mogelijk

Wil je graag eerst de ULE GSM Protectie Connectie testen en ervaren, dan kan je ons een mail sturen om deze voor 3 dagen gratis te verbinden. Je kan ook eenvoudig een SMSje sturen met de melding "TEST ULE GSM PROTECT" naar het nummer 0474 450 115. Je krijgt dan een melding terug dat wij je GSM hebben verbonden gratis voor 3 dagen. Zo kan je eerst zelf voelen en ervaren wat het doet. Daarna kan je zelf beslissen of je de ULE GSM Protect wil aankopen via deze webshop pagina.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha