Complementaire Gezondheid voor onze Dieren en Ziektepreventie

Complementaire Gezondheid Voor Onze Dieren En Ziektepreventie

Dierenarts Miriam van Mechelen heeft een eigen dierenartsenpraktijk in Stokkem (naast hotel 'Beau Sejour') en heeft jarenlange ervaring om onze dieren en huisdieren op een gezondere manier te behandelen.

http://www.osteo-miriam.be/home

Tijdens deze lezing gaan we meer te weten komen Homeopathie en Osteopathie en krijgen we ook een filmpje te zien.

Na de lezing kunnen we vragen stellen hoe we onze dieren complementair kunnen verzorgen en of preventief gezond te houden met natuurmiddelen en andere praktische tips.

Programma Lezing

1ste deel "Homeopathie bij huisdieren" (1/2u)
Filmpje: Hoe worden homeopathische producten gemaakt (5min)

2de deel "Osteopathie bij dieren" (1/2u)
Filmpje Osteopatische behandeling bij paard en hond (5min)

Pauze met drankjes, koffie, thee, versnaperingen.
Vragenronde
Bespreking gezonde producten voor huisdieren

Waar en Wanneer?

Donderdag 18 oktober 2018 starten we meteen en stipt om 20.00 uur. Inlopen en kennismaken mag al vanaf 19.45 uur. We komen bijeen bij Natuur en Spirit winkel Kamperfoelie, Rijksweg 62 te 3650 Lanklaar (Dilsen Stokkem). Er is voldoende (gratis) parking vooraan de winkel voorzien.

Inschrijving lezing "Complementaire gezondheid voor onze dieren en ziektepreventie"

Is verplicht en met vooruitbetaling van 4.00 euro entree. Terugbetaling van inkomgeld is niet mogelijk maar wel afkoopbaar als je iemand in de plaats laat komen. Bel ons of stuur ons een mailtje voor je inschrijving: info@kamperfoelie.com of bel: 089 20 32 86 . Wees er op tijd bij want het is kort dag en we zullen snel volzet zijn. Zodra je betaling is ontvangen sta je op de lijst van maximum 20 deelnemers.

Onze ervaring met Dierenarts Miriam van Mechelen

"We zijn zelf enthousiast om meer te leren hoe wij onze Ragdoll katten beter kunnen verzorgen. Wij hadden trouwens al een zeer goede ervaring met dierenarts Miriam van Mechelen die een osteopathie en homeopathie behandeling gaf voor onze Ragdoll poes Sophia. Miriam leerde ons ook hoe we oefeningen met Sophia konden toepassen en sindsdien mankt Sophia niet meer op haar voorpootjes en heeft ze geen pijn meer." ~ Erik van Kamperfoelie ~

Iedereen is welkom op deze inspirerende avond!

Foto Rechts: Sophia voelt zich super op onze Purperen Platen.

 

Opmerkingen

Schrijf commentaar