5G straling, de uitdaging om je lichtkrachten te versterken

5G straling, de uitdaging om je lichtkrachten te versterken

De huidige 5G millimetergolf straling wordt op dit moment bij sensitieve en zelfbewuste mensen ervaren als een bedreiging voor gezondheid en vrijheid. Daarbij is er ook een negatieve invloed van 5G op je gedrag en de hersenen door beïnvloeding met frequenties, zeg maar mindcontrole.

5G is een uitdaging voor de mens om zijn innerlijke lichtkracht en aura te beschermen en gelijkertijd verder te ontwikkelen naar het hogere bewustzijn van de vijfde dimensie. De tegenkrachten wensen de oude energie van de derde dimensie vast te houden en willen de ontwikkeling van mensen naar de vijfde dimensie wanhopig tegenhouden door een technologische matrix. 5G zal daarbij alles met elkaar verbinden in technologische zin.

Ook de mens zal fysiek verbonden worden met deze technologische mogelijkheden allemaal gepresenteerd als comfortabel, cool en levensreddend. Via inplant van nano-robots kan je mensen zelfs verbinden met het internet en 5G netwerken en dat zal het begin zijn van de cyborg mens. Daarbij zal de artificiële intelligentie iedereen zijn denken, willen en voelen beïnvloeden, zeg maar aansturen vanuit een centrale Ai computer beheerd door duistere tegenkrachten.

Het diepgaande negatieve effect is dat mensen het contact met hun gevoel verliezen, hun spirituele vermogens niet meer ontwikkelen, verval van moraliteit en menselijkheid en dit is wat wij al hebben uitgelegd in het blog artikel “Switching van de hersenen”.

Dit staat haaks op de kwaliteiten van de vijfde dimensie waar de aarde en de mens naar opgetild wordt en vermogens ontwikkelt zoals hoger bewustzijn, telepathie, onvoorwaardelijke liefde en kosmische eenheid. De tegenkrachten hebben enkel een diepgaand effect op ons wanneer we diep in onszelf nog onopgeloste trauma's hebben die een handvat vormen voor de tegenkrachten. Daarom moeten we onze lichtkracht gebruiken om dit dieper duister handvat op te lossen, dit is inderdaad ook een collectieve evolutie, en we zien nu dat dit onderdeel is voor de mensheid om verder te ontwaken in de vijfde dimensie.

We worden in deze tijd uitgedaagd om onze spirituele strijd met 5G en het duister op te lossen en om terug ons spirituele en fysieke immuniteit terug te winnen. De oplossing bieden wij aan via ons United Light Energy woonbiologie project.

5G straling neutraliseren met United Light Energy woonbiologie

Door je omgeving te neutraliseren met een United Light Energy kristallen bol wordt het donker in onszelf en de 5G stralingsinvloed in onze huiselijke omgeving getransmuteerd naar eenheid en lichtenergie. 5G wordt op een dieper niveau in je aura en van binnen uit in de mens onschadelijk gemaakt.

ULE bied volledige aurabescherming bij alle soorten invloeden, straling, 5G, entiteiten, aardstralen, Wifi, kosmische invloeden, elektromagnetisme, apparaten ..enz.

De bron van onze United Light Energy werd extra geprogrammeerd om de invloeden van 5G te neutraliseren. Dat doen wij telkens bij elke nieuwe vorm van straling die in onze maatschappij komt. Hoe groot de negatieve invloed van 5G ook is, door het transmuteren en de ompoling van 5G invloed is de positieve kracht van ULE zelfs groter geworden om van je woonplaats en omgeving weer een krachtplaats te maken.

United Light Energy helpt daarom de mensheid in dit nieuwe tijdperk van de vijfde dimensie, daarmee worden alle beperkingen van de oude wereld van de derde dimensie, oorlogen, angst voor tekorten, concurrentie en strijd omgezet naar hoger bewustzijn, een mensheid die meer liefdevoller is, meer gevoel heeft voor empathie, moraliteit en intuïtie.

United Light Energy bied een uitweg, een ondersteuning en ontwikkeling in een tijd die al onze innerlijke lichtkracht vergt zodat wij de strijd met de tegenkrachten van 5G overwinnen. Tenslotte kunnen we de ontwikkeling van technologie niet tegenhouden, 5G zal verder ontwikkelen, het is aan ons om onze innerlijke ontwikkeling te versterken zodat wij psychofysische immuniteit opbouwen en in balans blijven met de omgeving.

Ik geloof oprecht dat de schaduwzijde van 5G een transformatie betekent voor een diepere ontwikkeling als mens, om je innerlijke lichtkracht te versterken door je omgeving met United Light Energy te optimaliseren.

~ Erik Pauwels 29 April 2020 ~

Meer informatie over Wonen in Harmonie - woonbiologie.

Meer informatie over de United Light Energy kristallen bol.

Artikel 5G straling en oplossingen met ULE woonbiologie.
 

Gerelateerde berichten

Opmerkingen

Schrijf commentaar