De Isabella Lichtpoort Connectie

De Isabella lichtpoort connectie is een instroom lichtpoort voor dolende zielen en entiteiten die begeleid worden naar de hogere sferen of naar hun nieuwe plaats van bestemming. Entiteiten zijn dolende zielen of restenergie die niet volledig zijn 'overgegaan' en die jouw ontwikkeling en vitaliteit enorm kunnen tegenwerken.

Er is in deze tijd een enorme nood aan deze lichtpoort connectie die een transformatie bied voor de aarde die het negatieve deken van lijden en negativiteit zal oplossen en reinigen. De positieve uitwerking van deze lichtpoort is dat je hierdoor minder vermoeid bent, meer vitaliteit ervaart en minder afgeleid wordt van je eigen innerlijke focus en levensdoelen. Je wordt er dus creatiever door en plannen komen weer van de grond. Vrienden of bezoekers in jouw woning profiteren hier tijdelijk ook van.

Met behulp van de nieuwe tijd lichtwezens en onder leiding van Aartsengel Isabella is dit een nieuwe mogelijkheid die er voor zorgt dat mensen die lange tijd actief zelf aan entiteiten opruiming moeten doen nu automatisch dit werk kunnen laten doen door de Isabella Lichtpoort Connectie.

Tegenwerkende entiteiten voeden zich met de energie van angst en leed van mensen waardoor de lichtkracht bij mensen verzwakt wordt. Dit kan jouw denken, voelen, je welzijn en je ontwikkeling negatief beïnvloeden. De Isabella Lichtpoort Connectie vangt al deze lage angst frequenties op en transmuteert de leefomgeving en van mensen waardoor hun positieve frequenties opnieuw verhogen.

Wat zijn entiteiten?

In de volksmond spreken we van geesten of spoken, het zijn energetische restanten van overledenen die nog niet volledig zijn overgegaan. Entiteiten blijven hangen in de astrale laag van de aarde met meestal de trauma energie die mensen op aarde negatief kunnen beïnvloeden. Deze beïnvloeding heeft het meeste effect op jou als je zelf bepaalde innerlijke blokkades hebt waar entiteiten een handvat op hebben.

Niet alle entiteiten zijn perse negatief maar de meesten hebben wel jouw energie nodig om zich te kunnen voeden en te blijven manifesteren. Door de Isabella Lichtpoort wordt je nachtrust weer recupererend omdat entiteiten je energie niet langer meer laten leeglopen, je batterijen worden weer opgeladen, je bent dan geen energiebron meer voor entiteiten.

Plaatsing van de Isabella Lichtpoort Connectie

Deze wordt in de buurt van je woonplaats geplaatst, dus niet in jouw woning zelf omdat dit anders de harmonie in jouw huis of woonplek kan verstoren. We plaatsen deze bijvoorbeeld op een stuk braak liggende terrein of een bos dichtbij in je buurt. Daardoor zal het juist wel de harmonie en de rust in jouw woning bevorderen door de automatische instroom van entiteiten naar deze lichtpoort.

Het is zo ingesteld dat enkel jouw huis en woonplek hiermee gediend wordt en alle bewoners beschermd zijn voor entiteiten. Entiteiten in de buurt van de woning die jouw woning willen betreden worden dus automatisch wel naar deze Lichtpoort doorverwezen en begeleid door de lichtwezens van aartsengel Isabella.

Als je een Lichtpoort wil plaatsen kan je deze bij ons aanvragen met een foto van een mogelijke plaats waar we deze lichtpoort kunnen plaatsen. We kunnen jou hiermee ook helpen indien nodig bij het zoeken van een geschikte plaats via Google Maps.

PRINTBARE PDF VERSIE VAN DEZE PAGINA.

Kostprijs Isabella Lichtpoort Connectie: 150 euro

Gratis Testweek Isabella Lichtpoort Connectie

Wil je graag eerst de werking van deze lichtpoort voelen en ervaren dan kan je ons mailen met jouw adres en een foto van een buurtplek waar we deze lichtpoort tijdelijk zullen plaatsen voor 1 week. Doe je aanvraag nu via mail: info@kamperfoelie.com

Reacties van klanten

"Mijn ervaring met de Isabella lichtpoort is dat ik mij vrolijker en lichter voel. En eveneens kan ik fysiek, mentaal en geestelijk meer aan. Alles voelt lichter en in rondom mij. Alsof er een vloek opgeheven is. Hartelijk dank om licht te brengen in mijn leven en bovenal in dat van mijn familie." Ann Kerremans. Zwijndrecht. 20 06 2023

"We hebben al enige tijd een Lichtpoort en dat voelde altijd al heel goed. Nu hadden ik en mijn man een ervaring met de Isabella Lichtpoort. De lichtpoort was bij ons geplaatst in de vijver van onze grote tuin. Op een nacht voelde ik een negativiteit in onze slaapkamer, toen mijn man en ik wakker werden hierdoor hebben wij samen een donkere man figuur in onze kamer gezien. Toen mijn man het bed uit sprong verplaatste deze donkere man schim zich door ons raam naar buiten, toen we samen zagen dat er oranje flikkerende lichtjes op de donkere man afkwamen en deze meenam in de lichtpoort die in onze vijver was geplaatst. We zagen dat de schim meegenomen werd naar benden onder de vijver door de lichtjes."  Elle uit Limburg België 10 febr 2022.

“Sinds de Isabella Lichtpoort Connectie die dichtbij ons restaurant werd geplaatst hebben wij veel meer klanten. Klanten zijn ook positiever en genieten meer van de goede sfeer en worden terugkerende klanten. Het voelt alsof de lichtpoort in de buurt mensen aantrekt naar de goede sfeer van onze zaak en ook onze klanten bevrijd worden van negatieve entiteiten“

“Veel meer rust in mijn woning, ik heb minder last van de wrevel van de buren, die is er nu niet meer. Ik voel mij veel behaaglijker in mijn woning en in mezelf en ik slaap veel meer en ook dieper. Marina.”

“Conflicten op onze werkvloer verlopen minder chaotisch, we komen nu meer tot constructieve gesprekken en de werkresultaten zijn dan ook veel beter.” Sandra Minnekeer

“Veel minder spanningen in ons gezin, de stress die ik meebreng van mijn werk valt direct weg als ik thuis kom, we ervaren meer harmonie." Danny Geebelen

“Er is nu veel minder activiteit van luidruchtige entiteiten in onze woning, de sfeer voelt nu beter, ik en mijn man kregen een enorme behoefte om onze woning op te ruimen, dat geeft voldoening” Veerle De Clerck.

"Ik was jarenlang geplaagd door zwaar negatieve entiteiten, ik heb eerst de lichtpoort op proef genomen en was bijna de hoop verloren, ik was zeer onder negatieve invloeden. Er waren zwarte schimmen in de woning en kaarsen flikkeren of gingen uit.  Ik en mijn dochter kon daardoor dikwijls niet inslapen en er heerste een constante dreiging in onze woning. Ons hondje was constant op zijn hoede en blafte de hele tijd naar het plafond. Mijn dochter hoorde zelfs stemmen die waarschuwing geven, ik vertel het liever anoniem omdat we anders voor gek verklaart werden. Nu voel ik dankzij de Isabella Lichtpoort Connectie eindelijk rust en vrede in mezelf en in onze woning, alle negativiteit is verdwenen en ik voel dat mijn leven eindelijk terug normaal en niet chaotisch verloopt."  9 maart 2021- Anoniem.

'Als kweker van bessen en vruchten ben ik enorm verbaasd wat een vruchtenopbrengst en weelderige planten de Isabella Lichtpoort Connectie heeft gerealiseerd op mijn plantages"  Jan R. Kinrooi.

"onze problemen met entiteiten kwamen ook voort uit onze spirituele gevoeligheid, ook mijn dochter van vier is bijzonder gevoelig en zag regelmatig ook entiteiten in huis. Toen ik de De Isabella Lichtpoort Connectie heb geplaatst gekregen wist mijn dochtertje van niets. Ze reageerde wel onmiddellijk positief en zei "mama ik ik heb een wit licht gezien en dat was een engel Isabella!!" Mijn dochter kon de naam niet weten maar dit was wel een wonderlijke bevestiging en het gaat sindsdien veel beter met ons gezin." Elisa Hoogkamer NL

"Sinds die lichtpoort geplaatst is voel ik al meer rust, mijn moeder heeft het ook al gevoeld en ik heb heel diep geslapen." Roselien D.B Welle 28 07 2021.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar