Workshop: Het verhaal van Peter en India - "Op weg naar het kosmische bewustzijn"

Van het individuele naar het kosmische bewustzijn

Een verhaal uit eigen ervaring

Gastspreker Peter Kupers

In deze interactieve workshop worden we geïnspireerd door Peter's eigen verhaal. Zijn verhaal is verweven met onder meer 4 jaren leringen en ervaringen in India, waar hij achter de schermen heeft verbleven bij een aantal gerespecteerde meesters.

Deze hebben hem gevraagd hun boodschap ook buiten India te verspreiden. We laten ons meeslepen door Peter's verhalen en frisse kijk op spiritualiteit, met antwoorden op de volgende onderwerpen:

  • het pad van het individuele naar het kosmische bewustzijn, met zijn vreugdes en valkuilen
  • het temmen van de mind en het belang van discipline
  • het leven aan de voeten van enkele gerespecteerde meesters, met ervaringen die heel wat natuurwetten tarten
  • hoe kan je deze wijsheid zelf vertalen in je dagelijkse leven en tegelijk een succesvol leven leiden
  • de verlichte omgang met onze lichamelijke eindigheid
  • hoe jouw energie en bewustzijn te verfijnen
  • hoe uit je hoofd te komen en leven vanuit je hartsenergie
  • en nog zoveel meer ...

Deelname helpt je jouw eigen spirituele connectie te versterken en beter met de valkuilen van het spirituele pad om te gaan. En geniet bovenal van de verhalen die je verbeelding zullen prikkelen.

Wanneer en waar?

Deze workshop gaat door op zaterdag 9 september 2017 ter plaatse van onze winkel, Rijksweg 62, 3650 Lanklaar. We komen bijeen om kennis te maken vanaf 13.30 uur en we starten uiterlijk om 14.00 uur.

Kostprijs: 45.00 euro

Inschrijving

Schrijf je tijdig in door betaling op voorhand want deze workshop zal heel snel volzet zijn, maximum 20 mensen kunnen deelnemen.
Stuur ons een mail voor je inschrijving hier.
 

Video's van Peter in India

Peter organiseert ook jaarlijks een retreat in India met mensen die de Indische spiritualiteit ter plaats willen proeven en beleven.
 




Meer info is te vinden op: http://deepsoulconnections.com/india.html

Over Peter Kupers

De bijeenkomst wordt geleid door Peter Kupers, opgeleid als Pujari in de Indiase traditie en tevens de stichter van Deep Soul Connections. Peter begeleidt mensen terug naar hun diepste essentie opdat ze ten volle aanwezig kunnen zijn om hun levensdoel écht te realiseren.

De begeleiding van Peter is een uniek evenwicht tussen mystiek, de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen.

Via de innige band met Sri Satya Sai Baba en Sri Adgadanand Ji heeft Peter de hindoe cultuur van binnenuit leren ervaren. In India heeft men Peter o.a. de titel van Pandit toegekend, wat o.a. begeleider op het spirituele pad betekent.

Door tal van mystieke ervaringen heeft Peter een talent ontwikkeld om de tijdloze wijsheid van de eeuwenoude Vedische geschriften vanuit eigen ervaring praktisch te vertalen naar mensen met een Westerse achtergrond.

Peter is tevens hypnotherapeut en personal & business coach.

https://www.facebook.com/peter.kupers.5?fref=ts

http://www.deepsoulconnections.com

Video Gayatri mantra

Je kan zelf al wat oefenen voor deze mantra ....



Opmerkingen

Schrijf commentaar