Het activeren van het kristallen schedelnetwerk

Omdat de oude kristallen schedels reeds het voorbereidende werk hebben gedaan en een netwerk hebben gecreëerd kunnen wij als schedelverzorger meewerken dit netwerk te gaan versterken. Wanneer we eenmaal schedelverzorger zijn verzorgen we in feite ook het schedelnetwerk. Met onze intentiekracht kunnen we positieve affirmaties mee het netwerk insturen of we kunnen positieve krachten informatie en kennis ontvangen van dit netwerk. Het is aan ons om dit netwerk verder actief te openen en krachtiger te maken, precies waarvoor het oorspronkelijk bedoelt is. Uiteraard kun je dit netwerk vergelijken met het wereldwijde internet, maar dan een spiritueel internet bij wijze van spreken. Maar wat is dit netwerk en hoe werkt het precies? Daar gaan we even verder op in. De kristallen schedels maken gebruik van het netwerk van het 'grid', de Leylijnen, krachtplaatsen en heiligdommen over gans de wereld.

Behulpzame Leylijnen

De aarde heeft een netwerk van talloze energiebanen genaamd leylijnen. De oude volkeren wisten er van en maakten er zelfs gebruik van. Zij wisten waarom en waar ze precies hun bouwwerken plaatsten zoals de hunnebedden, de piramides van de Maya's en de Egyptenaren, de geometrische opstelling van grote rotsformaties in Stonehenge, de Moai stenen gezichten op het Paaseiland, de Dom kathedraal van Keulen of de Dome of the Rock in Jeruzalem, enzovoort..
In de oudheid raadpleegden de mensen wichelroedelopers om uit te zoeken waar hun huis gebouwd mocht worden of waar een waterput gegraven moest worden precies op deze leylijnen waar positieve en krachtige energie doorstroomt. De geschiedenis staat bol van de verhalen van krachtplaatsen waar heksen of druïden hun ceremonieën hielden. Deze kennis over geomantie; wichelroedeloperij is door de moderne wereld verdrukt als bijgeloof en als volksverlakkerij.

Echter beginnen we de waarde van deze kennis opnieuw te ontdekken. Net zoals de mens een systeem van meridianen heeft die de subtiele levensenergie vervoeren doorheen het lichaam, zo heeft de aarde een vergelijkbaar systeem wat Leylijnen wordt genoemd. Dit compleet netwerk met benamingen als currylijnen, Hartmanlijnen, diagonaallijnen enz, loopt als een rasterwerk over de aarde en uiteindelijk over gans de planeet uitlopend in een groot geometrisch patroon.
Oorspronkelijk waren deze Leylijnen bedoeld om positieve energie te vervoeren en het levens- energiesyteem van de aarde en de mens te onderhouden en te voeden. Ooit waren deze Leylijnen zuiver en onbelast en je kon er ervan opladen en er op gaan wonen om steeds gezonde en versterkende energie in je immuunsyteem binnen te krijgen. Men wichelde precies uit waar de energie verzwakkend, te krachtig of in harmonie was en maakten daar gebruik van.

Echter hebben we allen een bijdrage geleverd aan het negatief bezoedelen van deze Leylijnen. Door de manier van omgaan met het milieu, vervuiling door afval, chemische producten, electromagnetisme, straling enz laten indrukken van negatieve energie achter. Ook negatieve gebeurtenissen hebben een energetisch trauma-indruk op plaatsen in de aarde achter gelaten en er voor gezorgd dat Leylijnen negatief werden aangestoken en het meevoerden in de hele doorstroming. Een goed voorbeeld hiervan zijn de veldslagen en oorlogen waarvan de energie heftig heeft doorgewerkt in de bodem. Iemand die een beetje gevoelig is kan op zulke plaatsen de energie oppikken en er koude rillingen over de rug voelen lopen. Wanneer zo een belaste Leylijn onder je huis, en erger nog, onder je bed doorloopt kun je je wel voorstellen dat een deel van deze negatieve energie in ons energiesysteem kan terecht komen en een verstoring kan veroorzaken. Op lange termijn ontregelt deze negatieve energie zowel je fijnstoffelijke (aura) als je vitale systemen en kan je gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk ondermijnen. In feite is heel onze maatschappij hierdoor uit balans geraakt.

Meewerken aan het kristallen schedelnetwerk

Net nu we in de overgang zijn van het vissen naar watermantijdperk heeft de aarde genoeg geleden en is het de tijd dat wij mensen bewust worden van onze handelingen uit het verleden en de aarde en de leylijnen gaan zuiveren van de negativiteit waarmee we haar belast hebben. Het wordt tijd dat we de energetische rotzooi van ons verleden gaan opruimen. Hiervoor kunnen we onze verantwoordelijkheid opnemen. We kunnen ervoor kiezen om zorgzamer te zijn voor de aarde op een energetische manier. Dit is het perfecte moment om de kristallen schedels in te zetten voor dit energetisch opruimwerk. En ik geloof persoonlijk dat het onze opdracht is om zelf mee het kristalen schedelnetwerk krachtiger te laten worden wat kan oa met behulp van een nieuwe gemaakte schedel. De oude schedels zullen ons dan ook tegemoet komen en mee het netwerk stabiliseren en verder evolueren, omdat we dan ook geloven in onze eigen onafhankelijke kracht van ons Hogere Zelf, ..en omdat we het zelf moeten doen. Dit is waardoor de kristallen schedels, in deze overgangstijd naar het watermantijdperk, in de wereld meer naar buiten zullen treden. We kunnen ervoor kiezen om lichtwerker te worden en het energiewerk doen wat nodig is. We kunnen opnieuw in het reine komen met moeder aarde en daarmee tevens het collectieve bewustzijn van de planeet te verhogen naar de vijfde dimensie. Zodoende zal er dankzij de kristallen schedels een nieuw actief 'brein' of netwerk ontstaan die ons de mogelijkheid geeft om verenigd te zijn in Eenheid Licht en Liefde met de planeet en alle volkeren.
~ Erik Pauwels ~


Geef je bevinding over dit artikel of stel een vraag
Wordt een verzorger van een kristallen schedel en schaf jezelf er één aan

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar