Transformatie Aarde & Mensheid

Transformatie van de aarde en de mens in een hogere dimensie en bewustzijn

De aarde en de mens is sinds enkele jaren bezig met een enorme transformatie wat gepaard gaat met enorme veranderingen wat je kan merken zowel in de natuur als ook in ons eigen leven. De maya's voorspelden ons dit al heel lang geleden dat deze veranderingen samengaan gaan met grote sprongen in ons bewustzijn. Daardoor zullen we uiteindelijk als mens ascenderen in de vijfde dimensie. Deze nieuwe dimensie zullen we dan ervaren als een nieuwe wereld met nieuwe mogelijkheden waar overvloed, liefde en eenheid de nieuwe spelregels zullen zijn. De kristallen schedels helpen ons bewustzijn sneller te ontwaken in de energie van de nieuwe tijd. Ze nodigen ons uit om vanuit ons hart te gaan leven, positieve acties te ondernemen, positieve gedachtekrachten te gebruiken, heling toe te laten en daardoor onszelf en de wereld om je heen in balans te brengen. Dit is wat we momenteel heel hard nodig hebben om in eenheid te komen met alle leven op aarde. 

“De mensheid weefde het levensweb niet, wij zijn slechts een draadje. Wat wij het web aandoen, doen we onszelf aan. Alles is met elkaar verbonden. Chief Seattle.”

 Klik hier om naar de pagina te gaan: kristallen schedels te koop.

"...Graag wilde ik u nog hartelijk bedanken voor uw hulp en vriendelijkheid. Ik ben erg blij met de schedels die wij gekocht hebben in uw winkel en wij hebben een hele bijzondere dag gehad. Nogmaals vele dank, ik ben er zielsgelukkig mee. Ik zal de website regelmatig bezoeken om te bekijken, ik ben erg benieuwd. Erg interessant te horen dat u ook schedels wilt aanbieden die op verschillende manieren ge-energetiseerd*  kunnen worden. B en S uit Amsterdam, Nederland."
* Dmv Tachyonen, ...

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar