Persoonlijke Bachbloesem mix


Ik kan een specifieke combinatie van Bachremedies samenstellen afgestemd op jouw persoonlijke situatie, gevoelsleven of levensinstelling. Je kan contact met mij hebben waarbij ik de tijd neem voor jouw verhaal.

OPGELET!!: Gebruik Bachbloesems verstandig en niet ter vervanging van voorgeschreven medicatie van een arts of psycholoog, enkel dus als ondersteuning. Bij psychologische klachten dien je jouw arts te contacteren. Wij nemen geen verantwoordelijkeheid indien de gebruiker op eigen risico advies van de arts negeert. Lees onderaan verder.

Daarbij stel ik jou enkele vragen waardoor ik een goed beeld zal krijgen welke levensinstellingen en gedachtenpatronen jou persoonlijk uit balans hebben gebracht. Het resultaat zal zijn dat ik jou heel gericht zal kunnen verbinden met de kracht van de Bachbloesemremedies.

Verder is het dan aan jou om consequent de gepersonaliseerde Bachbloesemremedie samenstelling te gaan gebruiken. Wanneer je bij het gebruik vragen hebt kan je ook altijd terecht voor verder advies per mail of per telefoon. 

Als je per mail mij contacteert beschrijf dan welke levensingesteldheid en welke gevoelens jou parten spelen. Daarbij kan je ook je situatie schetsen en welke wensen je hebt of hoe je jou situatie verbeterd wil zien, wat zijn je verwachtingen, welke karaktereigenschappen je van negatief naar positief wil zien veranderen, bijvoorbeeld; ik wou dat ik meer moed had om mijn faalangst te overwinnen voor....enz..

Even op een rijtje waar je op mag rekenen:

Bachbloesem combinatie voor jou persoonlijk samenstellen.
Vakkundig geadviseerd door Erik – ervaring sinds 1989;
Mijn inlevingsvermogen voor je verhaal, jouw karakter, jouw behoeften.
De juiste Bachremedies op jou afgestemd.
Je gericht verbinden met de kracht van Bachremedies.
Jouw consequent gebruik resulteert in snelle werking en goed resultaat.
Emotionele voldoening, balans en Harmonie, in je eigen kracht.
Verbetering van jouw vitaliteit en levenskwaliteit.

Opgelet!!: Wij zijn niet bevoegd om psychologische steun te verlenen, Bachbloesems worden enkel ter ondersteuning gebruikt en niet ter vervanging van medicatie voorschriften van de arts of proffessionele steun van een psycholoog. Wij zijn niet verantwoordelijk als de gebruiker deze raad negeert. Lees onderaan verder aub.

Kostprijs en gebruik van een persoonlijke Bachbloesem mix

1 druppelflesje van 50 ml kost 35,00 euro. Exclusief verzendkosten voor België en voor buitenland.
Korting / promotie: Bij aankoop van 2 flesjes van 50 ml betaal je 69 euro en worden er geen verzendkosten aangerekend PLUS krijg je nog een gratis flesje Resceu van 30ml.

Bachbloesems worden door ons klaargemaakt pas nadat de bestelling is binnen gekomen, daarmee voldoen we aan de wettelijke normen voor verpakking en hygiene, houdbaarheid. Flesjes binnen de 6 maand opgebruiken na levering.

Klik hier voor aankoop van 1 flesje van 50 ml
Klik hier voor aankoop van 2 flesjes van 50 ml

De Bachbloesem mix zal bij bestelling in de webshop nog dezelfde dag nieuw gemaakt en verzonden worden, uiteraard na contact met advies en overleg. Met 1 flesje van 50 ml kom je ongeveer een maand toe. Gebruik 4 tot 6 maal per dag 4 druppels in wat water of rechtsreeks onder de tong. Je kan positieve reacties al na enkele dagen of zelfs uren of minuten verwachten, ook op langere termijn zullen gunstige verbeteringen ervaren worden.

Heb je interesse voor een persoonlijke Bachbloesem mix? Koop dan hier je persoonlijke Bachbloesem mix. Of wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met mij per telefoon: 0032(0)89 20 32 86 of per mail: info@kamperfoelie.com

Bachbloesemremedies hebben geen bijwerkingen en werken nooit verslavend. Bewaar Bachbloesems nooit op een te warme plaats of direct in het zonlicht, gewoon bij kamertemperatuur binnen handbereik plaatsen.

BELANGRIJK!!

Vraag echter eerst advies aan uw arts indien u twijfelt of Bachbloesems voor u het juiste traject is om te volgen, bloesems werken ondersteunend en zijn niet bedoeld als vervanging van uw arts of een psycholoog.  Een 'persoonlijke Bachbloesem mix' wil geen professionele hulp van medici of therapie uitsluiten doch kan wel als een zinvolle en complementaire, aanvullende ondersteuning gezien worden. De werking Bachbloesemremedies varieert van persoon tot persoon, en is door de gewone wetenschap nooit bewezen. Lees zeker ook de:  Disclaimer.

Gerelateerde producten

Opmerkingen

Schrijf commentaar