Open Deur Dag 19 & 20 September 2014

Open deur dagen 19 & 20 September 2014

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september houden we officiële open deur dagen om onze nieuwe winkel toegankelijk te maken voor het publiek en onze nieuwe klanten in de streek en omgeving Dilsen Stokkem in Limburg.

We voorzien enkele standjes waar van alles geproefd en beleeft kan worden en waar iedereen vrije toegang heeft en ons aanbod kan komen bekijken en informeren.

Wij verkopen alles van producten voor een natuurlijke gezondheid en een positieve spirit zoals natuurvoeding, voedingssupplementen, kruiden, super foods, aromatherapie, verzorgingsproducten, edelstenen en mineralen, boeken, waarzegkaarten, wierook, Bachbloesems, budha en engelenbeelden , ... en nog veel meer.

Ik ben Erik Pauwels en heb al 25 jaar mijn eigen zaak al van toen in Kessel-Lo bij Leuven en heb mijn interesses en ervaringen altijd heel breed aan mijn klanten aangeboden.  Voor het bevorderen van gezondheid, welzijn en levenskwaliteit is er een wereld van mogelijkheden. Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze nieuwe winkel en kom het zelf ontdekken.

We vragen geen geschenken of bloemen mee te brengen op de open deur dag. Alleen uw aanwezigheid wordt gewaardeerd om er fijne ontmoetingen en beleving van te maken. Je mag ons wel helpen onze open deur dagen bekend te maken wat we enorm appreciëren.

Erik Pauwels
Rijksweg 62
3650 Dilsen Stokkem Lanklaar
089 20 32 86

Vind de weg naar Natuur & Spirit winkel Kamperfoelie via Google maps

Opmerkingen

Schrijf commentaar