Kristallen Boeddha bol 10 cm "Geschenk van het 7de Levensstadium"

Boeddha's geschenk van het 7de Levensstadium

Deze kristallen bol met imprint van de Boeddha is een drager voor de kracht van het zevende levensstadium en helpt de gebruiker in zijn eigen goddelijke zelfrealisatie of verlichting.

Het geschenk van verlichting kan niet zomaar gegeven worden en kan enkel door eigen inspanning (Sadhana) en een goddelijk zuiveringsproces gerealiseerd worden. Volgens de grote spirituele tradities is spirituele verlichting enkel en alleen mogelijk door intens in relatie te vertoeven met een god-gerealiseerde mens of een avatar zodat men gesteund kan worden in het goddelijke proces van verlichting. De introductie van de Boeddhabol is daarom revolutionair.


Nog maar zeer weinig mensen hebben het vierde levensstadium bereikt door overgave en devotionele loutering van de eerste drie levensstadiums waardoor je vrij wordt van conflict en afhankelijkheid. Verlichting was daarom eerder weggelegd voor Boeddha, Christus, Krishna, De Ruchira Boeddha ..enz om zo een Godmens te worden. Met deze Boeddha bol wordt je geholpen in het proces naar spirituele verlichting.

De drie eerste levensstadiums

Iedereen die met beide voeten in deze realiteit staat moet zijn eigen levensschool en de daarbij horende levenslessen doorgroeien volgens de eerste drie levensstadiums.

~ Het eerste Levensstadium: Deze gaan over de zorg over je fysieke bestaan, het overleven, veiligheid en bescherming, afhankelijkheid, de fase als baby waarbij je voeding je primaire behoefte is. In staat te zijn om voor jezelf te kunnen zorgen. De ontbering of angst voor tekorten.

~ Het tweede Levensstadiums: Deze gaat over in staat zijn tot intimiteit en sexualiteit. In het tweede stadium leer je omgaan met intimiteit, bemint worden, socialiseren, aanpassingsvermogen en aanvaarding, een emotionele band met iemand ontwikkelen, leren omgaan met gevoelens van afwijzing en afgescheidenheid.

~ Het derde Levensstadium: Het ontwikkelen van je persoonlijkheid, het denken en de wilskracht. De integratie van je persoonlijkheid en deze te kunnen verbinden met een levenstaak, omgaan met geld, opkomen voor jezelf en leren omgaan met grenzen. Blijvende afhankelijkheid en gevoel afgewezen worden en daardoor blijvende ongelukkige omgang met anderen.

Elk mens heeft groeiprocessen binnen alle levensstadiums, deze komen op je pad als groeidrempels. Naarmate je meer gaat vertrouwen op je eigen groeiproces en dus proactief wil werken aan je spirituele groeiontwikkeling, kan je ook meer gaan ontwikkelen binnen de hogere levensstadiums van het vierde, het vijfde en het zesde Levensstadium. Vanaf het vierde levensstadium gaat groeien veel gemakkelijker.

Het geschenk van het zevende levensstadium

De Boeddha kristallen bol steunt dus deze spirituele ontwikkeling door de kracht van het zevende levensstadium die is verankerd in het vierde levensstadium. Daarbij voel je een grotere hartsenergie en waarneming van bewustzijn die helpt bij je verdere loutering van de drie onderste chakra's, dit helpt je de illusie van goddelijke afgescheidenheid en angst voor tekorten te overstijgen.

Je eindeloze zoektocht via materiële vormen zal dan ook transformeren via goddelijke genade van gelukzaligheid of werkelijk geluk. Daarmee wordt je gesteund om binnen alle levensstadiums en met name de eerste drie stadiums grondig te zuiveren. De eerste drie levensstadiums zijn dan een krachtige basis voor spirituele groei in de hogere vierde tot en met het zevende levensstadium.

Doordat het zevende levensstadium tegemoet treedt in de hart-chakra van het vierde levensstadium kan men gemakkelijker in overgave gaan en gevoeliger zijn voor het overstijgen en transmuteren van de lagere levensstadiums. Voor iemand die een spiritueel bewust leven wil leiden is het vierde levensstadium de start of doorbraak naar de hogere levensstadiums door blijvende toewijding en overgave te praktiseren.

Gelukzaligheid schakelt geen groeidrempels uit

Iedereen wordt geboren met een levensopdracht en een aantal groeidrempels die erbij horen, problemen die we op ons pad krijgen waar we van moeten leren waardoor we kracht en levensmoed ontwikkelen als we deze overwinnen.

Als we deze groeidrempels niet hadden kunnen we ook niet groeien in de hogere levensstadiums en dus is het ook belangrijk dat we deze ook volledig kunnen aangaan door bewustwording van onverwerkte emoties en innerlijke patronen.

Gaande op het spirituele pad zijn er geschenken van verlichting, ook wel siddhi's genaamd, van bliss en gelukzaligheid en deze zijn als het ware aangename bijverschijnselen die voortkomen door de spirituele vorderingen die we maken. Ook kunnen er andere innerlijke kwaliteiten en gaven gaan groeien.

Uiteraard helpt dit jou om verder te vertrouwen in het spirituele pad waar je voor gekozen hebt. Een kristallen Boeddha bol is evenwel geen garantie voor voortdurende gelukzaligheid maar wel dat je over een kracht beschikt om volledig al je groeidrempels aan te gaan die voorbestemd zijn voor jou.

Innerlijk zien en de kracht van waarnemer

De Kristallen Boeddha bol en de kracht van het zevende levensstadium helpt je om veel helderder, intuïtiever en gelukkiger in het leven te staan. Het innerlijke 'zien' gaat veel gemakkelijker zodat zelfreflectie eigenlijk vanzelf plaatsvind bij al je dagelijkse ervaringen. 

Voorbij het ego, je denken, je voelen, je verlangen, je lichaam, is er het oneindige bewustzijn van de waarnemer, de echte 'spirituele ik' of jouw meest goddelijke essentie of je ware zelf. Vanuit dit deel wordt alles wat er zich in je leven voordoet direct door jouw spirituele ik gezien of waargenomen.

Je ware zelf of spirituele ik is de 'waarnemer' of 'gewaarzijn' en is het enige wat echt is en onsterfelijk blijft. Je spirituele ik of waarnemer kan dus nooit je denken, je voelen, je verlangens, je lichaam en alle fysieke verschijnselen en levenservaringen zijn. De kracht van het zevende levensstadium maakt je dus vrij van ego, het lijden en verkramping of het identificeren van ongelukkig zijn.

De waarnemer in jezelf helpt je om gemakkelijker onverwerkte emoties en innerlijke patronen te kunnen zien. Hierdoor kan je zowel inzoomen als we emoties dienen te verwerken of uitzoomen als we gedachtepatronen dienen te relativeren.

De kracht van het zevende levensstadium is een geleidend proces van bewustwording en waarneming van onverwerkte patronen waardoor lijden verlicht wordt en waarbij je veel meer ondersteund wordt door vreugde en hartsenergie.

Spirituele praktijk

Hierbij is het ook je eigen verantwoordelijkheid om je aandacht of interesse op innerlijke groei te blijven vestigen. De Kristallen boeddha bol bied als het ware spirituele begeleiding en ruggensteun maar je dient je ook proactief er voor in te zetten.

Je spirituele praktijk (Sadhana) houd in dat je regelmatig de functies van je voelen, denken en fysieke lijden bewust waarneemt en overdraagt naar de bron van de Boeddha kristallen bol zodat je de interactieve verbinding met de bron van de Boeddha bol voor jou persoonlijk levend houd.

Hierbij heb je een extra hulpmiddel waarbij je ook vragen kan stellen aan de Boeddha bol zoals 'help mij deze emoties te verwerken' of help mij de oorzaak dieper te voelen' of 'laat de kracht van het zevende stadium nu voor mij op volle kracht werken'. Dit is een manier om sneller door moeilijke momenten of groeidrempels heen te groeien.

Het helpt ook om te mediteren voor de Boeddha bol en alle waarneming van je innerlijke over te dragen naar de Boeddha bol.

We raden je ook aan om spirituele boeken te lezen die gaan over het spirituele proces van verlichting. Hier vernoemen we enkele nuttige titels:


De Knie van Luisteren – Avatar Adi Da Samraj.
De Vreugde van Verlichting – Hans Laurentius.

Onderaan deze pagina vind je de gerelateerde linken naar deze boeken.

Wat Niet Mogelijk Is

Vervanging van een specifiek Yapono ontwikkelingstraject, maar kan wel als ondersteuning dienen bij alle andere Yapono afstandsbehandelingen.
Combineren met gebruik van alcohol, drugs, verkeerd medicatie gebruik, en een verkeerde levenswijze.
Jouw problemen en groeidrempels wegnemen want deze heb je nodig om spiritueel te kunnen ontwikkelen.
Blijven vasthouden aan oude patronen en lijden en toch de volle ondersteuning van de Boeddha Bol verwachten dat je die dan zou blijven voelen. Het is jouw vrije wil indien je aan lijden vasthoud en zelf niet actief betrokken blijft met de Boeddha bol ondersteuning.
Als vervanger van medische ondersteuning of psychische begeleiding van een erkend psycholoog.
In een continu beleving van 'bliss' verblijven is niet realistisch want dit kan de innerlijke groei zelfs belemmeren. Groeien komt telkens opnieuw voort uit herstel naar een nieuw evenwicht.
Beslissen om een Boeddha bol te kopen en toch blijven twijfelen (na testen) of het wel zinvol is, dan raden wij op voorhand aan het niet aan te schaffen.

Blijvende connectie ook buitenhuis

De Boeddha bol werkt persoonlijk en blijft ook met jou in connectie als je buitenhuis onderweg bent of op het werk. De bol maakt enkel connectie met de gebruikers in een woning die er voor kiezen, medebewoners die er niet bewust voor kiezen worden wel positief ondersteund maar zullen niet actief in hetzelfde proces gaan. Het is alsof je een fiets hebt met een motor, maar je moet er wel zelf voor kiezen om op de knop te drukken om de fiets gemakkelijker te laten rijden.

Samengevat

Door de bekrachtiging van het zevende levensstadium in de hartchakra verhoogt je innerlijke bewustzijn om lijden en zelfverkramping te overstijgen via de harts-overgave. Daarbij wordt je gevoeliger door dieper te voelen wat nog niet verwerkt is in de eerste drie levensstadiums.

Het krachtveld van de Boeddha bol is dus een hulpmiddel om in verbinding te zijn met het zevende levensstadium of ook wel het openbloeien van het zevende chakra genoemd, de Sahasrara.

Kortom je kan veel sneller in je spirituele groei ontwikkelen en ondersteund worden en tevens een gevoel van gelukzaligheid en verdiept contact met het goddelijke ervaren. Je zoektocht naar het goddelijke zal dan meer ervaren worden in een gevoel van 'al thuis zijn' in het goddelijke. Het bied een krachtige basis voor jezelf om spirituele groei te verdiepen.

Eerst voelen en ervaren wat de Boeddha bol doet

Het is mogelijk om eerst te voelen en te ervaren wat de Boeddha bol doet. Daarna kan je beslissen of je een Boeddha bol wil aankopen. Het krachtveld die een Boeddha bol neerzet in een woning kunnen wij ook verbinden met jouw woning op afstand zonder dat je een kristallen bol nodig hebt, jouw woning wordt dan de drager van het krachtveld in plaats van de kristallen bol.

Je kan bij ons voor 3 dagen een 'Boeddha connectie' aanvragen door ons te mailen samen met een jouw adres en een recente foto van jou.

Kostprijs Boeddha kristallen Bol 10 cm

160 euro. Ga hier voor aankoop naar de webshop pagina Kristallen Boeddha bol 10 cm "Geschenk van het 7de Levensstadium"

Boeddha connectie zonder bol 120 euro.  Een blijvende verbinding op je woning zonder een kristallen Boeddha bol (10 cm)  kan ook aangekocht worden voor 120 euro, ook als je verhuisd gaat de connectie automatisch mee naar je nieuwe verblijfplaats. Voor aankoop “Boeddha's zevende Levensstadium connectie” en dus zonder Kristallen Boeddha bol, klik naar deze pagina.

Ervaringen van gebruikers van de Boeddha Bol

Gerelateerde producten

Opmerkingen

Schrijf commentaar