De Isabella Lichtpoort Connectie

De Isabella lichtpoort connectie is een instroom lichtpoort voor dolende zielen en entiteiten die begeleid worden naar de hogere sferen of naar hun nieuwe plaats van bestemming. Entiteiten zijn dolende zielen of restenergie die niet volledig zijn 'overgegaan' en die jouw ontwikkeling en vitaliteit enorm kunnen tegenwerken.

Er is in deze tijd een enorme nood aan deze lichtpoort connectie die een transformatie bied voor de aarde die het negatieve deken van lijden en negativiteit zal oplossen en reinigen. De positieve uitwerking van deze lichtpoort is dat je hierdoor minder vermoeid bent, meer vitaliteit ervaart en minder afgeleid wordt van je eigen innerlijke focus en levensdoelen. Je wordt er dus creatiever door en plannen komen weer van de grond. Vrienden of bezoekers in jouw woning profiteren hier tijdelijk ook van.

Met behulp van de nieuwe tijd lichtwezens en onder leiding van Aartsengel Isabella is dit een nieuwe mogelijkheid die er voor zorgt dat mensen die lange tijd actief zelf aan entiteiten opruiming moeten doen nu automatisch dit werk kunnen laten doen door de Isabella Lichtpoort Connectie.

Wat zijn entiteiten?

In de volksmond spreken we van geesten of spoken, het zijn energetische restanten van overledenen die nog niet volledig zijn overgegaan. Entiteiten blijven hangen in de astrale laag van de aarde met meestal de trauma energie die mensen op aarde negatief kunnen beïnvloeden. Deze beïnvloeding heeft het meeste effect op jou als je zelf bepaalde innerlijke blokkades hebt waar entiteiten een handvat op hebben.

Niet alle entiteiten zijn perse negatief maar de meesten hebben wel jouw energie nodig om zich te kunnen voeden en te blijven manifesteren. Door de Isabella Lichtpoort wordt je nachtrust weer recupererend omdat entiteiten je energie niet langer meer laten leeglopen, je batterijen worden weer opgeladen, je bent dan geen energiebron meer voor entiteiten.

Plaatsing van de Isabella Lichtpoort Connectie

Deze wordt in de buurt van je woonplaats geplaatst, dus niet in jouw woning zelf omdat dit anders de harmonie in jouw huis of woonplek kan verstoren. We plaatsen deze bijvoorbeeld op een stuk braak liggende terrein of een bos dichtbij in je buurt. Daardoor zal het juist wel de harmonie en de rust in jouw woning bevorderen door de automatische instroom van entiteiten naar deze lichtpoort.

Het is zo ingesteld dat enkel jouw huis en woonplek hiermee gediend wordt. Entiteiten in de buurt van de woning die jouw woning willen betreden worden dus automatisch wel naar deze Lichtpoort doorverwezen en begeleid door de lichtwezens van aartsengel Isabella.

Als je een Lichtpoort wil plaatsen kan je deze bij ons aanvragen met een foto van een mogelijke plaats waar we deze lichtpoort kunnen plaatsen. We kunnen jou hiermee ook helpen indien nodig bij het zoeken van een geschikte plaats via Google Maps.

PRINTBARE PDF VERSIE VAN DEZE PAGINA.

Kostprijs Isabella Lichtpoort Connectie: 150 euro

Gratis Testweek Isabella Lichtpoort Connectie

Wil je graag eerst de werking van deze lichtpoort voelen en ervaren dan kan je ons mailen met jouw adres en een foto van een buurtplek waar we deze lichtpoort tijdelijk zullen plaatsen voor 1 week. Doe je aanvraag nu via mail: info@kamperfoelie.com

Reacties van klanten

“Sinds de Isabella Lichtpoort Connectie die dichtbij ons restaurant werd geplaatst hebben wij veel meer klanten. Klanten zijn ook positiever en genieten meer van de goede sfeer en worden terugkerende klanten. Het voelt alsof de lichtpoort in de buurt mensen aantrekt naar de goede sfeer van onze zaak en ook onze klanten bevrijd worden van negatieve entiteiten“

“Veel meer rust in mijn woning, ik heb minder last van de wrevel van de buren, die is er nu niet meer. Ik voel mij veel behaaglijker in mijn woning en in mezelf en ik slaap veel meer en ook dieper. Marina.”

“Conflicten op onze werkvloer verlopen minder chaotisch, we komen nu meer tot constructieve gesprekken en de werkresultaten zijn dan ook veel beter.” Sandra Minnekeer

“Veel minder spanningen in ons gezin, de stress die ik meebreng van mijn werk valt direct weg als ik thuis kom, we ervaren meer harmonie." Danny Geebelen

“Er is nu veel minder activiteit van luidruchtige entiteiten in onze woning, de sfeer voelt nu beter, ik en mijn man kregen een enorme behoefte om onze woning op te ruimen, dat geeft voldoening” Veerle De Clerck.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar