Ayleen Psychic Medium

Ik heb het voorrecht gehad om de afgelopen 25 jaar met talloze mensen over alle continenten te werken en deze te begeleiden. Ik werk persoonlijk vanuit Nederland, Europa of wereldwijd via WhatsApp, Skype FaceTime, Zoom, videochat of audiogesprek.

Ik kan je helpen met kwesties die betrekking hebben op alle aspecten van je leven. Liefde en relaties, carrière, zakelijke beslissingen, financiën, gezinskwesties, gezondheid, welzijn, droominterpretatie, spiritualiteit.

Ik ben ook een Spiritueel Medium en ik zal troost, kennis, genezing en begeleiding brengen van je voorouderlijke geliefden die zijn overgestoken en met je willen communiceren. Ik zal je helpen om gemotiveerd en bekrachtigd te worden en echt de kracht van gezien worden te ervaren.

Ik zal ook enkele praktische hulpmiddelen delen om u te helpen positieve veranderingen in uw leven aan te brengen. Zoals het opruimen van oude emotionele patronen die je niet langer dienen, en je spirituele groei naar een hogere vibratie verschuiven.

• Het overleg wordt gevoerd in het Engels en een beetje Nederlands.
• Alle correspondentie is strikt vertrouwelijk.
• Enkel voor 18+

Netherlands: +31(0)612678347

South Africa: +27(0)847715356 (WhatsApp messages only)

Email: ayleenspirit@gmail.com

Lees de testimonials over Ayleen op haar website hier.

Connect with Ayleen on Facebook
Connect with Ayleen on Twitter
Connect with Ayleen on Instagram
Connect with Ayleen on LinkedIn

Contact Ayleen directly from Europe

TESTIMONIALS

Beste lezers, Ik consulteer Ayleen nu ongeveer twee jaar, en sinds kort voelde het alsof ik in een sleur zat. Ik dacht dat ik antwoorden nodig had over mijn ex-vriend, maar eigenlijk moest ik aan mezelf werken. Haar lezing omvatte persoonlijk inzicht waarvan ik geloof dat een nieuw perspectief je kan helpen bij het vinden van antwoorden, en zoals Oprah zei: 'Je kunt niet elke ervaring hebben, maar je kunt leren van de ervaring van anderen'. Ayleen gebruikte haar expertise om me te helpen de oorzaak van mijn situatie te vinden, en ik geloof dat als je eenmaal weet waarom een ​​probleem zich voordoet, het hoe niet meer relevant is. Door dit te zeggen, begreep ik waarom ik me voelde zoals ik was, en het hielp me om naar binnen te kijken en vooruit te gaan. Liefde en licht. A - Verenigde Arabische Emiraten. 13 juli 2020

******

"Als dingen worden gelezen, en ze gebeuren, dan weet je dat je readings echt zijn". Sinds ik Ayleen ontmoette, een persoon met een sprankelende persoonlijkheid en een mooie uitstraling, gecombineerd met een grote intuïtiviteit, gebeurden er dingen in mijn leven. De readings zijn echt; ze komen tot leven en hebben betekenis. Ayleen relativeert het allemaal, wat een ingrijpende wending heeft op een prachtige reis. Robert - Zuid-Afrika. 10 juni 2020

******
Ik heb al jaren lezingen bij Ayleen. Ze is een van de weinige mensen waarvan ik eerlijk kan zeggen dat ze het beste met mij voor heeft, en ik kan bij haar terecht voor veel van de grootste uitdagingen of vragen in mijn leven. Ze faalt nooit om snel tijd voor me vrij te maken of me in haar drukke agenda in te passen. Ayleen heeft een echt geschenk, en haar inzicht in de dingen maakt altijd indruk op mij.

Ze heeft veel gebeurtenissen en momenten in mijn leven voorspeld, zoals mijn baan, mijn man en mijn zwangerschap, om er maar een paar te noemen. Ze is altijd perfect! Ze heeft me consequent door enkele van de moeilijkste tijden van mijn leven geholpen, en ik ben zo ontzettend dankbaar voor haar begeleiding. Ik heb het gevoel dat ze een tweede moeder voor mij is en iemand die altijd in mijn leven zal zijn. Naseem - Zuid-Afrika. 12 mei 2020

Opmerkingen

Schrijf commentaar