De Goddelijke opdracht van de Kristallen Schedels

..opnieuw verbinden met je innerlijke Bron 

Als we spreken over de nieuwe kristallen schedels dan is er inderdaad ook iets te vertellen over de oude kristallen schedels. Ik zal er hier even kort op ingaan en er verder op de site misschien meer over vertellen. Oorspronkelijk zouden volgens de legenden van de Maya's onze 'voorouders' de oude schedels hebben achtergelaten zodat de mensen op aarde precies in deze overgangstijd van het vissentijdperk naar het watermantijdperk de schedels zouden vinden. De schedels zijn door de voorouders geprogrammeerd met goddelijke informatie en helpen ons te herinneren wat onze zielenopdracht hier op aarde is. Tevens helpen de schedels ons hoe we de uitdagingen van de overgang naar het nieuwe tijdperk kunnen trotseren. Een aantal mensen op aarde zijn nu momenteel in het bezit van zo een originele oude schedel en worden schedelverzorgers genoemd.

Volgens de Maya's zouden onze voorouders van buitenaardse afkomst zijn, meer bepaald de Plejaden. Zij lieten de oude kristallen schedels hier op aarde achter in het tijdperk van Atlantis 10.000 jaar voor christus met een boodschap van pure wetenschap, wijsheid en Liefde. Hoe dan ook zouden er verschillende schedels zijn - sommigen spreken over dertien oude kristallen schedels – en deze staan allemaal energetisch met elkaar in verbinding ieder met een uniek stuk informatie, energie en doel. Volgens sommige schedelonderzoekers en de wijsheid van de Maya's zouden er oorspronkelijk 13 schedels zijn die rond de tijd van 21 december 2012 samengebracht zullen worden waardoor er een compleet globaal schedelnetwerk zal geactiveerd worden. Daardoor zullen de 13 kristallen schedels de mens en onze planeet helpen in het ascentieproces. Door dit ascentieproces manifesteren we de nieuwe vijfde dimensie.
Of de dertien kristallen schedels nu alle dertien precies gaan samenkomen of niet, we kunnen dit symbolisch zien dat hoe dan ook iets gaat herstellen in een verandering ten goede voor de aarde en de mens. Ook zoals er mensen zijn die geloven in de wederkomst van Christus wat symbolisch gezien kan worden als de eenwording met ons eigen Christus-zelf in het nieuwe tijdperk van Aquarius. De dertien staat ook symbool voor het chakrasysteem dat van zeven in het vissentijdperk evolueert naar 13 chakra's in het watermantijdperk.

Hogere zelf

Deze veranderingen die we mogen verwachten zijn reeds gaande binnenin onszelf, het herstel van de eenheid met de Bron. Iedereen zal weer ervaren hoe het is om rechtstreeks in verbinding te zijn met de eigen goddelijke bron binnen jezelf of ook wel onze Hogere Zelf genoemd. En omdat we allemaal verbonden zijn met dezelfde Bron zullen we straks ook de eenheid beleven met alle mensen en volkeren op aarde. Dit is wat het ascentieproces zal opstarten voor iedereen die er voor kiest en het zal vrede, voorspoed, Liefde en verlichting brengen. Je hogere zelf of je Bron is verbonden met de goddelijke vonk in je Hart. In het watermantijdperk zal alles in je leven dan ook meer afgestemd zijn op hartsenergie, Liefde, vertrouwen en meer 'in het hier en nu Zijn'. 

De vraag is dan of het mogelijk is om zelf ook mee te groeien in het ascentieproces met behulp van een nieuwe gemaakte schedel? En ja uiteraard kan dit ook met behulp van een nieuwe kristallen schedel. Hiervoor kunnen we onze eigen intentiekracht aanwenden en een nieuw gemaakte kristallen schedel aansluiten bij het reeds licht geactiveerde netwerk van de oude kristallen schedels. Dit doe je uiteraard door je nieuwe schedel te verbinden met je innerlijke bron (of je hogere zelf) en die aan te sluiten met het schedelnetwerk. Op deze manier zal het kristallen schedelnetwerk als maar sterker worden en werken we samen aan het ascentieproces voor de mens en de aarde.

 ~ Erik Pauwels ~

Geef je bevinding over dit artikel of stel een vraag

Kristallen Schedels te koop op onze webshop.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar