5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie

5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie

Wij krijgen nu verschillende vragen over de toenemende hoogfrequente straling van de nieuwe generatie 5G mobiele netwerken en of onze ULE woonbiologie toereikend is. Uiteraard zijn we hier al mee enige tijd op voorzien. Via de extra programmeringen die wij aan onze bron van United Light Energy toevoegen worden alle geplaatste ULE kristallen bollen automatisch geupdated zodat er momenteel een optimale neutralisatie van 5G straling mogelijk is.

De invloed van 5G straling op ons biologisch energetisch veld (aura) heeft een verzwakkende invloed op onze gezondheid. Door de toenemende hoog frequente straling die we overal ontvangen verzwakken we ons bio energetisch veld (aura) en heeft tot gevolg dat het immuunsysteem en lichaamscellen onder extreme druk en intoxicatie staan. Hoog frequente straling is niet verenigbaar met onze cellen en misvormen ons biologisch elektromagnetisch veld (aura). Daardoor worden we veel vatbaarder voor ziekte en tal van klachten zoals infectiegevoeligheid, vermoeidheid, hypersensitiviteit, verwardheid, onrust ..enz

De invloed van 5G werd ook gemeld door melkveehouders in Friesland die een onderzoek eisten toen koeien zich vreemd begonnen te gedragen nadat G5 masten werden geplaatst en getest. 500 koeien sloegen in paniek en liepen door de afrastering, ook in de stallen bleven ze erg onrustig. De oorzaak lag duidelijk te vinden bij 5G straling. Je kan hier het artikel lezen.

ULE getest bij melkveekoeien onder invloed van WIFI

Onze medewerker woonbioloog Jan Hendrik douwes had enige tijd terug bij een melkveebedrijf in Friesland een proef kunnen opzetten in samenwerking met een melkrobot installateur. Door de nieuwe installatie van melkrobots die in de stallingen gelinkt zijn met een smart WIFI systeem was te merken dat melkkoeien er aanvankelijk last van kregen, dat was reden om United Light Energy woonbiologie als proefperiode op te starten.

Er werd een ULE kristallen bol van 20 cm geplaatst in de melkveestalling en de monteur van de melkrobots heeft gelijktijdig de data nauwkeurig opgevolgd. Er was al een duidelijke voormeting dus het was uitkijken naar de positieve invloed en dus resultaten van ULE. Koeien begonnen beter te eten en de vertering werd beter, dieren werden rustiger, sluiten gemakkelijker aan op de melkrobot, minder ziekte en minder gebruik van medicijnen, meer productiviteit ..enz. De opvallende resultaten door ULE woonbiologie werden elektronisch bijgehouden en enkele hoger bevoegden waren er getuige van.

United Light Energy woonbiologie

Onze ULE woonbiologie werkt met een quantum bron die verbonden is met een kristallen bol. Wij voorzien deze bron met regelmatige energetische updates om nieuwe stralingfactoren blijvend te kunnen neutraliseren. Dit is een automatisch gebeuren waarvoor de gebruiker niets hoeft te ondernemen. De kristallen ULE bol zet een krachtveld neer in en rondom een woning, een bedrijf, een school, enz. Dit krachtveld is in staat om alle inkomende en inpandige straling volledig te neutraliseren zodat de energiebalans in de omgeving weer positief te voelen is.

Omdat we werken met dit intelligent update systeem kunnen ook de ULE kristallen bollen die in het verleden zijn aangekocht ook vandaag volledig werkzaam blijven. Zowel het ULE kristallen bol neutralisatie pakket en ook alle andere producten zoals de 'ULE GSM protect connectie', de ULE armband dragen deze update bescherming voor G5 invloed.

Negatieve stralinginvloed van 5G wordt kwalitatief omgezet door het transmuteren van de stralingsinvloed rondom het menselijk biologisch elektromagnetisch veld (aura). De menselijke aura binnen het ULE krachtveld krijgt hierdoor meer kracht, energie. De aura gaat zich meer ontspannen, herstellen en in balans gebracht worden. Door volledige aurabescherming worden ook de geestelijke, fysieke en cellenmatige processen terug in positieve ontwikkeling gebracht.

Herstel van morele en spirituele vermogens

Straling en de toename van 5G hoge frequentie straling heeft een enorme impact op het afvlakken van ons gevoel van verbondenheid waardoor we de maatschappij zien afdalen naar normen verlies en meer agressie. De verbinding tussen ons voelen en denken wordt uit balans gebracht waardoor mensen immoreel worden en egoïsme nastreven in plaats van verbondenheid en liefde. Onze hersenen worden beïnvloed en zodanig geswitcht dat mensen het contact met hun natuur en geestelijke balans verliezen, waardoor je ook je spirituele vermogens verliest. Door ULE wordt alles herstelt en terug gedraaid waardoor je morele waarden en spirituele vermogens toenemen. Lees meer over Switching van de hersenen.

Aanvraag testweek ULE woonbiologie

Wil je zelf ervaren wat United Light Energy woonbiologie doet, vraag gerust de gratis testweek 'ULE Woning Connectie' aan via e-mail: info@kamperfoelie.be . Vertel ons hierbij jouw motivatie waarom je de gratis ULE testweek wil proberen. Stuur ons een duidelijke link of een foto van je woning van buitenaf.

Lees ook: 5G straling, de uitdaging om je lichtkrachten te versterken. 

United Light Energy Kristallen Bol woonbiologie pakket.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar